Zīlēšana pēc attēla: kā izmainīsies jūsu dzīve 2018.gada decembrī

Pirmais ziemas mēnesis un tajā pašā laikā 2018. gada pēdējais mēnesis ir laiks pabeigt nepieciešamo darbu un sagatavoties brīvdienām. Uzziniet, ko sniegs decembris, zīlējot pēc attēla.

Eksperti ir pārliecināti, ka katram cilvēkam ir iedzimta intuīcija, kas var palīdzēt sarežģītā situācijā. Uzlabojiet sesto sajūtu ar vienkāršiem vingrinājumiem un noteikti izvēlieties attēlus. Ar viņu palīdzību jūs varat uzzināt, kādi notikumi notiks pirmajā ziemas mēnesī un ko darīt, lai izvairītos no nepatikšanām. Apskatiet sešus ieteiktos attēlus un izlasiet tā aprakstu, kas atrada atbildi tavā dvēselē.

Lasi arī: Kā attīstīt ekstrasensorās spējas

1. Decembrī tiks parādīti daudzi jauni mērķi, taču jums būs jāizvēlas viens. Esi uzmanīgs, lai nepieļautu kļūdu, pretējā gadījumā jūsu pūles un laiks tiks izšķiesti. Nebaidieties iet tādā veidā, kāds šķiet grūts, jo visgrūtākais pārbaudījums beidzas ar lielisku atlīdzību. Vajadzētu ņemt vērā arī jaunas idejas, jo tās palīdzēs atrast ceļu, kas sekmēs labklājību un laimi. Iespējams, ka mēneša beigās jūs varēsiet sasniegt visu, par ko sapņojat, ja jūs netērējat laiku šaubām.

2. Jaunā gada brīnums notiks, ja jūs pārtrauksiet šaubīties par sevi un neatstāsiet lietas uz vēlāk. Paļaujieties uz sevi un nenovirzieties no ceļa, ja vēlaties sasniegt vairāk dzīvē. Nepalaidiet garām iespēju tikties ar jauniem cilvēkiem un neatsakiet interesantus piedāvājumus. Varbūt šajā Jaunajā gadā jūs varat satikties jaunā vietā, kur pēc tam vēlaties atgriezties vai pārcelties.

3. Dzīvē dažreiz ir dīvainas lietas, kas nav izskaidrotas. Tomēr, ja rūpīgi uzrauga apkārtējos notikumus, jūs varat redzēt zīmes, kas norāda uz panākumu ceļu. Nebaidieties iet šādā veidā, jo tavu ceļu apgaismos vēlme sasniegt mērķi un ticēt sev. Izaicini sevi, lai nepalaistu garām iespēju kļūt labākam un mainīt likteni.

4. Decembrī jūs varat saprast, ko jūs vēlaties sasniegt dzīvē. Pat ja jūs pieļaujat kļūdas, turpiniet rīkoties tajā virzienā, uz kuru norāda jūsu sirds. Ceļš, ko jūs ejat, palīdzēs jums saprast, ko jūs spējat, un kas jums jādara, lai jūsu sapņi piepildītos. Pārtrauciet ievērot izdomātus stereotipus un sazināties ar tiem, ar kuriem jums nav pa ceļam.

Lasi arī: Astrologa Pāvela Globas horoskops 2018. gada decembrim – būs iespēja mainīt dzīvi uz labo pusi!

5. Dažreiz gaidīšana ir visvairāk nogurdinošais uzdevums, bet tas ir nepieciešams, lai panāktu panākumus. Neaizmirstiet detaļas: tās vēlāk attīstīsies kopumā, un jūs sapratīsiet, kas jums jādara. Gaidiet, lai izdarītu rāvienu uz priekšu un iegūtu lielo džekpotu. Izvairieties no steigas pat tad, ja esat nokavējies. Esiet modrs un neļaujiet nevienam tevi sajaukt, lai nedotos nepareizā virzienā.

6. Savstarpēja palīdzība un atbalsts nav tukši vārdi, un, ja jūs palīdzat tiem, kas jums ir vajadzīgi, jūs varat sasniegt vairāk un  mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Izstiepiet roku ne tikai tuviniekiem, bet arī svešiniekiem, un tad Visums būs jums labvēlīgs. Pārbaudes, ko izdara liktenis, nevar būt nepārvaramas, un tas nozīmē, ka jūs atradīsiet ap stūri balvu. Jūs saņemsiet to, ja jūsu sirds ir piepildīta ar mīlestību.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment