Sieviešu horoskops 2018. gada jūlijam – sievietēm šis mēnesis sniegs harmoniju

Dvīņi

Jūlijā reģistratūras būs pārpildītas ar Dvīņu sievietēm, kuras sāks pieiet ar lielāku intensitāti – gan laulības, gan laulības šķiršanai. Vēlme radikāli mainīt savu dzīvi jūs norīs mēneša pirmajās desmit dienās, strauji virzoties uz pievilcīgiem kārdinājumiem un tēriņiem.

Lai sāktu jaunu dzīvi vai nē – zvaigznes tev nepasaka, tie dos tikai impulsu, kas būs jāatklāj atsevišķi. Astrologi iesaka ierobežot sevi, mainot frizūru, tēlu, darbu, pārvietojoties vai vismaz ņemot garu atvaļinājumu. Turklāt jūlijs ir piemērots visām izmaiņām un korekcijām. Jūs pārvaldīs Merkurs, kas paliek Lauvas zvaigznājā, kas palielinās jūsu iniciatīvu, drosmi un apņēmību, bet būs labāk, ja jūs pamazām mainīsiet savu dzīvi.

Lasi arī: 16 iemesli, kāpēc labāk būt vienai, līdz brīdim, kamēr nesatiksi īsto vīrieti

Vēzis

Vēzim, ir pienācis laiks mainīt un mainīties. Jūlijā, Saules patrons, paliekot tavā zīmē, sūtīs karstuma sezonu. Saules enerģijai vajadzētu pietikt ar tavu galvu. Saules ietekme piesaistīs notikumus, kas mainīs tavu veco dzīvi. Tas var šķist, ka visas izmaksas, kas savās vietās, un jūs esat aizņemta ar parastajām nelielām problēmām, kaitinošiem sīkumiem un triviālu darbu, bet tas izriet no šī jaunā veidā atklājot tavu likteni. Un jo vairāk esat ieinteresēta un pozitīva, jo vairāk jūs sasniegsiet.

Atcerieties, ka dzīve nav milzīgs audekls, bet mīkla, kas attīstās no neiedomājamas detaļas. Laika gaitā, skatoties atpakaļ, jūs nevarat pat atcerēties, kā tas viss sākās, lai sāktu tagad savākt drupatas savas jaunās dzīves celšanai. Izvairieties no meliem, slinkumiem un apātijas, regulāri atpūtieties un papildiniet dzīvības spēkus.

Lauva

Vēlme ierobežot sevi ar prieku raksturīgi mērķtiecīgām sievietēm, kas dzimušas Lauvas aizgādībā. Jūlijā viss sekos pazīstamai un iecienītai shēmai – organizācijai, atbildībai, uzņēmējdarbībai, pārmērīga darba veikšanai, stresam. Dāmas, ja jūs nevēlaties, izdegt darbā, varbūt ir jēga, mazināt savu tvērienu un ļaut sev mazliet egoistiskus priekus.

Šajā mēnesī astroloģiskās tendences attīstās šādi: Merkurs dzīvo jūsu zīmē, liekot jums strādāt nodilumā. Bet Venēra, kas 10. jūlijā atstās jūsu konstelācijas zvaigznāju, atlīdzinās ar emocionālu neaizsargātību. Jau no jūlija pirmajām dienām jūs jutīsieties nepanesami patīkami – emocionāli, fiziski, garīgi – un ir vērts piekrist. Pavadiet desmit dienas, kā vēlaties: riskējiet, sāciet jaunas attiecības, lutiniet sevi un tērējiet naudu par visu muļķību veidu. Jums jāuzkrāj laimes kopums, kas mēneša vidū un beigās spēs tikt galā ar daudzām nepatikšanām.

Jaunava

Sievietēm-Jaunavai, kas ir emocionāli noplicinātas, ir veiksmīga iespēja atgūt spēku. Jūsu dzīvē sāksies atjaunošanās periods, garīgo brūču pagarināšana, sarežģītas pagātnes aizraušanās. Tas ir ļoti svarīgs, noderīgs mēnesis, bet tas nepiedāvā nekādu darbību – jums ir nepieciešams atpūsties, iegūt mierīgumu un radošumu.

Ideāli ir pavadīt jūliju brīvdienās vai dabā, ko ieskauj tikai tuvākie cilvēki. Speciālisti iesaka izvairīties no akūtiem konfliktiem, pārslodzes, stresa situācijām un trokšņainām aktivitātēm. Ja ir vēlēšanās spēlēt kāzas, atrodiet savu dvēseles draugu vai mainiet savu dzīvi, kādu laiku atlikt šos labos plānus. Reversā Marsa ietekme pašlaik nav ļoti pozitīva, tāpēc nepatīkami pārsteigumi, strīdi ar mīļāko, var rasties iekaisums un apātija. Jums ir jākoncentrējas uz sevi un par to, kas ar tevi notiek šeit un tagad – viss pārējais ir sekundārs.

Lasi arī: Eksperiments – mīnus 11 centimetri viduklī pēc divām nedēļām, īpaši elpojot

Svari

Tāpat kā lielākā daļa skaistā dzimuma, 2018. gada jūlijā Svaru sievietes apmeklēs uztraukumu un liela vēlēšanās radikāli mainīt sevi. Visvairāk kautrīgākās no jums pārvaldīs tikai riskantus eksperimentus tēlā, un visradikālākās pārvalda pat pilnīgi mainīt savu dzīvi, mainīt savu partneri, darbu, dzīvesvietu un sociālo statusu. Turklāt zvaigznes neapsola, ka šīs darbības dos milzīgus panākumus – jums būs tikai iespēja veikt šīs izmaiņas.

Lai patronizētu izmaiņas jūsu liktenī, Venēra, kura pēc 10.jūlija zaudēs gandrīz visu savu spēku, būdama Jaunavas zīmē. Tas norāda pārmaiņu krīzes raksturu. Taisnīgi, gudri cilvēki apgalvo, ka krīze ir izdevības laiks. Tāpēc, ja viss ir piemērots tev tavai dzīvei, mēģini izprast stabilitāti un nemainīt neko. Un, ja ir pilnīgi grūti ignorēt vēlmi nezināt, mēģiniet mainīt kaut ko lielu.

Skorpions

Skorpiona pārstāves šajā mēnesī veiksmīgi ceļos, it īpaši uz dienvidiem un jūru. Astrologi saka: jo tālāk tu ej no savas dzimtās ligzdas, jo labāka un laimīgāka būs dzīve. Lielākoties tas būs saistīts ar reverso Jupiteru, kas diktē jaunu nodaļu dzīvē. Šīs planētas uzraudzībā jūs bieži sajutīsiet savu bezpalīdzību, bet jums nav jāpamato sevi un jārīkojas pašnodarbināšanā, līdz ar to jaunās iespējas mēģina izlauzties līdz jums. Jūsu dzīve tiecas pēc jaunām izkliedēm un ieslēdz jūs.

Samazināt trauksmi palīdzēs sazināties ar mīļajiem. Nebaidieties pateikt cilvēkiem, ka jums rūp un uztrauc, dalīties pieredzē, un patiesi. Bet nerunā par savām emocijām un mokām ar skaudīgiem draugiem: skats no “konsultanta” var nest kaitējumu. Jūs manipulēs un mēģinās iznīcināt jūsu dzīvi. Rūpīgi izvēlieties savu vidi.

Strēlnieks

Strēlnieku pārstāvēm, astrologi iesaka jūlijā doties atvaļinājumā. Būtu vislabāk, ja pārējais notiks ne pludmales, miega režīmā un saņemt aktīvu, piesātinātu ekskursijas un jaunu pieredzi. Šajā mēnesī reversais Marss novēl jums absorbēt tik daudz pozitīvas emocijas, cik vien iespējams. Citādi vasaras apātija būs jūsu uzticīgs biedrs visu jūliju.

Mēneša otrajā pusē jūs pārvarēsiet romantisku piedzīvojumu vēlēšanos. Būs grūti pretoties, bet nav jāsteidzas vainot Marsa ietekmi – tas tikai atjauninās tavu emocionālo un seksuālo sfēru. Jūlija vidus un beigas ir vienkārši izveidotas romancei, jaunām paziņām un attiecību stiprināšanai ar mīļoto.

Lasi arī: Jaunava līdz pat kāzām

Mežāzis

Jūlijs ir mēnesis diviem. Reversā Saturna paspārnē, jūsu zīmei nāk labākais laiks saistībām, kāzām, romantiskiem ceļojumiem, kā arī visam citam, kas var rasties starp mīlētājiem. Šajā mēnesī sākušās attiecības izrādīsies spēcīgas, laimīgas un uzticamas – tas attiecas gan uz biznesa sadarbību, gan romantiskām paziņām.

Braucot jūlijā ir ļoti paveicies, lai sazinātos ar mīļajiem, lai ceļotu kopā, romantika un flirts. Un ļoti nelabvēlīgi gadījumos, kad piedalās liels skaits cilvēku. Šajā mēnesī, jūs nevarēsiet saturēt dusmas un aizvainojumu apkārt, tāpēc jebkurš kolektīvs darbs, tikšanās vai korporatīvs, burtiski lemts konfliktiem un haosam. Mēģiniet iemācīties kontrolēt savas emocijas, vai samaziniet mijiedarbību ar svešiniekiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šajā jūlijā labāk pavadīt laiku ciešā lokā, darot parastās lietas. Nepamatots risks, piedzīvojumi un vērienīgums tagad – ne jums. Fakts ir tāds, ka, lai ietekmētu jūsu dzīves notikumus, būs novirzīšanās uz Marsu, kas nozīmē, ka problēmas ir neizbēgamas. Sarkanā planēta būs īpaši cienījama ar tiem, kas izvēlas izmērīto dzīvi.

Laikā, kad Marsa apgrieztā virzība ir jūsu zīmē, pagātne var atgādināt sevi, un tas nav obligāti cilvēks – ir pilnīgi iespējams, ka jūs pārņems pagātnes notikumi, problēmas, kas pilnīgi mainīs jūsu likteni. Jāievēro īpaša piesardzība, īpaši, ja šīs izmaiņas jums šķiet nevēlamas. Varat samazināt riskus, pastāstot par šo incidentu vai personu saviem tuviem un uzticīgiem draugiem.

Zivis

Sievietēm Zivīm nāk skaists laiks, kuru vēlams veltīt jaunradei. Mēneša sākumā Venēras aizgādībā Lauvas zīmē, jūsu ambīcijas lidos uz debesīm, jūs varētu vēlēties strādāt produktīvi. Tomēr astrologi iesaka koncentrēties uz radošumu, jo 10. jūlijā Venēra pārcelsies uz Jaunavu, kur zaudēs lielāko daļu savu spēku. Pār jums lidos problēmas un negatīvisms, tādēļ, lai kaut kā pasargātu sevi un savu dzīvi, sākat atbrīvoties no negatīvā, izmantojot radošumu.

Prognozējamības kārtība sabojā tevi un tavu motivāciju. Radoša darbība ir arī slēpto talantu meklēšana, jauni vaļasprieki un pat bērnu audzināšana. Šādas aktivitātes dos jums daudz laimes un enerģijas izaugsmes. Bet ciešais kontakts ar materiālo sfēru jums tagad ir ļoti nevēlams: monotonīgs darbs radīs apātiju un atņems spēkus. Koncentrējieties sev – pašnovērtējums simbiozā ar iedvesmu sniegs jums pašpalīdzības sajūtu un savu dzīvi jūlijā.

Avots

Leave a Comment