Sieviešu horoskops 2018. gada novembrim – būs iespēja mainīt savu dzīvi!

Strēlnieks

Nākamajā mēnesī sievietēm-Strēlniekiem būs grūti. Papildus faktam, ka no 15. novembra Marss vājinās zvaigznājā Zivis, antagonisti Saturns un Venera būs spēcīgi. To negatīvās ietekmes dēļ var rasties problēmas darbā, pārpratumi ar kolēģiem un priekšniekiem, kā arī mīlestības attiecību grūtības. Astrologi uzskata, ka nepietiks tikai censties pārvarēt nākamā mēneša grūtības, tāpēc sievietēm Strēlniekiem nepieciešama uzticama drauga palīdzība un atbalsts. Ja šāda persona nav tiešā vidē, novembrī jūs varat veidot draudzību Zodiaka zīmes veidā.

Lasi arī: Natālijas Pravdinas Feng Šui prognoze 2018. gada novembrim

Mežāzis

Marss mēneša vidū zaudēs savu spēku, un tas var ietekmēt enerģijas nozari un Mežāžu sieviešu Vese***as stāvokli. No šī brīža jums nevajadzētu apgrūtināt sevi ar nevajadzīgu darbu un iepriekš plānot savas lietas, lai novērstu papildu grūtību un pieredzes rašanos. Personiskā dzīves joma paliks nemainīga. Tomēr dažās dienās Mežāžu sievietes var just, ka viņu partnera jūtas ir atdzisušas. Neuztraucieties, jo reversā Venēra var izraisīt negatīvas domas.

Ūdensvīrs

Divu patronu atbalsts uzreiz, Marss un Saturns, dos sievietēm Ūdensvīram enerģiju, ko var novirzīt uz darba, finanšu un personīgo jautājumu risināšanu. Tomēr no 15. novembra viena no planētām vājinās, kas var ietekmēt Ūdensvīru dzīvi. No šī brīža astrologi neiesaka darīt lietas, kas tikai sabojātu noskaņojumu un atņemtu atlikušos spēkus. Labāk ir veltīt laiku, lai padarītu sievietes Ūdensvīrus patiesi laimīgas, piemēram, apmeklēt skaistumkopšanas salonu vai doties ceļojumā.

Lasi arī: 9 zīmes, ka drīz jūs satiksiet mīlestību

Zivis

Bieži Zivju zīmes pārstāves ir lēni, tāpēc ikviens darbs tiek darīts uzmanīgi un lēni. Tomēr nākamā mēneša sākumā Marsa ietekme padarīs Zivis neparasti aktīvas, kas nozīmē, ka šajā laikā viņas spēs izteikt sevi pēc iespējas vairāk un pat popularizēt. Bet no mēneša vidus situācija mainīsies, un Zivis pašas atgriezīsies savā parastajā stāvoklī. Novembra beigās Zivīm vajadzētu veltīt laiku mājsaimniecības vai personīgo jautājumu risināšanai vai sākt sagatavoties Jaungada brīvdienām.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment