Sieviešu horoskops nedēļai: 2. – 8.aprīls – var gadīties daudz šķēršļu ceļā

Dvīņi

Dvīņi šonedēļ neradīs lielas uzvaras. Jūsu patrons Merkūrs joprojām atrodas neitrālā stāvoklī, kas nozīmē, ka jums nevajadzētu paļauties uz viņa palīdzību. Lai nezaudētu laiku, astrologi iesaka jums aktīvi rīkoties, nevis sēdēt. Tādā veidā jūs varat sasniegt savus mērķus daudz ātrāk. Laikā no 2. līdz 8. aprīlim jūsu antagonists Neptūns kļūs spēcīgāks, jums var būt grūtības gan darbā, gan personiskajā dzīvē.

Dažreiz sievietēm-Dvīņiem nav koncentrēšanās. Viņas mēģina veikt visu uzreiz, tāpēc viņu darbību rezultāts ne vienmēr ir pamatots. Uzziniet, kā veidot plānus un īstenot tos pakāpeniski, un tad sasniegumi jūsu dzīvē kļūs daudz vairāk.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 2.-8.aprīlis: sagaidāma pozitīva ietekme

Vēzis

Šonedēļ saprātīgo Vēžu dzīvi satrauc Marsa un Saturna iejaukšanās. Vēža sievietes ne vienmēr var kontrolēt savas emocijas un var sajūsmināties pat nevainības dēļ, pat antagonistiskās planētas radīs jums nevajadzīgas problēmas. Nemēģiniet pretoties grūtībām: labāk uzņemties un pieņemiet to nevis kā likteni, bet gan kā papildu dzīves pieredzi.

Pašreizējā nedēļa būs līdzīga braukšanai pa nelīdzenu ceļu. Dažreiz jūsu ceļš būs vienkāršs, bet dažreiz būs šķēršļi. Tas notiks, ņemot vērā nestabilo Mēness darbību, kas jūs aizsargā. Nākamās nedēļas sākumā nakts zvaigzne būs ne vislabākajā noskaņojumā, un tāpēc var rasties negatīvs Vēžu dzīvē. Šajā laikā mēģiniet strādāt mēreni un neaizmirstiet veltīt laiku savām iecienītākajām nodarbēm, kas palīdzēs jums atpūsties un novērst nepatīkamās domas.

Lauva

Lauvenes, kas ir Saules aizbildnībā, joprojām varēs papildināt savu dzīvi ar jauniem sasniegumiem. Jūsu patrons neatsakās un turpina jums palīdzēt, dodot jums pozitīvu enerģiju un dodot jums papildu spēku. Tomēr tas liks jums pašiem pielikt pūles, kas nozīmē, ka jums būs jāpieliek lielas pūles, lai padarītu pašreizējo nedēļu pēc iespējas produktīvāku.

Saturns un Neptūns arī turpina traucēt jūsu dzīvi. Var rasties nopietnas problēmas. Jūs varat sajust mīļotā cilvēka aukstumu un vienaldzību, bet nepazaudējiet savas attiecības mazāko grūtību dēļ. Lai pārvarētu šo periodu, jums jāpierāda pacietība un izpratne saistībā ar savu mīļāko.

Jaunava

Nedēļas laikā būs jācīnās par sievišķo laimi. Šī Zodiaka zīmes pārstāvēm būs jāizvēlas starp karjeru un personīgo dzīvi. Antagonists Venēra ir spēcīga, un viņa darīs visu, lai iznīcinātu jūsu attiecības ar jūsu mīļoto. Darbam ir svarīga loma personas dzīvē, bet vai ir iespējams sasniegt panākumus viens un joprojām būt laimīgi? Jautājums ir pretrunīgs. Tāpēc ir pienācis laiks piešķirt prioritāti. Lai izdarītu savu lēmumu pareizi, jums ir jāizvērtē plusi un mīnusi.

Nedēļas notikumi var nelabvēlīgi ietekmēt jūsu emocionālo stāvokli. Ja jūtat, ka jums varētu neizdoties, atlieciet darbu un veltiet laiku atpūtai un relaksējošām meditācijām.

Lasīt arī: Horoskops 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Svari

Svariem jāpievērš lielāka uzmanība mīļotajam. Jūsu spēcīgais aizsargs, Venēra garantē jums panākumus jūsu personīgajā dzīvē, it īpaši, ja jūs agrāk bijāt aizņemta ar darbu. Dažreiz mīļotais var palaist garām jūsu uzmanību, it īpaši, ja jūsu attiecības ilgst daudzus gadus. Laika gaitā jūs varētu pamanīt, ka jūsu darbs no ārpuses ir kā aukstums. Laikā no 2. līdz 8. aprīlim jūs varēsiet izlabot situāciju.

Jūsu antagonisti Saule un Marss ir agresīvi, tāpēc jums ir jāuzmanās no to negatīvās ietekmes. Problēmas var notikt pēkšņi, tāpēc vienmēr uzmanieties. Iespējams, ka ienaidnieku machinācijas izraisa grūtības. Centieties neizpaust savus plānus citiem cilvēkiem. Tas var traucēt to īstenošanu.

Skorpions

Skorpiona sieviešu neatkarība var nobiedēt pretējo dzimumu. Tas jo īpaši attiecas uz šo nedēļu: jūsu antagonists Venēra kļūs spēcīgāka, kas ļoti kaitēs jūsu personīgajai dzīvei. Nebaidieties parādīt savas vājās vietas, lai cilvēki varētu jūs uztvert ne tik stingru un valdonīgu, bet kā trauslu un mīlīgu sievieti. Lai jums vienmēr būtu spēcīgs plecs, jums jāpierāda, ka tas patiešām ir vajadzīgs.

Neptūna pozitīvā ietekme dos jums ieguldījumu karjeras panākumu sasniegšanā. Neaizmirstiet, ka jūsu patronam ir spēcīga enerģija, un pateicoties tam, var jums uzticēties un sniegt papildu enerģiju. Daudz kas no jums ir atkarīgs. Ja jūs vēlaties palikt malā, nebūs īpašu sasniegumu. Ja jūs sevi pierādīsiet pareizi, tad gaidiet lielas uzvaras un dāsnu atlīdzību.

Strēlnieks

Laikā no 2. līdz 8. aprīlim sievietes-Strēlniekus gaida nelielas uzvaras. Jūsu patrons Neptūns jums pateiks, kā tikt galā ar vienu vai otru situāciju. Pateicoties viņa palīdzībai, jūs varat izvairīties no nepatikšanām un tikt galā ar grūtībām. Tā kā jūsu pretinieks Venēra kļūs spēcīgāka, viņas ietekme reizēm traucēs mieru un harmoniju jūsu personiskajā dzīvē. Neievērojiet vēlmi sarunāties vai pateikt savam mīļajam uzkrāto pārmetumu, un tad jūs varat saglabāt savas attiecības.

Ja nedēļa bija pilna ar spilgtiem mirkļiem, tad nedēļas nogalē astrologi iesaka atpūsties klusā ģimenes atmosfērā. Patīkama saziņa ar radiniekiem aizpildīs jūsu enerģijas rezervi, un arī jums būs iespēja izliet savu dvēseli tiem cilvēkiem, kuri patiešām rūpējas par jūsu pieredzi.

Lasīt arī: Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Mežāzis

Spēcīgā Marsa aizgādībā Mežāži var justies vairāk pārliecināti. Netērējiet laiku velti, jo liktenis ne vienmēr jūs pavada, tāpēc jau šajā laikā novirziet savus centienus, lai sasniegtu lolotus mērķus. Dažreiz jums ir jābūt atvērtākai, lai citi varētu redzēt jūsu potenciālu. Ir pienācis laiks pārtraukt slēpšanos jūsu čaumalā un žēlot sevi, kamēr citi cilvēki ir aizņēmuši vietu zem saules.

Laikā no 2. līdz 8. aprīlim Mežāžu sievietēm vajadzētu piešķirt vairāk laika darbam. Jūs varēsiet novirzīt enerģiju pareizajā virzienā, ja plānojat savas darbības iepriekš un nestāsiet par tām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes varēs gūt panākumus biznesā, un tev palīdzēs tava patrona planēta. Neptūns sniegs jums pārliecību un pateiks, kā izkļūt no sarežģītām situācijām. Saturns darbosies kā jūsu aizstāvis pret ienaidniekiem un skaudīgām personām. Svešinieku iejaukšanās var traucēt jūsu plānus, tāpēc Ūdensvīra galvenais uzdevums ir tos novērst, līdz ko viņi sāk rīkoties pret jums.

Jūsu antagonists Saule kļūs par sava veida enerģijas vampīru, kas uzņemsies spēku visu nedēļu. Neļaujiet nogurumam jums realizēt jūsu vēlmes.

Zivis

Zivju noskaņojums šonedēļ pastāvīgi mainīsies. Pirmkārt, tas būs atkarīgs no Mēness uzvedības, kas reizēm atstās daudz vēlamo. Tomēr papildu enerģiju dos jums spēcīgā Venēra. Pateicoties tam, jums būs iespēja tikt galā ar pieredzi un grūtībām, kas var ietekmēt jūsu attiecības ar savu mīļoto. Vissvarīgākais – nedod emocijām vaļu un neļaujiet sīkumiem pārtraukt jūsu iekšējo harmoniju.

Zivis ne vienmēr ir pārliecinātas par savu spēju, un dažreiz, lai sasniegtu vairāk, viņām ir vajadzīgs lielāks spēks. Jūs varat atjaunot enerģijas rezervi ar efektīvu meditāciju.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment