Sieviešu horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – sagatavojieties grūtībām!

Vēzis

Vēža pārstāvju nostājas ir spēcīgākas nekā jebkad agrāk: atbalsts tiks sniegts no Jupitera un Venēras. Šonedēļ ir maz to, kas var pretoties Vēzim: viņas ietekmēs cilvēkus un apstākļus, ejot uz mērķi. Pārliecināšanas dāvana būs tieši tā. Laimīgākās dienas ir pirmdiena, trešdiena un sestdiena, jo īpaši pirmdiena, jo Venēra un Jupiters tiksies ar aspektiem, stiprinot viens otra enerģiju. Ja Vēzis ir gatavs pārmaiņām, tad tās būs veiksmīgas.

LASI ARĪ: Sievietes un veids, kā tās rada laimi

Lauva

Astrologi brīdina Lauvas: pastāv risks, ka jūsu personiskajā dzīvē var rasties konflikti, tāpēc jums vajadzētu sagatavoties šim scenārijam. Ieteicams izvairīties no iepazīšanās un romantiskiem randiņiem, īpaši svētdien. Taču šonedēļ, kas būs Saules ietekmē, Lauvas varēs gūt panākumus citās jomās, jo īpaši uzņēmējdarbības un finanšu jomā. Galvenais ir drosmīgi skatīties uz priekšu un neuztraukties grūtību dēļ.

Jaunava

Sieviešu enerģētikas plānā Jaunavas gaida sadalījumu, jo viņu patrons Merkurs ir vājā stāvoklī, un antagonists Venēra ir spēcīgā stāvoklī. Līdz ar to Venēra atņems spēkus, un Merkurs nespēs aizpildīt nepilnības. Speciālisti iesaka sevi piepildīt ar sieviešu enerģiju un uzraudzīt savu emocionālo stāvokli, izvairoties no pārspīlējuma. Pretējā gadījumā nedēļa var nebūt tikai smaga, bet kritiska. Venēras aspekti pirmdien un otrdien var izraisīt konfliktus starp Jaunavām un viņu mīļotajiem. Tomēr, ja šīs zīmes pārstāves spēs parādīt toleranci, viņas varēs nomākt planētas negatīvo ietekmi un izveidot kontaktu ar partneri.

Svari

Svarīgus jautājumus un plānus, kas saistīti ar dzīves uzlabošanu vai mīļoto, var sarežģīt nelieli šķēršļi: nekas kritisks, bet tas prasa laiku un sabojā noskaņojumu. Venēras patrona ietekme palīdzēs atrast pareizo ceļu un tuvināties gada sākumā izvirzīto mērķu sasniegšanai. Pirmdien un otrdien ir jābaidās tikai no Venēras aspektiem. Enerģijas izmaiņu dēļ var rasties veiktspējas problēmas, kā arī strīdi no nulles. Vienkāršojiet situāciju savā labā, un tajā pašā laikā, atbrīvoties no noguruma un negatīvisma palīdzēs efektīva meditācija.

LASI ARĪ: Lauru lapa makā: spēcīgs talismans, lai piesaistītu naudu

Skorpions

Divi antagonisti – Saturns un Venēra – šonedēļ apvienosies un sniegs daudz nepatikšanas Skorpionu pārstāvēm. Astrologi ziņo, ka gandrīz katra diena būs piepildītas ar grūtībām, kuras var pārvarēt, izmantojot  mīļoto atbalstu. Ir grūti pateikt, vai šīs grūtības radīs nopietnas sekas, bet nekādā gadījumā jums nevajadzētu zaudēt cieņu. Labas dienas būs ceturtdiena un piektdiena, bet pat šajā laikā daudz būs atkarīgs no Skorpionu noskaņojuma un to saistības ar notiekošo.

Strēlnieks

Jupitera un Neptūna pozitīvās ietekmes dēļ Strēlnieka pārstāvēm enerģija visu nedēļu pieaugs. Pirmdiena, trešdiena un sestdiena būs šī perioda galvenās dienas. Planētas patronu aspekti parādīs enerģijas un iedvesmas pieplūdumu, kas jāvērš uz plānu īstenošanu dzīves interesēs. Tomēr kopā ar aktivitātes pieaugumu Strēlniekus sagaida jutīguma pieaugumu: emocionālais stāvoklis šajās 7 dienās var būt nestabils, tāpēc astrologi iesaka neradīt problēmas no zilām debesīm, izvairīties no baumām un tenkām, neuzticēties iekšējai balsij.

Mežāzis

Sievietēm Mežāžiem zvaigznes sagatavoja testu “aizmugurē”: ar tuviem draugiem, radiniekiem, mīļoto vai bērnu nedrīkst runāt paaugstinātā balsī. Astrologi iesaka koncentrēties uz diplomātiskajām spējām un  turēties no strīdiem pa gabalu, lai līdz nedēļas beigām šķiet, ka visas problēmas ir atstātas. Par laimi, Mežāža emocionālais stāvoklis no 1. līdz 7. aprīlim netraucēs pieņemt svarīgus lēmumus, un to galvenais mērķis tiks sasniegts bez šķēršļiem.

LASI ARĪ: 5 lietas mājā, kas piesaistīs mīlestību

Ūdensvīrs

Ūdensvīram aprīļa sākums varētu būt diezgan veiksmīgs, ja ne par to antagonistu – Saules – ietekmi. No 1. aprīļa līdz 7. aprīlim Saule tiks atzīmēta ar spēcīgu pozīciju Auna zīmē, kas var izraisīt bojājumus un viļņveida noskaņojumu. Astrologi iesaka organizēt savas darba dienas, lai būtu pietiekami daudz laika atpūtai. Ir svarīgi arī izvairīties no strīdiem, īpaši ar tuviem cilvēkiem. Karstie strīdi un pretenziju apmaiņa ar partneri var radīt plaisas attiecībās. Labās ziņas – no trešdienas līdz sestdienai, Ūdensvīra sievietes izjūt radošu uzplaukumu, kas ļaus viņām  radošāk atrisināt daudzas dzīves grūtības.

Zivis

Personīgām lietām un attiecībām var būt nepieciešama pastiprināta Zivju sieviešu uzmanība. Ir vērts sagatavoties tam, ka var rasties atšķirības mājās. Saturna negatīvās ietekmes dēļ iekšzemes konfliktu un ģimenes problēmu risks saglabāsies visu nedēļu, tāpēc būtu labi iepriekš mierīgi noskaņoties. Astrologi iesaka Zivis domāt par to, kā izveidot „drošības spilvenu”, lai viņu ģimenes laime nebūtu apdraudēta. Ja jūs spējat aizturēt emocijas un neuzliesmot, situācija pati par sevi normalizēsies.

avots: dailyhoro

Leave a Comment