Sieviešu horoskops 2019. gada maijam – sāciet visas atliktās lietas!

Zvaigznes jums pateiks, kas gaida dažādu Zodiaka zīmju pārstāves ilgi gaidītajā maijā. Labs padoms no astrologiem veicinās katras panākumus, pamudinot kā palikt augšpusē jebkurā situācijā.

Galveno tendenci 2019. gada maijā noteiks Venēra. Mīlestības planēta gandrīz divas nedēļas pavadīs Vērša zīmē, kurā tā ir īpaši spēcīga. Tas nozīmē, ka visi atliktie gadījumi var un ir jāsāk. Maija vidū ir lielisks laiks, lai īstenotu visus ilgi gaidītos plānus. Nākamajās nedēļās astrologi iesaka brīvi atdoties emocijām un ambīcijām, sazināties un strādāt daudz, rūpēties par naudu , pastāvīgi pārvietoties un izpaust sevi ar jebkādiem līdzekļiem.

Auns

Šajā mēnesī Aunu gaida pārmaiņas, kas galvenokārt ietekmēs karjeras sfēru. Būs daudz notikumu, īpaši mēneša sākumā, un visi no tiem liks domāt par svarīgiem jautājumiem. Venēra Aunā piespiedīs pārskatīt dzīves prioritātes. Aunu pārstāvēm nevajadzētu atteikties no ambicioziem mērķiem, ja jūs nemaināt savu dzīvi uzreiz: vissvarīgākais sākas ar sīkumiem, tāpēc, veicot nelielus soļus, jūs sasniegsiet vairāk. Paturot to prātā, šīs zīmes sievietes saglabās savu spēku, un maijs paies uz pozitīva viļņa.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada maijam – dzīve būs nedaudz sarežģītāka!

Vērsis

Visums brīdina Vērsi: situācija ģimenē prasīs pilnīgu kontroli – privātajā dzīvē var būt nepatīkams pārsteigums. Astrologi iesaka pievērst uzmanību partnera, bērnu vai vecāku problēmām un piedāvāt viņiem palīdzību. Pretējā gadījumā pēc Venēras pārejas uz Vēša zīmi sāksies šī zvaigznāja pārstāvju augstākais punkts. No 15. maija līdz 31. maijam Vērsis ir ļoti veiksmīgs karjeras un naudas ziņā. Tiesa, tas būs aktīvs, sabiedrisks, daiļrunīgs un pārliecinošs.

Dvīņi

Maijā horizonts kļūs skaidrāks, un Dvīņi varēs paļauties uz labām izredzēm. Šis mēnesis sniegs jums dažus laimīgus mirkļus, kad visi apstākļi atbilst panākumiem. Problēma var būt patiesi apšaubāma, kā arī varas izšķiešana. Astrologi iesaka būt uzmanīgiem konflikta situācijās. Ievērojot neitralitāti un lēnām steidzoties aizstāvēt tiesiskumu, var izvairīties no problēmām un arī parādīt sevi no labākās puses. Pēc 15. maija Marss, Dvīņus atbalstošais, pāries uz Vēža zīmi, kas sola dažas problēmas attiecībās. Ceļš uz harmoniju no 15. maija līdz 31. maijam būs savstarpēja sapratne un atbalsts.

Vēzis

Maijā sievietes Vēži būs gatavas pārsteigt. 15.maijā, Marss ieradīsies tavā zīmē, pievienojot enerģiju, drosmi, aktivitāti, spiedienu un centību. Sākot no mēneša vidus un līdz beigām, Vēzis varēs precīzi sasniegt plānotos mērķus. Astrologi iesaka strādāt pie saviem plāniem, veidojot sarakstu vai vēlmju karti. Kamēr Marss atrodas zīmes pašā sākumā, tam ir maksimālā enerģija, ko var ievietot jūsu vēlmēs. Jūs varat domāt par izmaiņām jūsu personīgajā dzīvē, pierakstīties kvalifikācijas celšanas kursos, nopietni ņemt vērā bērnu audzināšanu vai savu tēlu. Ar stabilu pozīciju un spēcīgu vēlmi būs iespējams pamanīt pirmos panākumus jau mēneša beigās.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada maijam – materiālās problēmas!

Lauva

Stabila Saules ietekme Vērsī radīs interesantas izmaiņas. Lauvas pārstāves gaida diezgan nepārprotami priekšlikumi no 1. līdz 21. maijam. Bet bez steigas, galvenais uzdevums – izvēlēties labāko. Darbības laiks būs no 21. līdz 31. maijam, kad Saule nonāks Dvīņu zīmē. Pirms tam ir labāk neveikt asus soļus. Jūs varat pavadīt laiku, cīnoties ar savām prasmēm, ģimeni un  risinot neatliekamas problēmas. Lauvām būs panākumi, ja viņas seko astrologu norādījumiem, nevis tik tālā nākotnē, bet šovasar.

Jaunava

Merkūra aktivizēšanās šomēnes liecina, ka Jaunavu ir pārsteigusi viņas labākā stunda. Nākamās 4 nedēļas viņas beidzot spēs sasniegt to, par ko viņas sapņoja: jaunu darbu, interesanta cilvēka uzmanību, laulības priekšlikumu, algas palielinājumu. Tas viss var kļūt par realitāti, ar nosacījumu, ka Jaunavas pārtrauks sevi apšaubīt un slēpties aiz vienaldzības maskas. Plānu izpildei un mērķu īstenošanai būs nepieciešama aktivitāte. Iespējams, ka visa šī mēneša laikā šīs zīmes pārstāves piedzīvos spriedzi un psiholoģisku diskomfortu, ko viņas spēs neitralizēt ar meditāciju, lai mazinātu stresu, nemiers un nogurumu.

Svari

Sievietēm, kas dzimušas zem Svaru zīmes, maijā ir jāklausās sava intuīcija. Lai nepārrēķinātos, jūs varat visu mēnesi attīstīt intuitīvu sajūtu. Taču gaidīt, ka situācija dzīvē mainīsies pati par sevi, nav tā vērts: Venēra līdz 15.maijam Aunā, kas nozīmē, ka ir sākusies aktīva rīcība. Jūs vairs nevarat gaidīt un atlikt. Maijā labākais laiks dzīves uzlabošanai. Tāpēc neatkarīgi no tā, kā maija dienas atslābināsieties, viss būs jātur dūrē. Pieņemtie lēmumi noteikti ietekmēs turpmāko likteni, lai pat negatīvus enerģijas pārrāvumus var novirzīt, lai sasniegtu rezultātu.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Skorpions

Maijā Visums sniegs Skorpiona sievietēm laimīgo biļeti, un ir nepieciešams atzīt šo zīmi parastos uzdevumos. Prognozēšanas dāvana ir noderīga no 16. līdz 31. maijam, kad Marss nonāk Vēža zvaigznājā. Tas nebūs ļoti vienkāršs periods, kam būs nepieciešama pilnīga uzmanības koncentrēšana uz dzīves un pašreizējiem notikumiem. Astrologi brīdina: šobrīd Skorpionas var aizdegties ar idejām, kas neatmaksāsies, vai ticēt personai, kura to nav pelnījusi. Jūs varat pievērst uzmanību mistikai un apgūt slepenas zināšanas. Šoreiz veltot gatavību pieņemt likteņa dāvanu, kas parādīsies tur, kur jūs to vismazāk sagaidāt.

Strēlnieks

Retrograda Jupiters ietekmēs Strēlnieka pārstāves visu mēnesi, un tas pavērs viņām interesantas iespējas, bet tas arī palēninās dažus procesus. Astrologi iesaka pievērst uzmanību un precizitāti, neuzticot savas lietas un plānus nepiederošajiem: mēneša sākumā un vidū labāk par to neko nepaziņot. Mēnesis, saskaņā ar astrologiem, radīs spontānas tikšanās, negaidītus aicinājumus, neskaidrus teikumus, apšaubāmus panākumus. Dažas no šīm tēmām noteikti klauvēs pie durvīm un kļūs par iespēju gūt panākumus dzīvē. Strēlnieka galvenais uzdevums ir visu iepriekš aprēķināt un nebaidīties atvērt sirdi jaunajam.

Mežāzis

Retrogrāda Saturns Mežāzī norāda, ka šīs zīmes pārstāves tērēs maiju savos elementos. Šomēnes neviens viņas neaiztiks, tāpēc sanāks darīt jūsu mīļāko lietu un darbu: tikt skaidrībā ar uzkrātajām lietām, nodotu ziņojumus, paliktu pie ģimenes, iemācīties kaut ko jaunu. Saskaņā ar astrologu prognozēm šīs konstelācijas dāmas viegli atstās kaut ko, kas neļauj viņām dzīvot vai liks nūjas ritenī. Tajā pašā laikā maijā viņas varēs labot pagātnes kļūdas un izdarīt pareizos secinājumus. Pārsteidzoši, tikai viena mēneša laikā Mežāzis varēs sasniegt iespaidīgus panākumus un tuvoties saviem sapņiem.

LASI ARĪ: 10 darbības, lai sāktu jaunu, laimes pilnu dzīvi

Ūdensvīrs

Astrologi ziņo, ka maijā Ūdensvīra sievietes nokļūs Urāns Vērsī ietekmē, un brīdina, ka tuvāko nedēļu laikā šīs zīmes dāmas ir pakļautas nesasniedzamam ideālam. Lai nebūtu jātērē savs laiks un spēks, jums nevajadzētu koncentrēties uz citu padomu, kāda cita viedokli un reklāmu. Maijā ir svarīgi klausīties savas intuīcijas balsi, lai nebūtu nepatīkama situācija. Tajā pašā laikā naudas jomā gaidāmi nelieli nemieri. Bet Urāna ietekme palīdzēs uzturēt virsotni, galvenais ir neapšaubīt piedzīvojumus. Iedzilināties vajag tikai tajās tēmās, kuras piedāvās intuīcija.

Zivis

Šajā mēnesī starp visām Zodiaka zīmēm Zivis noved pie sarežģītu situāciju skaita, kas nonāk dzīvē. Astrologi sniedz vērtīgus padomus: no 1. maija līdz 15. maijam viss ir rūpīgi jāizvērtē, nesteidzoties. Venēra Aunā bieži vēršas pret sasteigtiem lēmumiem, bet ir palikušas tikai 15 dienas, un viss mainīsies – patrons ieies Vērsī. No 15. līdz 31. maijam Zivis jutīs iekšējā spēka pamošanos un vēlēsies pārmaiņas. Eksperti iesaka nepalaist garām nākamo atjauninājumu, jo tas dos Jums iespēju radikāli mainīt dzīvi un iznīcināt pāris stereotipus, kas novērš laimi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment