Sieviešu horoskops nedēļai no 16.jūlija līdz 22.jūlijam – sola veiksmi visās sfērās

Dvīņi

Šonedēļ astrologi iesaka Dvīņu sievietēm mazliet palēnināt un pievienot stabilitāti un kārtību dzīvē. Satraukums un apjukums var vienkārši atņemt milzīgu spēku, nervu un laika daudzumu, kā arī radīt jaunas problēmas. Saistībā ar Merkura uzturēšanos Lauvas zvaigznājā Dvīņu dzīvē, jauni traucējumi var ielauzties dzīvē, it īpaši, ja šīs zīmes pārstāvji pieļauj sev trakojošu uzvedību. Šonedēļ visiem bez izņēmumiem jāpievērš uzmanība, atbildība un organizācija.

Lasi arī: 4 bailes, ka nogalina jūsu izredzes atrast patiesu mīlestību

Vēzis

Šajā nedēļā Saule ir Vēzī, kas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvju dzīve būs viņa pilna patronāža. Speciālisti iesaka priekšroku dot darījumu braucieniem, sanāksmēm, komandas darbam, tikšanās ar investoriem un sarakstei ar biznesa partneriem. Nākamās septiņas dienas ir laba iespēja noslēgt abpusēji izdevīgus līgumus, vienoties, atrast kompromisa risinājumu un tādējādi pakāpties pa karjeras kāpnēm. Saules enerģija padarīs Vēža sievietes pārliecinošākas, atbrīvojušās, varēs sarunāties ar citiem un sasniegt savus mērķus.

Lauva

Lauvām šonedēļ palīdzēs Merkurs, paliekot tavā zīmē. Šī planētas kārtība var radīt negaidītus, bet patīkamus notikumus darbā. Astrologi iesaka nepārtraukt iespējas un pastāvīgi uzņemties iniciatīvu. Drosmīgi lēmumi, vārdi vai darbi piesaista veiksmi un ātru naudu. Ir vērts arī ņemt vērā, ka Lauvas sievietes šajās septiņās dienās nevarēs pamest darbu agrāk, atbrīvoties no atbildības par otru vai izvairīties no problēmām – viņām būs jāmaksā par visu, vai nu ar laiku, vai ar monētu.

Jaunavas

Venēra Jaunavas zīmē sola šī zvaigznāja pārstāvēm drosmīgu lēmumu, risku un piedzīvojumu laiku mīlestībā un biznesā. Šī perioda plusi ir tādi, ka šonedēļ Venēra būs labvēlīgos aspektos ar Marsu un Jupiteru. Astrologi iesaka Jaunavai izmantot planētu pozitīvo ietekmi, palielināt ambīcijas un palielināt šarmu un sasniegt savu mērķi visās jomās. No 16. līdz 22. jūlijam Jaunavu sagaida ļoti labvēlīga astroloģiskā situācija, kas radikāli mainīs dzīvi uz labo pusi.

Lasi arī: Lasiet šo, kad jūtat, ka jūs nekad neatradīsiet savu mīlestību

Svari

Mēness, kas 18. jūlijā izdarīs pāreju uz Svaru zvaigznāju, sagrauj šīs zīmes pārstāvju dzīvi. Šī astroloģiskā tendence norāda patrona izskatu dzīvē, kura palīdzība var dot milzīgu labumu. Tomēr daudzas Svaru sievietes var vienkārši neievērot šo palīdzību, jo tā būs netieša. Tomēr ikviena izjutīs labumu un dzīves uzlabošanos.

Skorpions

Jupiters, kas dzīvo Skorpiona zīmē, iznāca no reversā stāvokļa. Tagad viņš virzās uz priekšu, palīdzot saviem spēkiem iekarot jaunus augstumus. Ar patrona pozitīvās ietekmes palīdzību daudzas Skorpiona zīmes pārstāves var redzēt, kā viss strauji pieaug, un visums ir burtiski plaši izplatīts ar iespējām. Astrologi iesaka veltīt vairāk laika un uzmanības saziņai ar cilvēkiem: šīs nedēļas laikā Skorpionam ir jāredz, lai panāktu zibens panākumus.

Strēlnieks

Strēlniekiem – sievietēm ieteicams samazināt izmaksas. Šīs nedēļas laikā Strēlnieku veiksmi un naudas plūsmu kontrolēs retrograda Neptūns. Šis astroloģiskais attēls brīdina par nepieciešamību pārskatīt un analizēt savus izdevumus. Neptūns uzsvērs visas iepriekš izdarītās kļūdas, kas palīdzēs atrast jaunu attīstības ceļu finanšu jomā.

Mežāzis

Mežāža zvaigznāja pārstāvēm šonedēļ būs grūti. Saturns atrodas reversā stāvoklī. Šī patrona planētas pozīcija var izraisīt strīdus ar mīļoto, bērnu, ģimenes locekļiem. Tas būs saistīts ar lielāku stūrgalvību un savtīgumu. Laikā no 16. līdz 22. jūlijs Mežāzim sievietei, vēlams vienkārši strādāt, būt radošām, atpūsties, bet ne veidot personiskas attiecības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zvaigznāja pārstāvēm šajā septiņu dienu periodā būs jāsaskaņo ar savām pretrunīgajām domām. Reversais Marss, kas paliek tavā zīmē, ļaus mainīt jūsu vēlmes un plānus katru stundu. Saskaņā ar astrologu teikto, tam ir plusi – galu galā visi Marsa ietekmē pieņemtie lēmumi būs pareizi. Bet vislabāk neriskēt veltīgi: ja jūs nolemjat mainīt savu dzīvi, rūpīgi apspriedieties par līdzekļiem, kas palīdzēs jums sasniegt šo mērķi.

Zivis

Sievietēm notiek labvēlīgs periods, kas pilnībā atkarīgs no reversās Neptūnas ietekmes. Šī planēta sola Zivīm idilli sazināties ar pretējo dzimumu, perfektu attiecību attīstību, harmoniju dzīvē un panākumiem darbā. Mijiedarbībā ar draugiem, vecākiem un bērniem var rasties problēmas. Ar tiem var rasties domstarpības, skandāli un strīdi.

Avots

Leave a Comment