Sieviešu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – strīdi var uzliesmot no nulles!

Lauva

Sieviešu pašpārliecinātību Lauvām neatņemt: viņas patiesi tic, ka viņām ir daudz vairāk skaistuma, inteliģences un talantu nekā citām. Bet šonedēļ planētas nokārtosies, lai būtu kritiķi, kuri nepalaidīs garām iespēju pieskarties Lauvai ar vārdiem. Astrologi iesaka pārvietot savu kursu un nepievērst uzmanību citu apsūdzībām, ignorēt tos gan tiešsaistes komunikācijā, gan patiesībā. Tikšanās ar tuviem cilvēkiem, atpūšoties ar draugiem, trokšņainās ballītes un brīvdienas – tas viss izkliedēs mākoņus virs galvas un sniegs optimismu, lielisku noskaņu un idejas par to, kā padarīt dzīvi vēl saldāku.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka jums šodien veiksies

Jaunava

Merkurs joprojām ir Vēzī, saistībā ar kuru Jaunavai var sākties nemiers karjeras un naudas jomā. Daži darba brīži nenodos viņām mieru no 18. līdz 21. jūnijam. Šajā nedēļā ideālā darbinieka ietekme vai tēls var kavēties. Lai nedarbotos ar stresu nedēļas nogalē, astrologi ierosina pret visu izturēties ar filozofisku attieksmi un  izvirzīt panākumus. Vislabāk ir atšķirt darba pienākumus ar lietām, kas jums patīk, tad viss pārējais nebūs tik svarīgs.

Svari

Svaru pārstāves atkal gaida cīņa. Un tas notiks starp vietējām, ģimenes un darba problēmām. Sakarā ar vājināto Venēru, emocijas var pārņemt. Cita zodiaka zīme padotos, bet Svariem vienmēr ir pietaupīti trumpji piedurknēs, un šonedēļ viņi spēs pārvarēt visas problēmas. Astrologi iesaka novērtēt visu, kas notiek no pozīcijas „vai tas būs svarīgi 5 gados?”. Un tikai tad, ja atbilde ir „noteikti jā”, jūs varat par to mazliet uztraukties.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: dzīvot pa vecam nesanāks. Ko sagaidīt Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajos 7 gados?

Skorpions

Plutons tiek aktivizēts šonedēļ. Nauda un ceļojumi – tās ir divas jomas, kurās maz ir atkarīgs no Skorpiona. Planēta radīs notikumus, kurus nevar ietekmēt. Jums var nākties pēkšņi doties komandējumā vai negaidīti atvadīties no lielas naudas summas. Bet Skorpionu grūtības nav skandāla, tāpēc astrologi iesaka vienkārši veikt savu darbu, un panākumi nebūs ilgi jāgaida. Vilces spēks un enerģija var būt skaistumā – mākslas darbos, grāmatās, jaunās kleitas.

Strēlnieks

Spēcīgais periods turpinās Marsa Vēzī klātbūtnes dēļ, tāpēc naudas un darba brīži Strēlniekam var radīt nepatīkamas ziņas. Turklāt Jupiters Strēlniekā ne tikai pārvietojas atpakaļ, bet arī krīt no labvēlības ar citām planētām. No 21. līdz 23. jūnijam šīs zīmes pārstāvjiem var būt mazāk enerģijas un spēka, tāpēc ir vērts rūpēties par sevi. Uzmaniet, lai jūs pietiekami atpūšaties, pietiekami daudz guļat, cik labi un līdzsvaroti jūs ēdat. Pašsavaldības piliens ietaupīs  enerģijas noārdīšanos.

Mežāzis

Jebkuras sarunas, saziņa, kā arī jauna informācija, kas nonāk neierobežotā daudzumā – avots, kas šonedēļ rada stresu Mežāžiem. Ir ieteicams izvairīties no nevajadzīgas komunikācijas, īpaši ar negatīviem cilvēkiem – ar viņiem jūs varat zaudēt visas sieviešu enerģijas rezerves, kuras būs grūti aizpildīt. Ja vēlaties sazināties, vislabāk ir pievērst uzmanību savam mīļotajam un ģimenei. Vājinātajā Marsa periodā labākā spēle ir rūpēties par otru, sadzīves darbiem, lēnām kopīgām aktivitātēm. Un lai visas ārējās problēmas paliktu kaut kur ārpus mājas.

LASI ARĪ: Šīs Zodiaka zīmes tērē naudu, kā neviena cita

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīra sievietes gaida divas nepatikšanas – Neptūna pāreju uz retrogradu un negaidīti nelabvēļi. Tas būs grūts periods, kad jāpārvalda haoss. Astrologi iesaka jums cīnīties ar sliktu garastāvokli un neļaut nevienam vai nekam izjaukt sevi. Ir jēga strādāt ar pašcieņu un izskatu: piereģistrēties noderīgām procedūrām, iepirkties vai vienkārši izbaudiet savu laiku. Jaunas kleitas, dekori vai tēla maiņa var iedvesmot.

Zivis

Ģimene un karjera ir divas karstākās lietas šonedēļ. Abiem būs nepieciešama Zivju līdzdalība, uzmanība, laiks, pūles un enerģija. Astrologi iesaka noskaņoties, lai atrastu kompromisu, un vēl labāk – doties atvaļinājumā vai brīvdienās. Tā kā Venēra Dvīņos tagad ir grūts laiks, lai saskaņotu dzīvi, bet labs jautrai atpūtai. Ja tas nav iespējams, labākais veids, kā mazināt stresu, ir radošums, skaistas ainavas, neparasta virtuve un skaistumkopšanas saloni.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment