Sieviešu horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – īstenojiet pamestos projektus!

Vēzis

Šī nedēļa ir ideāli piemērota mācībām, talantu atklāšanai un aktīvam darbam ar attiecībām un pašcieņu. Ir pienācis laiks sākt jaunu dzīvi vai vismaz izmēģināt kaut ko jaunu un mainīt maršrutu. 21. marts ir pagrieziena punkts Vēža konstelācijas pārstāvju liktenī. Pašapziņa viņām ir noderīga, lai aizstāvētu savas intereses un piepildītu savas vēlmes. Astrologi ziņo, ka Vēzis viegli aizbēgs no kastes, kas viņus apgrūtina, jo Jupitera ietekme būs viņu pusē.

LASI ARĪ: 4 pazīmes, ka persona, kas ir ienākusi jūsu dzīvē, ir saistīta ar jums karmiski

Lauva

Šonedēļ Saules ilgi gaidītā pāreja uz Auna zvaigznāju, kur tā kļūs spēcīgāka un sniegs spēcīgu spēku sievietēm Lauvām. Saskaņā ar astrologu prognozēm šīs zīmes pārstāvjus gaida daudz ziņu, tai skaitā negaidītas, spontānas izmaiņas – kopumā jums nebūs garlaicīgi. Speciālisti iesaka šajā nedēļā būt aktīvākām, un pārliecinieties, ka jūs novērojat savu noskaņojumu. Tikai pozitīva attieksme palīdzēs labāk izmainīt dzīvi.

Jaunava

Jaunavas dzīvē ir laiks pārmaiņām. Tomēr astrologi iesaka atlikt izšķirošo rīcību – patrons Merkurs joprojām atrodas retrograda stāvoklī. Tikai rūpīga pieeja un uzmanība detaļām nekļūs par ķīlnieku apstākļiem un  labos pagātnes kļūdas. Viena nedēļa kopumā var dot spontānas sanāksmes, negaidītus zvanus – vienā ziņā tas būs gan iespēja ienirt atmiņās, gan iespēja kaut ko mainīt. Spēja aprēķināt visu iepriekš, palīdzēs un pateiks, kā rīkoties darbā, personiskajā dzīvē un attiecībās ar pretējo dzimumu.

Svari

Dāmām, kas pārstāv Svarus, šonedēļ vajadzētu klausīties viņu intuīcijas balsi. Sestā sajūta palīdzēs tikt galā ar uzkrāto lietu masu, tāpēc ir vērts to izmantot. Spēcīgāka Venēra Ūdensvīra zvaigznājā norāda, ka laiks, kad notiek aktīva un spontāna rīcība, ir kļuvusi par Svaru dzīvi. Pieņemtie lēmumi noteikti ietekmēs nākotnes likteni, lai pat īslaicīgas domas un ārkārtas idejas varētu novest pie vēlamā rezultāta.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Skorpions

Nedēļa ir laba sanāksmēm, sapulcēm un paziņām, kas tika plānotas jau sen, bet kāda iemesla dēļ pastāvīgi tika atliktas. Astrologi iesaka ieplānot sarunas un notikumus jebkurai dienai – veiksme būs visu laiku. Turklāt laika posms no 18. līdz 24. martam ir ideāli piemērots romantiskai iepazīšanai un neparastiem randiņiem.

Strēlnieks

Jupitera pozitīvā ietekme diemžēl neglābs Strēlnieku sievietes no sezonālās depresijas. Saskaņā ar astrologu prognozēm nedēļas beigās zīmes pārstāves var nosegt ar negatīvu un uzkrāto ziemas nogurumu. Viss var šķist garlaicīgi un bezjēdzīgi. Astrologi piedāvā divus veidus, kā atrisināt šo problēmu. Pirmais ir kultūras nedēļas nogales atpūtas, kas palīdzēs atjaunot enerģiju un atgriezties optimismā. Otrais ir saziņa ar pozitīviem un laimīgiem cilvēkiem, kas palīdzēs izlīdzināt labāko.

Mežāzis

Balstoties uz pašreizējās nedēļas astroloģisko prognozi, Mežāžu zīmes pārstāves gaida lielisks laiks, lai padarītu viņu dzīvi labāku. Šoreiz visam jādarbojas, jo process notiks ar Saturnu, kas stiprināts Mežāzī. Uzņēmējdarbības un personīgajās jomās vissvarīgākais nenoiet no ceļa, tiecoties pēc mērķa. Jaunas jūtas, jaunas iespējas, jaunas idejas – astrologi iesaka nepārtraukt visus šos soļus: tie palīdzēs nonākt tuvāk sapnim.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Ūdensvīrs

Nedēļa būs ļoti notikumiem bagāta – pat vairāk, nekā vēlas Ūdensvīrs. Marta dienas radīs jaunus panākumus gan personīgās, gan darba lietās. Neskatoties uz to, ka Venēra visā nedēļas laikā būs Ūdensvīra zīmē, tas būs diezgan enerģiju patērējošs periods, tāpēc astrologi iesaka iegūt maksimālu laimi un pozitīvus rezultātus no tā, kas notiek. Ja strīds noteikti ir kaislīgs, ja staigāšana noteikti ir romantiska, ja tērēt naudu ir tikai dvēselei.

Zivis

Šonedēļ Zivis būs gatavas pārsteigt. Saskaņā ar horoskopu plānu nobeiguma laiks ir beidzies, ir pienācis laiks rīkoties. Īpaši veiksmīga būs investīciju ieguldīšana jūsu nākotnē, pašattīstība vai attiecības. Astrologi iesaka Jums pierakstīties uz kvalifikācijas celšanas kursiem, sākt sapņu piepildīšanos, mainīt savu tēlu vai doties atvaļinājumā. Izmantojot pozitīvu attieksmi, Zivis varēs darīt visu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment