Sieviešu horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – emocionālas pārmaiņas!

Vēzis

Nedēļa no 21. janvāra līdz 27. janvārim ir laiks, kad Vēzim pavērsies jaunas daudzsološas iespējas gandrīz visās dzīves jomās. Jupiters – 2019. gada patrons – nodrošinās nepieciešamo enerģiju, spēku un veiksmi. Bet pat ar šādu veiksmīgu apstākļu kopumu astrologi iesaka sievietēm Vēžiem vairāk paļauties uz veselo saprātu un pieredzi nekā uz intuīciju. Zvaigznes liecina, ka tā būs konfliktu nedēļa, un, ja plānos nav iekļautas attiecības ar kādu citu, tad ir vēlams samazināt sociālo aktivitāti, atteikties no iniciatīvām un samazināt saziņu ar nepatīkamiem cilvēkiem.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Lauva

Šonedēļ sievietēm Lauvām būs karmas attīrīšanas periods. Dažas grūtības būs jāapgūst personīgi, taču tas ļaus sasniegt garīgu, personisku un pat karjeras izaugsmi. Lai pārvaldītu nedēļas notikumus, gan patīkami, gan ne tik daudz, būs vājināta Saule, kas dzīvo Ūdensvīrā. Slikts laiks, lai sāktu jaunas lietas un ilgtermiņa projektus: šonedēļ veiksme ir pret Lauvu. Lai kaut kā izlīdzinātu nelabvēlīgo astroloģisko situāciju, astrologi iesaka savākt spēku un pārskatīt savus ieradumus. Brīvība no garlaicīgām shēmām pavērs jaunus attīstības ceļus.

Jaunava

Mēness aptumsums ietekmēs Jaunavu visu nedēļu. Astrologi iesaka dubultu aprūpi, lai nekaitētu sev, darbam vai mīļajiem. Kairināmība, kas reizināta ar impulsīvu Mēness ietekmi, var izsist sievietes Jaunavas no līdzsvara, cenšoties panākt destruktīvas darbības. Pat iepriekš aprēķināts plāns šonedēļ var neizdoties. Jaunavām būs nepieciešama spēja ātri atgūties, elastīgums, darbs un rezerves plāns jebkurā iniciatīvā, tad riskanti pasākumi dos labus rezultātus. Bet investoru meklēšanu un kreditēšanu ir gudrāk atlikt.

Svari

Nedēļā no 21. janvāra līdz 27. janvārim astrologi konsultē Svarus, izvairīties no konfliktiem: viņi var sagraut pat vissiltākās attiecības. Atrisiniet strīdus smalki, diplomātiski, cik vien jūs varat, un tad veiksme būs jūsu pusē. Dusmas uzliesmojumi notiks no Venēras aspektiem ar Neptūnu pirmdien un ar Plutonu svētdien. 21. un 27. dienā jums nevajadzētu sākt diskusijas, provocēt pretinieku vai pievienot eļļu domstarpību ugunij. Tas prasīs konstruktīvu un maigu saziņu ar savu mīļoto, ģimeni, kolēģiem un vadību.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Skorpions

Šonedēļ Skorpionu sieviešu dzīves tempu noteiks Marss, kas tiks pastiprināts Aunā. No pirmdienas līdz trešdienai patronu planētu iezīmēs pastiprināta aktivitāte, ņemot vērā aspektus ar citām planētām. Skorpionam būs jāpieliek spēki, lai pārdalītu darba slodzi. Astrologi neizslēdz strauju garastāvokļa maiņu, ko papildinās nervozitāte un  trauksme par sīkumiem. Šī iemesla dēļ attiecības ar vīru, bērniem, ģimenes locekļiem un vadību var saasināties. Pieredze, taktika, uzņēmums, humora izjūta atrisinās daudzas problēmas.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlniekiem sievietēm nevajadzētu zaudēt uzticību sev un savām spējām. No 21. līdz 27. janvārim pašapziņa būs pamatota, un cerības uz veiksmi nav nepamatotas: Jupiters ir stūrī, pastiprināts Strēlnieka zīmei, kas noteikti veiks labu darbu. Intuīcija saasināsies, šarms vai kāds no talantiem palielināsies. Šķēršļi, kas parādīsies ceļā uz panākumiem, būs tikko pamanāmi un nekaitīgi. Laimei pievienosies Venēra, kas jau sen bija ieradusies Strēlniekā. Radošie projekti, personīgā dzīve, vecāki – šajās jomās, veiksme būs šīs zīmes pārstāvju pusē.

Mežāzis

Merkurs, Saturns un Plutons Mežāzī. Šis astroloģiskais attēls norāda, ka šīs zīmēs pārstāvēm nebūs viegli. Galvu var sajaukt ar haotiskām domām un enerģiju – no planētu daudzveidīgās ietekmes. Tajā pašā laikā nav paredzamas ievērojamas izmaiņas dzīvē, jo šajā posmā Mežāžu sievietēm ir jāsagatavojas pārejai uz jaunu attīstības posmu. Metodes, kas vērstas uz apziņas maiņu, palīdzēs sākt transformācijas procesu, ņemot vērā planētu enerģijas nestabilitāti.

LASI ARĪ: Retrograda planētas 2019. gadā – ietekmēs likteni!

Ūdensvīrs

Saturna pastāvīgā ietekme Mežāzī var atgriezt Ūdensvīra sievietes pagātnē. Protams, ne fiziski, bet garīgi. Agrāko problēmu rašanās varbūtība, bijušie mīļākie, sen aizmirstās sajūtas. Astrologi neiesaka iemīlēties atmiņās – nedēļa būs daudz reižu efektīvāka, ja jūs koncentrēsieties uz personīgo izaugsmi un pieliksiet visu savu spēku sevis pilnveidošanai.

Zivis

Astrologi brīdina Zivis par to, ka šī ir pārsteigumu nedēļa. Venēra, ekstravaganta un nepastāvīga Strēlnieka zvaigznājā būtiski ietekmēs šīs Zīmes pārstāves, un tāpēc pat visstingrākais lēmums, kas pieņemts šajā periodā, var tikt izmainīts pēdējā brīdī līdz pretējai un pat šokējoši. Zivīm, kas dod priekšroku stabilitātei, būs jāpielāgojas strauji mainīgiem notikumiem vai jāgaida līdz nākamajai nedēļai. Karjeras plānus ir labāk pārtraukt: briesmas ir pārāk lielas, lai risinātu šķēršļus un gūtu zaudējumus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment