Sieviešu horoskops nedēļai no 23. jūlija līdz 29. jūlijam – iespējams bīstama nedēļa

Dvīņi

24. un 29.jūlijā Merkurs, Dvīņu patrons būs ļoti spēcīgs, nostiprinot aspektus ar Mēnesi. Otrdiena ir ideāla, lai strādātu un īstenotu visdrošākos plānus. Svētdien liktenis un Visumu var nolikt Dvīņu sievietes nopietnas izvēles priekšā, bet nebaidieties no tā. Viss tiks atrisināts par labu jums, kas būs uzticīgas viņu principiem.

26.jūlijā Merkurs sāks reverso kustību. Tas nozīmē, ka ir labāk nedaudz apturēt darbību no vides. Sievietes, kas dzimušas zem Dvīņu zīmes, var pārvarēt problēmas darba un mīlestības jomā. Nepieciešamība pēc saziņas var ievērojami samazināties, tādēļ nedēļas beigās labāk neplānot romantiskas tikšanās un sanāksmes. Šajā sfērā var būt melnā josla.

Lasi arī: Kā uzlabot karmu un pārtraukt neveiksmes plūsmu: 5 veidi

Vēzis

Lai kļūtu laimīgākas, Vēžiem varbūt vajadzētu atbrīvoties no kaut kā svarīga. Visbīstamākā diena, kurai labāk ir iepriekš sagatavoties morāli, ir 27. jūlijs. Šajā laikā būs Mēness aptumsums un liela konfrontācija ar Marsu. Sieviešu intuīcija. Vēzis vājinās, tāpat kā uzticība sev. 25. un 26.jūlijā arī Mēnesis, kas tevi aizsargā, esot Mežāzī, zaudēs spēku, tādēļ šīs divas dienas Vēzim būs ļoti neveiksmīgas.

24. un 29.jūlijā Mēness tiks nostiprināts ar Merkura aspektiem. Tas ļaus Vēžiem atrast spēku, lai virzītos uz priekšu un pārvarētu daudzas problēmas. Var būt entuziasms, radoša aizraušanās, vēlme atrast mīlestību. Otrdien un svētdien Vēzis kļūs pievilcīgāks vīriešiem. Veiksme smaidīs tām sievietēm, kas cenšas mainīt savu dzīvi.

Lauva

25., 27. un 27. jūlijā Lauvām būs kārdinājums noķert jebkāda vecuma vīriešus. Saule, tavs sabiedrotais, šajās trīs dienās tiks stiprināta ar visspēcīgākajiem aspektiem. Šajās dienās ir iespējama radošā augšupeja, veiksme darbā, panākumi jaunu emociju un hobiju atrašanā. Varat arī sagaidīt noskaņojuma un panākumu pieaugumu pirkumu jomā.

26. un 28. jūlijā negatīvi domājošas planētas Saturns un Urāns būs spēcīgi, pateicoties spēcīgajiem aspektiem attiecīgi ar Marsu un Venēru. Tas var novest pie sieviešu – Lauvu uzticības zaudēšanas līdz iekšējai nesaskaņai un nežēlībai. Sarunās ar cilvēkiem kopumā, ceturtdien un sestdien var būt ļoti nelabvēlīga situācija.

Jaunava

24. un 29.jūlijā sabiedrotais Merkurs būs aktīvs. Sievietes, kas dzimušas zem Jaunavas zīmes, ir labāk pavadīt šīs divas dienas, meklējot jaunu stimulu dzīves uzlabošanai, meklējot mīlestību. Arī otrdien un svētdiena būs ideāls jaunu zināšanu un darījumu braucienu iegūšanai. Dekorācijas maiņa nāks Jaunavai par labu.

Antagonists Venēra būs ievērojami novājināta 26., 27. un 28. jūlijā. Šo periodu var izmantot, lai atrastu otru pusi. Ja Jaunavai jau ir mīļais vīrietis, tad jūs varat mēģināt ātri novest otro pusi līdz laulībai. Gadījumā, ja Jaunava nevēlās nopietnas izmaiņas attiecībās, labāk ir dot sev mazu atpūtu šajās trīs dienās. Jūs varat veikt personīgas lietas, kurām nav jāgaida, jāuzturas noslēpumā, jāatrod jauns dinamisks hobijs. Varbūt tās ir dejas vai vingrošana.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Svari

No 26. līdz 28. jūlijam galvenais kosmosa palīgs, Venēra, būs ļoti vāja, un tā ir negatīvos aspektos. Tas radīs ārkārtīgi negatīvas sekas visās dzīves jomās. Sāpju ienaidniekus var aktivizēt, mēģināt tos izmainīt. Varbūt lēnums un slinkums. Daudzas no skaistā dzimuma pārstāvēm, kas dzimušas zem Svaru zīmes, var zaudēt stimulu attīstīt un uzvarēt jaunus augstumus. Sievietes-Svari šajās trijās dienās būs savtīgākas.

Tā būs ļoti sarežģīta Svaru nedēļa, taču visas problēmas var tikt atrisinātas. Visbīstamākajās nedēļas dienās – ceturtdien, piektdien un sestdien – labāk nezaudēt pašpārvaldi un pašapziņu. Rīta rituāls veiksmei palīdzēs Svariem atbrīvoties no negatīvām emocijām.

Skorpions

Marss, Urāns un Plutons, galvenie Skorpiona palīgi, būs spēcīgi 26., 27. un 28. jūlijā. Tajā pašā laikā antagonists Venēra iesaistīsies aspektos ar šīm planētām, kas vājināsies. Šī situācija notiek ļoti reti. Tas nozīmē, ka ceturtdiena, piektdiena un sestdiena var dot neticamu veiksmi Skorpionam visās dzīves jomās.

26. jūlijā ir spēcīgs Venēras aspekts ar Urnu. Astrologi iesaka skaistos Skorpionus sarežģītās situācijās saglabāt humora izjūtu, lai negatīvu mainītu uz pozitīvu. Šonedēļ ir jācīnās ar grūtu un monotonu darbu. 27. jūlijā Venērai būs tāds pats aspekts kā Marsam. Astrologi iesaka Skorpioniem būt fiziski aktīviem šajā dienā. 28. jūlijā trio ar Plutonu palīdzēs Skorpionu sievietēm izcilā radošā darbībā un otrās pusītes meklējumos. Pārējās nedēļas dienas dominēs mierīgums un dimensija, tāpēc personīgo laiku var veltīt jebkurai ikdienas darbībai.

Strēlnieks

24.jūlijs būs visnopietnākā diena šonedēļ, jo spēcīgais Neptūns ieies dubultā aspektā ar Sauli un Venēru. Šī draudzīgā planēta palīdzēs sievietēm, kas dzimušas šajā zvaigznājā, iegūt vairāk prieka no dzīves, pārvarēt grūtības un apiet visu, ko nevar atrisināt parastā veidā. Tā būs lieliska iepirkšanās diena.

Parasti nedēļa nebūs visveiksmīgākā darbā un naudā. Jūs varat saskarties ar negodīgiem cilvēkiem, it īpaši svētdien, kad negatīvais Merkurs būs aspektā ar Mēnesi. Šajā dienā Strēlnieku dzīve var dramatiski mainīties un tālu no labākajiem. Pārējās dienas ir labāk apturēt finanšu darbību. Cīņā pret nelaimēm palīdzēs afirmācijas par bagātību un labklājību.

Lasi arī: 7 mīlestības piesaistīšanas noteikumi

Mežāzis

Divas pozitīvākās planētas – Marss un Saturns – būs ļoti spēcīgi 27.jūlijā un 28. jūlijā. Piektdien un sestdien būs iespējams izcelties visās dzīves jomās. Tas būs lielisks laiks mīlas piedzīvojumiem, flirtēšanai, darbam vai radošam darbam. Jūs varat droši doties iepirkties. Mežāzim dos labumu tēla maiņa. Jūs varat atjaunināt ne tikai skapi, bet arī frizūru, radikāli mainot stilu.

Mēness, galvenais sieviešu Mežāžu laimes ienaidnieks, var radīt daudz problēmu svētdien un otrdien. Nostiprinot Mēness aspektus ar Merkuru, padarīs Mežāžu sievietes nervozākas un nestabilas emocionāli. Astrologi iesaka kontrolēt emocijas 24. un 29.jūlijā, kontrolējot negatīvu un vēlmi atmest visu.

Ūdensvīrs

27. un 28. jūlijs ir veiksmīgākās dienas meitenēm, kas dzimušas zem Ūdensvīra zīmes. Tas būs emocionāli piepildītas dienas, kurās jums vajadzētu veltīt sevi mīlestībai un visērtākiem pienākumiem. Piektdien un sestdienā draudzīgie Saturns un Neptūns būs ļoti spēcīgos aspektos ar citām planētām. Astrologi iesaka iesaistīties radošajā darbībā un iepazīties ar vīriešiem, jo ​​Ūdensvīra harizma ievērojami palielināsies. Šīs dāmas var viegli piesaistīt vīriešu uzmanību.

Mājnieku mīlestības problēmas otrdien var apiet šīs zīmes pārstāves, kad negaidītā domājošā Saule būs spēcīga aspektā ar Neptūnu. Cilvēki var būt nežēlīgi ar Ūdensvīru, nemaz nerunājot par iespējamiem draudiem no draugiem un kolēģiem. Var būt uzplaukumi no tukšuma un lepnuma. Šajā dienā ir labāk aizmirst visas sliktās lietas pēc iespējas ātrāk.

Zivis

Pozitīvā Venēra būs ļoti vāja periodā no 26. līdz 28. jūlijam. Tas var radīt finansiālus zaudējumus, nevēlēšanos strādāt un uzlabot viņu dzīvi. Enerģētika Zivīm vājināsies. Mākslas terapija un radošums palīdzēs to palielināt. Zivīm ir labāk tikt galā ar tām lietām, kas tās iedvesmo un stimulēs turpmāku attīstību.

24. un 29.jūlijā draudzīgs Mēness būs ļoti labos aspektos ar Merkuru, tāpēc ne tikai neitralizēs tā negatīvo, bet tas arī dos labu veiksmi Zivju sievietēm. Labs garastāvoklis otrdien un svētdien var notikt pats, negaidīti. Optimisms kļūs par sava veida magnētu vīriešiem un finansiāliem panākumiem.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment