Sieviešu horoskops nedēļai no 23. jūlija līdz 29. jūlijam – iespējams bīstama nedēļa

Sievietes horoskops palīdzēs skaistās dzimtes pārstāvēm nepalaist garām savu veiksmi šonedēļ. Ja jūs sekojat astrologu ieteikumiem, jūs varat kļūt veiksmīgākas mīlestībā, uzņēmējdarbībā un finanšu jomā.

Šī nedēļa var būt bīstama daudzām cilvēces skaistās puses pārstāvēm. Astrologi iesaka lietot svarīgākus buramvārdus labai veiksmei, jo problēmas var parādīties burtiski no nekurienes.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes koks – patrons

Auns

Sievietes, kas dzimušas saskaņā ar šo uguns zīmi, šonedēļ var uzskatīt par vienu no visvairāk veiksmīgajām. Saule, Marss un Plutons, būs spēcīgi visu nedēļu, izņemot pirmdienu un svētdienu. No 24. jūlija līdz 28. jūlijam mēģiniet aktivizēt visas dzīves sfēras. Jūs varat droši veikt dārgus pirkumus, plānot lietas, pabeigt vecos projektus un uzsākt jaunus projektus. Nesēdiet šonedēļ.

Pēdējā nedēļas diena būs ļoti veiksmīga mīlestībā. Otro pusi var meklēt ar panākumiem. Ja Auns strādā pie viņu uzticības, viņi var viegli saņemt uzmanību un visu pievilcīgāko vīriešu sirdis.

Lasi arī: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Vērsis

Mēness un Venēra nedēļas vidū pilnīgi zaudē iespēju apgādāt Vērsi ar pozitīvu enerģiju. Mežāzī novājināts Mēness, un Venēra būs sliktos aspektos ar citām planētām. No 25. jūlija līdz 28. jūlijam sievietes-Vēršus sagaida lielas problēmas ar garastāvokli un attiecīgi ar veselību. Var būt pārmērīgs darbs, nespēks, slikts miegs. Astrologi iesaka biežāk pavadīt laiku svaigā gaisā un mazāk uztraukties par sīkumiem. Jūs varat izmantot rituālus labai Vese***ai – tie palīdzēs sievietēm, kas dzimušas saskaņā ar šo zīmi, kritiskos brīžos justies labāk.

Šīs nedēļas laikā antagonistiskās planētas būs spēcīgas, tādēļ nav vērts kāpt uz nepatikšanām. Labāk ir izvairīties no problēmām, nevis censties līst notikumu biezumā. Vēršu sieviešu enerģijas rezerves būs gandrīz pie nulles, tāpēc var sākties virkne neveiksmju. Lai no tā izvairītos, jums jāievēro loģika un veselais saprāts. Intuīcija, visticamāk, neizglābs Vērsi no nepatikšanām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment