Retrograda Merkurs no 26. jūlija līdz 18. augustam: ietekme uz finansēm, mīlestību un veselību

Jebkura planētas reversā kustība ir bīstama. Kad Merkurs virzās atpakaļ, daudzas dīvainas un negatīvas lietas notiek pasaulē.

Retrograda planētas 2018. gadā nav ļoti bīstamas, jo tās pakāpeniski aizvieto viena otru, neļaujot mūsu mūžā radīt pilnīgu haosu. Tas norāda uz to paredzamību. Tas attiecas uz Merkuru. Šī mazā, bet ļoti svarīgā planēta no 26. jūlija līdz 18. augustam būs iekļauta pretējā virzienā.

Lasi arī: Kā katra Zodiaka zīme cīnās ar stresu

Finanses, bizness un darbs retrograda Merkura periodā

Jūlija beigās labāk ir strādāt vientulībā, nevis lūgt palīdzību. Retrograda Merkurs var radīt to, ka cilvēki pārstāj novērtēt kolēģu un partneru darbu. Cilvēki var kļūt nervozāki un agresīvāki viens pret otru. Uzņēmējdarbības līmenī tas izpaudīsies cik vien iespējams skaidri. Merkurs var izraisīt viltību un alkatību.

Retrograda Merkurs var radīt daudz nepareizas informācijas jūsu dzīvē. Iemesls tam ir cilvēku vilšanās un vēlme slēpt savus patiesos nodomus. Liekulība plauks lielos kolektīvos, kuros attīstīsies sacensību gars. Ja jūsu alga ir atkarīga no tā, cik labi jūs strādājat, salīdzinot ar citiem, tad gaidiet neticamu konkurenci.

Arī jaunu zināšanu un prasmju apguves procesā var rasties problēmas. Vēlme apgūt jaunas lietas var aiziet fonā, tāpēc labāk ir virzīt visus spēkus uz kaut ko tādu, kas jau ir pietiekami labi apgūts. Nemēģiniet izveidot jaunu, līdz beidzas Merkura reversais periods. Daudziem cilvēkiem var rasties problēmas, atcerēties jauno informāciju, tāpēc sagatavošanās eksāmeniem var būt neticami grūta. Nav ieteicams mainīt darbu no 26. jūlija līdz 18. augustam.

Situācijas maiņa jūlija beigās un augusta sākumā arī nebūs izdevīga. Merkura reversā kustībā ir ļoti bīstama ikvienam, kurš gatavojas doties komandējumā. Īpaši bīstami ir garie braucieni.

Lasi arī: Mīlestības atkarība: kas tas ir un kā no tās atbrīvoties

Garastāvoklis un Vese***a

Merkurs ir spējīgs izraisīt jaunus netikumus un vājās puses, kā arī veco saasināšanos. Šajā periodā sliktie ieradumi var atgriezties, iespējams, vēlēsies atteikties no visas uzņēmējdarbības uzsākšanas. Spontāni lēmumus, astrologi iesaka neieņemt, līdz Merkurs atgriežas normālā kustībā.

Cilvēku Vese***a planētas reversās kustības dienās parasti ir viņu pašu rokās. Ja jūs vēlaties, lai problēmas un Sli**bas apietu jūs, labāk ir atbrīvoties no pieredzes. Galvenais ir atcerēties, ka, ja problēmai ir risinājums, tad nav jāuztraucas. Ja nav risinājuma, tad nav jēgas mocīt sevi. Šī ir sena ķīniešu gudrība, kas ir piemērota Merkura retrograda laikam.

Lasi arī: https://zeltene.lv/zodiaka-zime-mezazis-akmeni-talismani-un-krasas/69603

Mīlestība un attiecības no 26. jūlija līdz 18. augustam

Otrās puses meklēšanu ir labāk atlikt. Reversā Merkura laikā cilvēki var uzvesties neprognozējami. Patiesības pazīšana būs sarežģītāka, tāpēc godīgums no citiem, kas gaida tuvākajās 3 nedēļās, nav tā vērts. Dažās situācijās cilvēki, šķiet, ir atraduši mīlestību uz visu viņu dzīvi, bet tam seko neizbēgama vilšanās. Nedodiet tuviem cilvēkiem nereālus solījumus un nedodiet tukšas cerības.

Centieties neticēt tenkām un baumām. Attiecībās ar cilvēkiem tas var būt ārkārtīgi negatīvs. Pastāv liels risks zaudēt draugu cieņu, otri pusi. Eksperti iesaka rūpīgi pieņemt lēmumus un censties panākt diplomātiju jebkurā situācijā reversā Merkura laikā.

Varbūt revrsais Merkurs pamodinās jūsu sliktākās raksturu iezīmes. Tu vari pilnībā mainīt savu dzīvi un attieksmi, tāpēc astrologi iesaka rūpīgi izdarīt secinājumus, un nedomāt, pārāk kategoriski laika posmā no 26. jūlija līdz 18. augustam.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment