Sieviešu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – smaga nedēļa

Dvīņi

Jūsu mīļajiem un tavam cilvēkam jūsu raksturs ne vienmēr ir saprasts. Šis ir jāizlabo ar jebkurām metodēm šonedēļ. Ja jūs bieži sazināties ar cilvēkiem, tad diplomātija būs vissvarīgākā kvalitāte jums. Jūs ne vienmēr zināt, kā tikties, it īpaši ar citām sievietēm, bet tagad jums tas ir jāapgūst. Merkurs joprojām ir vidēji spēcīgs, tādēļ dažas problēmas tiks uzticētas jūsu pleciem. Negaidiet, kad Visums dos jums veiksmi. Planētas dos jums noteiktas prasmes un stiprās puses, lai jūs varētu virzītu savu dzīvi pareizajā ceļā. Saule Vērsī vairs nav tik bīstama kā agrāk.

Lasi arī: Retrograda Plutona sākums 2018. gada 22. aprīlī

Vēzis

Nākotni nebūs viegli redzēt, bet to varēsiet just. Jūsu “sensori” būs ļoti jutīgi. Intuīcija būs akūta, lai sarežģītās situācijās jūs nevarētu pavadīt daudz laika, pieņemot lēmumus, bet tikai klausieties sesto sajūtu. Sievietēm, kas dzimušas zem Vēža zīmes, būs ļoti interesanta un aizņemta nedēļa. Neaizmirstiet vairāk domāt par ģimeni. Rūpējieties par saviem mīļajiem, bet neievietojiet savu gribu. Centies panākt savstarpēju izpratni un mīlestību, jo no tevis būs daudz pozitīvas enerģijas. Neesiet mantkārīga.

Lauva

Gan Saule, gan Mēness būs gandrīz ar vienādu spēku, kas nozīmē, ka jūsu sirdī un prātā ir pastāvīgs iekšējais karš. Gandrīz katrā svarīgajā jautājumā jūs satricinās divas mūžīgās puses: labai un ļaunai. Lai iepriekš novērstu iespējamās problēmas, jums vajadzētu izvairīties no vērtējuma spriedumiem. Nepārdaliet visu tikai sliktā un labā. Jūsu sievietes aurā un enerģētikā būs nepieciešama lielāka elastība un dziļāka notikumu analīze. Svarīgi risinājumi palīdzēs jums atbrīvoties no problēmām un novērst to izskatu mīlestībā, finansēs, darbā.

Jaunavā

Jums vajadzētu rūpēties par savu veselību un emocijām. Venēras vājināšanās no otrdienas nozīmē mīlestības atgriešanos visā skaistumā, laba garastāvokļa atgriešanās un jūsu sievietes ķermeņa enerģijas rezervju pieaugums. Ļaujiet savam prātam atsākt. Izvairieties no agresijas un nežēlības no jūsu puses, tad viss būs kārtībā. Neviens un nekas jums netraucēs, ja neesat agresīvs. Laime paliks pie jums ilgu laiku – tev tikai jāpagaida nedaudz. Arī tas, ka Saturns un Plutons sāks savu atpakaļgaitu, būs diezgan labvēlīgi tev, lai arī jūsu iekšējā pasaule kļūtu gaišāka.

Lasi arī: Mazdārziņš uz Tavas palodzes

Svari

Šo nedēļas sieviešu vēlmju izpilde notiks divos posmos. Vispirms jūs sajutīsiet panākumu pieeju, un tad jūs redzēsiet to ar savām acīm. Veneras vājināšanās ir slikta jums. Jūsu seksualitāte un pievilcība īslaicīgi samazināsies, tāpēc sagaidiet pretējā dzimuma pieaugošu uzmanību. Ir pienācis laiks pavadīt kādu laiku vientulībā, jo visums norāda uz to. Turklāt Saule būs mēreni aktīva, tāpēc jūsu vēlmes būs diezgan labvēlīgas, jo tās motivēs jūs.

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes dzimušās sievietes šonedēļ var parādīties, ka visa pasaule ir pret tām. Varbūt jūsu ienaidnieki kļūs aktīvāki, bet tas nav iemesls, lai pieskaitītu viņu skaitam tos, kuri, šķiet, tev nav ļoti labsirdīgi. Pievērsiet uzmanību likteņa zīmēm, jo visums centīsies ar jums sarunāties ar dažiem svarīgiem dzīves sīkumiem. Vērojiet visu, kas notiek apkārt, jo visur būs kāda noslēpuma jēga. Šīs situācijas vaininieks būtu retrograda Plutons, kas sāka savu reverso kustību pagājušās nedēļas beigās un novājināta Venēra Dvīņos.

Strēlnieks

Koncentrējieties uz uzņēmējdarbību, finansēm un darbu. Mīlestībā jūs netiksiet īslaicīgi transportēti, lai varētu rasties attiecību krīze. Tas attiecas ne tikai uz tiem, kas jau sen ir precējušies, bet arī tiem, kas tikai iemīlas. Pēdējā gadījumā jūs gaida vēl vairāk briesmas, jo ir iespēja pilnīgi zaudēt mīlestību. Vājās Saules dēļ jūs varat būt vīlušies dzīvē. Protams, viss atgriezīsies normālā stāvoklī, bet ne tagad. Tas notiks nedaudz vēlāk. Neprasiet lieku no dzīves, tad tas nenoņems tev visvērtīgāko.

Lasi arī: Vīriešu vērtējums pēc Zodiaka zīmes: ar kuru labāk nesākt attiecības

Mežāzis

Jūsu dzīves principi ir jāpārskata, jo planētas un zvaigznes ir nokārtojušās tādā veidā, ka šonedēļ viss mainīsies. Jūsu hobiji jums kādu laiku pārstās interesēt, tāpēc pastāv risks, ka jūsu dzīvē sāksies stagnācijas periods. No otras puses, izmaiņas jūsu apkārtnē var kļūt ļoti noderīgas. Vājš Mēness pirmdienā un otrdienā padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tas ir patīkami strādāt šajās dienās, jo nekas tevi neapstādinās. Varbūt ir pienācis laiks mainīt situāciju, tādēļ neatsakieties no ceļojuma vai komandējuma.

Ūdensvīrs

Vidusmēra Saule palīdzēs jums atrast savu mērķi dzīvē. Precīzāk, tā vienkārši neiejauksies ar jums tikpat daudz kā iepriekš. Attiecībā uz planētām, Venēra izrādīsies pozitīva tikai pirmdien, bet tā paliks Vērša zīmē, un tad tā zaudēs savu nozīmi jums. Marss joprojām ir spēcīgs Mežāzī, tādēļ ir vērts uztraukties par uzbrukumiem un nežēlību pret tiem, kas jūs ciena un mīl. Pārmērīga ķermeņa fiziskā slodze būs postoša. Iemācieties atpūsties, nodarboties ar patīkamām lietām starp darbu vai mājsaimniecības darbiem.

Zivis

Zivīm būs mazliet jāieslīgst rutīnā. Nedēļā mainīt dzīvi nav iespējams, jo šī vēlme būs līdzīga zinātniskai fantāzijai. No otras puses, astrologi apgalvo, ka jūs varat droši plānot savas lietas nākotnē. Jūs varat iegūt iedvesmu, tāpēc, ja jūs strādājat radošajā jomā, jums noteikti vajadzētu būt laimīgam šajās septiņās dienās. Zivju meiteņu kolektīva enerģija būs ļoti spēcīga. Uzmanies no citiem Zodiaka zīmes pārstāvjiem – viņi var daudz iemācīt jums un ļoti daudz mācīties no jums. Kopā jūs esat stiprākas.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment