Sieviešu horoskops nedēļai no 24. septembra līdz 30. septembrim – daudz problēmu!

Saskaņā ar astrologu prognozi, septembra pēdējā nedēļa radīs daudz problēmu daiļa dzimuma pārstāvēm. Šis laiks solās būt aktīvs, nervozs un ļoti atšķirīgs dažādām Zodiaka zīmēm.

Šīs nedēļas galvenā loma attiecas uz Sauli un Merkuru, kas var sagraut plānus, mērķus un cerības. Septembra beigās viņi apstāsies Svaros, tā kā nākamās septiņas dienas būs bagātas ar pārsteigumiem – gan patīkamiem, gan ne tik. Vājināta Venēra pielej eļļu ugunij, kas nedaudz nostiprinās vispārējo spriedzi. Tā var izraisīt daudz nepatikšanas, taču astrologi zina, kā no tām izvairīties.

Lasi arī: Kā pareizi atvainoties dažādām Zodiaka zīmēm

Auns

Auniem septembra beigās var būt jauni mērķi, kas no pirmā acu uzmetiena šķiet pilnīgi traki. Un atklāti sakot, daudzi no viņiem tādi būs. Īpaši uzmanīgi jums ir nepieciešams novērtēt materiālā rakstura impulsus – lēmums pirkt automašīnu vai franšīzi, atvērt savu biznesu vai meklēt jaunu darbu labāk būtu saprātīgāk atlikt līdz nākamajam mēnesim. Antagonista Merkura atrašanās vieta apņem Aunu ar briesmām, kas saistītas ar finansiālām problēmām. Sievietēm Auniem septembra beigās būs labvēlīgas personiskās attiecības un dažādi pagātnes aspekti. Bijušie partneri, vecie draugi un atliktie plāni – viss tas var atdzīvoties un nospēlēt laimīgu lomu liktenī.

Vērsis

Atrodiet kopīgu valodu ar svešiniekiem un konfliktēt ar mīļajiem? Septembra beigās, sievietēm Vēršiem, tas, protams, kļūs par parastu jautājumu – jo tuvāk ir cilvēks, jo grūtāk būs atrast ar viņu kopīgu pusi, un tieši pretēji – saziņa ar nepiederīgajiem tiks balstīta uz savstarpēju sapratni un pilnīgu centību. Tu tur neko nevari palīdzēt – Venēra, kas pasargā Vērsi, īslaicīgi vāja un nevarēs tev palīdzēt. Tomēr astrologi iesaka nezaudēt dūšu un veltīt laiku, lai atrastu otro pusi, mentoru vai jaunus biznesa partnerus. Bet sirds sarunas ar tuviem draugiem un ģimenes locekļiem ir labāk pārkārtot uz nedēļas sākumu, lai samazinātu strīdu un aizvainojumu risku negatīvās Venēras un Merkura aspekta dēļ, kas notiks ceturtdien.

Lasi arī: Kā vīrietis parāda savu neieinteresētību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Dvīņi

Dvīņu pārstāves cīņā pavadīs visu nedēļu, un, svarīgāk, no šīs cīņas viņas saņems aizrautību un uztraukumu. Un varbūt pat lielu materiālu ieguvumu. Merkurs Svaru zvaigznājā, pārmaiņus ieejot dažādos aspektos ar citām planētām, pravieto Dvīņiem reālu panākumu karu. Kopumā nedēļa solās būt bagāta ar notikumiem, dzīvību un aizrautību – un Dvīņu sievietēm būs spēks un enerģija, lai dzīvotu septiņas dienas pēc iespējas pilnīgāk. Izvairieties no lieliem izaicinājumiem ar radiniekiem, jo ​​īpaši ar bērniem un vecākiem. Šie strīdi var atstāt nepatīkamas pēdas. Veiksmīgas dienas ir pirmdiena, otrdiena, ceturtdiena un svētdiena.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment