Sieviešu horoskops nedēļai no 24. septembra līdz 30. septembrim – daudz problēmu!

Vēzis

Visi cilvēki sapņo kļūt labāki, bet Vēžiem šonedēļ vajadzētu būt šādiem – protams, ja nav īpašas vēlmes visu septiņu dienu laikā pavadīt pastāvīgos strīdos un strīdos ar radiniekiem. Venēra Skorpiona zvaigznājā parāda, ka šīs zīmes pārstāvjiem pastāv daudzas problēmas ar dažādām negatīvām un ilgstošām sekām, ja Vēzis neuzkrāj un nemācās kontrolēt emocijas. Apkārtne sāks pamanīt visus Vēžu nepareizos aprēķinus un kļūdas, un šīs kļūdas viņām maksās viņu reputāciju. Par laimi, labie darbi, pārdomāti un drosmīgi lēmumi arī nepaliks nepamanīti un noteikti dos Vēzim panākumus. Saprast, kā vislabāk rīkoties, palīdzēs intuīcijai, kas šonedēļ tiks stiprināta vairāk nekā jebkad agrāk.

Lasi arī: 5 horoskopa zīmes, kuras redz tev cauri

Lauva

Pār horizontu viena no visvairāk garlaicīgajām zvaigžņu kombinācijām Lauvai – Saule Svaru zvaigznājā. Šajā sakarā Lauvas būs slinki, bet pieaugošā vēlme izvairīties no nepatikšanām un darba, kā tas raksturīgi, izraisa drudžainu darbību visās dzīves jomās. Lauvām tiks aizņemta burtiski visa nedēļa, jo viņi sāks steidzami atlikt problēmas uz vēlāku un tajā pašā laikā darīs darbu, kuru varētu atlikt. Tāpēc tiek sagaidīts, ka viņas ceļos, būs sanāksmēs, nodarbosies ar uzņēmējdarbību, iegūs jaunas paziņas, jaunas idejas un uzvaras. Spilgtākās dienas raksturo Saules aspekti: pirmdien – kvintets ar Urānu, trešdien – ar Saturnu, piektdien – ar Marsu svētdien – pusi no kvadrāta ar Jupiteru. Celt trauksmes signālu nav nepieciešams – tās ir ļoti labas zīmes.

Jaunava

Jaunavai ir pienācis laiks atcerēties pievilkšanās likumu un sākt iesaistīt vēlamo dzīvi. Saule un Merkurs atradīsies Svara zīmē, un šī kombinācija ietekmē karjeru, panākumus, nekustamo īpašumu un naudu. Naudas pati par sevi nāks rokās – lai gan, atlīdzības apjoms var ļoti atšķirties, taču fakts, ka septembra beigās ienākumu pieaugums ir diezgan iespējams. Panākumi darbavietā papildinās Jaunavas pašapziņu un nākotni, tāpēc emocionāli nākamo nedēļu var uzskatīt par skaistu, ja ne viens, “bet “. Pastāv liela varbūtība, strīdiem ar tuviem cilvēkiem un asu imunitātes pavājināšanos. Uzmaniet jūsu ķermeņa stāvokli.

Svari

Sievietēm-Svariem, kas ir pakļautas vājinātas Venēras ietekmei Skorpiona zīmē, šonedēļ būs grūti. Septembra beigās ir vēlams turēties ārpus komforta zonas. Ir pienācis laiks doties vizītē un iepirkties, meklēt jaunus draugus, aizrautīgus pielūdzējus, apmeklēt izstādes, mainīt tēlu – vispārīgi noraidot mājīgumu un pilnībā aizrauties. Šī veida uzvedība var glābt Svaru sievietes no rudens melanholijas, paaugstinātām emocijām un problēmām.

Astroloģiskā situācija no 24. līdz 30. septembrim, diemžēl, ir nelabvēlīga ģimenes attiecībām: liela varbūtība ir konfliktiem ar vismīļākajiem cilvēkiem. Jūs varat samazināt risku, uzņemot sevi ar kaut ko jaunu un aizraujošu, kas palīdzēs jums izkļūt no korpusa un sākt jaunu dzīvi. Šodienas uzņēmējdarbības jomā Svari var uzskatīt par veiksmīgu un daudzsološu. Pēc Venēras un Merkura aspekta ceturtdienā, situācija attīstīsies uz labo pusi.

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

Skorpions

Skorpiona noskaņa šonedēļ var kļūt viļņota. Skorpiona zvaigznājs, kas izgaismots Venēras un Jupitera klātbūtnē, aizpildīs savas nodaļas ar melanholiju un apātiju. Taisnība, ka ir labas ziņas: pateicoties šādām astroloģiskām īpašo spēku tendencēm, kas cīnās pret citiem, viņi nenozīmē, ka agresija atkal parādās vienaldzības un kairinājuma dēļ. Astrologi konsultē Skorpionu sievietes, atrast dažas dienas un iztērēt tās nošķirtībā. Tas palīdzēs atrast ceļu uz harmoniju. Ja šāda iespēja neparādās, ir ieteicams pārvērst šo “ļauno” enerģiju sportā, kustībā un darīt smago darbu pašai.

Strēlnieks

Tuvumā ir labākā nedēļa biznesa un personiskai saziņai, braucieniem un siltiem vakariem. Strēlniekiem nevajadzētu baidīties pavadīt papildus laiku, lai sazinātos ar vecām paziņām un draugiem vai apmeklētu ārzemju radiniekus – viena no šīm sanāksmēm var radīt pozitīvas pārmaiņas dzīvē. Bet laiks, kas pavadīts vienatnē, vispiemērotākais ir samazināt. Kosmosa objektu, it īpaši Saules, ietekme šonedēļ nebūs ļoti labvēlīga. Meklējot patvērumu Svaru zvaigznājā, palielināsies risks, ka zaudēs kaitējumu no vientulības, paškritikas. Risinot svarīgus jautājumus, būs pareizāk paļauties nevis uz intuīciju, bet gan uz citu padomu, nevis pašu pieredzi, bet gan radinieku pieredzi. Visnevēlamākās nedēļas dienas ir pirmdiena un trešdiena, ko raksturo negatīvie Saules aspekti.

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāžu sievietes pārdomāt attiecības ar draugiem, pielūdzējiem un kolēģiem darbā. Kādu ir vēlams atsvešināt no sevis, gluži pretēji, lai tuvinātu viņus, bet vienkārši izdzēst kādu no savas dzīves. Astroloģiskās tendences, it īpaši Marsa aspekti, nezaudē signālu, ka Mežāži var apstādīt ap sevi nozīmīgu terāriju, kas jau sen ir nokavēts. Toksiskas vielas neļauj tām dzīvot un baudīt dzīvi, pastiprinot sajūtu par vilšanos sevī un viņu attiecībās. Labot situāciju un apmierināti sagaidīt oktobri, atjaunotu un bez važām, tagad palīdzēs intensīvais Marss Ūdensvīrā, kā arī intuīcija un apņēmība.

Lasi arī: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Ūdensvīrs

Šajā nedēļā Ūdensvīra sievietes iegūs daudz veiksmes darbā, finansēs un personīgajās attiecībās. Taisnība, kairinājums, agresija un sajūta par neapmierinātību ar sevi arī būs diezgan spēcīga. Šo garastāvokli dos Marsa ļaunā enerģija, kas šīs nedēļas laikā paliks Ūdensvīra zvaigznājā. No pirmdienas, kad notiks Marsa trigonāls ar Merkuru, tas būs lielisks laiks, lai atrastu otro pusi, jaunu darbu, uzsāktu jaunus projektus, atvērtu savu biznesu. Sargāties Ūdensvīriem vajag tikai lielus pirkumus un konfliktu situācijas – tas viss var izraisīt ilgstošas ​​grūtības.

Zivis

Šīs nedēļas prognoze Zivs sievietēm ir diezgan neparasta. No vienas puses, Merkura ietekme, kas nonākusi Svaros, veicinās monetāros zaudējumus. Antagonista ietekme ļaus Zivīm ienest piedzīvojumus, ieskaitot romantiku. Šajā sakarā astrologi prognozē daudzas problēmas, dīvainus incidentus un kaislīgus romānus. No otras puses, vektors Venēra Skorpionā, pateicoties kurai Zivis var lepoties ar palielinātu intuīciju šonedēļ. Ja pamanāt likteņa zīmes, uzlabot savu dzīvi un atgriezties iekšējā harmonijā, nebūs grūti.

Avots

Leave a Comment