Sieviešu horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – aizraujoša nedēļa

Dvīņi

Dvīņi, zvaigznes ziņo, ka nedēļas sākumā jums būs garlaicīgi. Daudzējādā ziņā tas būs saistīts ar patrona – Merkura atrašanos Auna zīmē. Tomēr no trešdienas jūsu dzīve ievērojami mainīsies. Astrologi pievērš jūsu uzmanību Venērai, kas atradīsies jūsu zīmē. Tas jums dos priekšrocības salīdzinājumā ar visām citām zīmēm.

Šonedēļ tu būsi visveiksmīgākā sieviete. Jūs sāksiet pievērst uzmanību spēcīgajam dzimumam. Katru dienu ir laba iespēja sākt jaunu dzīvi. Tomēr, ja jums ir partneris, uzmanieties ar flirtu – mīļais cilvēks nedrīkst dalīties ar jūsu viedokli par saziņu ar citiem vīriešiem. Ja jūs joprojām esat bez pāra, tagad ir laiks organizēt personīgo dzīvi. Pielūdzēji, kā norāda zvaigznes, jums būs daudz. Ir paredzēts labs laiks romantiskai iepazīšanai, iepazīšanās un flirti.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada maijam – spēcīgs enerģētisks impulss

Vēzis

Šonedēļ daudzas Vēža zvaigznāja pārstāves tiks pie romantiskā noskaņojuma. Jūsu iekšējā stāvoklī, kā arī attiecībās ar savu mīļoto, būs enerģija. Astrologi iesaka biežāk apmeklēt sabiedrību, ko ieskauj interesanti cilvēki. Pateicoties šim paziņojumam, jūsu radošās aktivitātes palielināsies, jūs varēsiet atrast jaunus vaļaspriekus.

Runājot par visu pārējo, darbs un pašrealizācija nav tik veiksmīgas. Mēness enerģētikas ietekmē jums būs tendence pastāvīgi novēloties, pārkāpt solījumus, domāt destruktīvā kanālā. Tāpēc tuvāk nedēļas vidum, attiecības ģimenē var saasināties. Iespējams, ka mīļais mēģinās atbrīvoties no visiem saviem pienākumiem un uzvelt tos jums, kas var izraisīt konfliktu. Astrologi iesaka neiesaistīties šajā spēlē, tikai vienā gadījumā ir simtprocentīga garantija izvirzīto mērķu sasniegšanai: ja tas ir tavs mērķis, un jūs ejiet uz tiem savā veidā.

Lauva

Lauvenēm šonedēļ rādīsies neaizmirstama situācija, kas personīgi ietekmēs jūs. Daudzām no jums neizdosies pārmērīgi pieprasījumi. Ir nepieciešams skaidri saprast savas spējas, tostarp finansiālās un radošās. Nenovietojiet sev neatbilstošus mērķus. Atcerieties: jebkurā dziļā caurumā, visu ir iespējams mainīt, un tas ir kardināli. Neviens neatņems tev. Problēma ir tikai atrast mērķi un galamērķi.

Plutona atpakaļgaitas laikā ir svarīgi kontrolēt savas emocijas. Jebkurā gadījumā no šīs nedēļas radīsies neapmierinātības nogulsnes, bet jo vairāk jūsu pasākumi, vārdi un darbības būs pārdomātas, jo labāk jums dzīvosies maijā. Tas nav labākais laiks domstarpībām ar cilvēkiem, priekšniekiem, ģimeni. Pirms aizstāvat savas dzīves pārliecības, pārliecinieties, vai tās ir piemērotas tieši jums.

Jaunava

Jaunava, ja jūs nolemjat mainīt savu likteni šonedēļ un sākat apzināti atkārtot šo ideju savās domās, tas noteikti būs iemiesots tavā nākotnē, lai cik tas nereāli šodien šķiet. Lai to izdarītu, jums jāgriežas dziļumos pie jūsu neapzinātās esības. Zem Mēness ietekmes, pārejot no Skorpiona uz Strēlnieku, un pēc tam uz Mežāzi, jūs varēsiet atklāt savu slēpto potenciālu vai atbrīvot apspiestu enerģētisko impulsu. Galvenais ir attīstīt pozitīvu domāšanu, kas palīdzēs aplūkot visas problēmas saulainās puses.

Labākās un veiksmīgākās dienas šonedēļ būs trešdiena un ceturtdiena. Šajās dienās zvaigznes iesaka meklēt izeju, nav ieteicams iesaistīties monotonā un nogurdinošā darbā. Tas ir labs laiks, lai mainītu kursu, lai atbloķētu potenciālu, pielietotu savus galvenos talantus.

Lasi arī: Astro prognoze 2018. gada maijam- dinamiski uzlabojumi

Svari

Šīs nedēļas vienīgā brīvība ir izvēles brīvība. Šīs septiņas dienas jums ir jāpavada neformālā, dzīvības apstiprinošā vidē, kurā būs radošums, spēlēšanās un brīvība. Astrologi iesaka risināt galvenos jautājumus, kas jūs traucē. Nav nepieciešams tos atrisināt, dažreiz tas ir pietiekami, lai mainītu savu attieksmi, mainītu jūsu uzskatu par situāciju.

Veneras ietekme, kas šajās septiņās būs Dvīņu zvaigznājā, var likt jums domāt par saikņu vai kopīgu redzesloku paplašināšanu. Zvaigznes iesaka meklēt jaunus cilvēkus vai vaļaspriekus, kas palīdzēs sajust enerģijas pieaugumu. Nākamais periods izrādīsies izšķirošs un liktenīgs visām Svaru zīmes pārstāvēm, galvenais ir izvēlēties pareizo virzienu.

Skorpions

Šonedēļ ceļā uz savu mērķi neviens un nekas nevar novērst jūs, izņemot sevi. Precīzāk, tikai nedrošība pret sevi var kavēt jūs. Lai ko jūs darītu nedrošības stāvoklī, rezultāts vienmēr būs slikts. Jo stiprāka ir jūsu iekšējā spriedze un vēlme darboties labi, jo sliktāk iznāk. Ticības trūkums sev, kā arī pārmērīga ārkārtēja satricinājuma pārspīlēšana novedīs pie depresijas un nejutības stāvokļa.

Šonedēļ astrologi iesaka Skorpiona sievietēm pārtraukt kaunēties sevi un savas vēlmes: sākt atklāti izteikt savas domas, parādīt jūtas. Ja jūs vēlaties gūt panākumus dzīvē, ir svarīgi, lai jūs pamanītu. Kamēr jūs gaidāt labas izredzes, iespējas no jums aizplūst. Apbalvot savus tikumus ir nepieciešams īstajā laikā. Ar Visumu jums ir jāspēj runāt savā valodā.

Strēlnieks

Jūsu sievietes enerģija šonedēļ tiks iztērēta, lai vienlaikus saglabātu vairāk lieko potenciālu. Tie ietver iekšējās un ārējās pretrunas, gaidošās cerības, centienus kontrolēt sevi, kontrolēt emocijas un apstākļus. Šim sarakstam vienkārši nav pietiekamas enerģijas. Jūs riskējat pilnībā izšķērdēt savu vitalitāti, sasniegt strupceļu, pārtraukt virzību uz priekšu, darīt kaut ko saprotamu.

Neptūns būs jūsu pusē, kas nozīmē, ka nākamā nedēļa ir diezgan izdevīgs periods. Galvenais ir noteikt savas vēlmes robežas un būt visur reāli. Ja jūs slepeni izliecieties par pasaules kundzību vai veiksmi, parastais sasniegums jums šķiet mazs. Šīs nedēļas veiksme būs gan mānīga, gan iedvesmojoša. Visums ir sagatavojis jums dāsnu dāvanu, bet aizmirsa brīdināt jūs par to, kādu cenu jums par to jāmaksā.

Lasi arī: Numeroloģiskais horoskops uz 2018. gada maiju

Mežāzis

Neskatoties uz spēcīgu Marsa klātbūtni jūsu zīmē, šonedēļ jūs saskarsieties ar neskaidrībām apsēstas domas, satraukumu un bailes formā. Šajā nomācošajā stāvoklī jūsu dzīves prognozes parasti būs pesimistiskas un negatīvas. Visa jūsu enerģija zibenīgi vērsīsies, lai risinātu negatīvos scenārijus. Jūs sāksiet par to pārdzīvot. Protams, bailes un trauksme ir spēcīgi sliktāko cerību ģeneratori, kas vienmēr ir piepildījušies.

Šonedēļ, Mežāža sievietēm vajadzētu aizbēgt no negatīvās saķeres, palutināt sevi ar papildu vitalitāti, prieku, spilgtām emocijām. Mēģiniet nekoncentrēties uz negatīvām domām. Ir vērts piesargāties no materiāliem piedzīvojumiem, bet eksperimentu laikā uzmanīgākiem: šonedēļ ir ļoti viegli šķērsot līniju. Nesāciet kaut ko jaunu: tas no sākuma prasīs daudz vitalitātes. Labāk rūpējies par savu garīgo stāvokli.

Ūdensvīrs

Uzlabotā Marsa ietekme uz Ūdensvīru sievietēm ir spēcīgs negativitātes avots. Šonedēļ negatīvais uzziedēs ar pilnu pušķi, atalgojot tevi ar vainas sajūtu, nepilnības sajūtu, depresiju. Tas viss novedīs pie enerģijas kanālu sašaurināšanās. Enerģiskajiem nodomiem pietiks tikai ar lēnu, nepārliecinātu un neizlēmīgu darbošanos.

Laikā no 30. aprīļa līdz 6. maijam, kā jau minēts, jums būs tendence izjust dziļu vainas sajūtu, kas radīs jums manipulatorus, kas lidos kā dumbrāji gaismas spuldzes spilgtā gaismā. Viņi izjutīs jūsu nedrošību, uzsākot azartiski pašapliecinoties uz jūsu rēķina, un labprāt uzņems vitalitātes paliekas. Jūs nevarat ļaut cilvēkiem spēlēt uz jūsu jūtām, nerviem un vājajām pusēm. Astrologi iesaka pārtraukt izskaidrot un atvainoties. Izpletiet spārnus – pastipriniet savu pašapziņu.

Zivis

Lai panāktu šo nedēļu, astrologi iesaka Zivju zīmes pārstāvēm atrast līdzsvaru ar sevi un apkārtējo pasauli. Jūsu galvenais uzdevums šīm septiņām dienām ir samazināt nozīmi. Jums būs jāpārliecinās, cik svarīgi jūs uztverat sevi, cilvēkus, notikumus, apkārtējo pasauli un dzīvi kopumā. Iekšējam cenzoram nevajadzētu gulēt. Ja jūs saskaraties ar problemātisku situāciju, mēģiniet noteikt, kur jūs šķērsojat līniju, uz ko vērsta jūsu uzmanība, kam jūs piešķirat pārmērīgu nozīmi. Nepārvariet šķēršļus – tikai maziniet nozīmi.

Šīs nedēļas notikumi notiks Venēras ietekmē, kas ir vājināta Dvīņu zīmē. Patrona spēki būs burtiski beigās, tāpēc ir svarīgi ierobežot pašreizējo uzdevumu jomu. Pretējā gadījumā pilnīgi jebkura neliela lieta pieaugs līdz iespaidīgam mērogam un izvēlēsies nepamatotu spēku un resursu daudzumu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment