Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. jūnijam – drāmas pilna nedēļa

Dvīņi

Šonedēļ jūsu dzīve mainīsies un uz labo pusi. Tomēr patīkamas pārmaiņas var arī nēsāt nervus, tāpēc ir ieteicams viņiem iepriekš sagatavoties. Stiprinātā Saturna ietekme iedvesmo vēlmi mainīt kaut ko, salabot to, pārrakstīt to. Impulss tuvosies tā galvenajam mērķim, kas saistīts ar darbu, ģimeni vai mīļoto. Taču astrologi vērš jūsu uzmanību uz drosmi un riskantumu, var pat likt kautrīgus mazus soļus – nesteidzies lietās.

Tā būs brīnišķīga nedēļa daudzām Dvīņu sievietēm. Un, ja jūs esat no radošo cilvēku grupas, tad esiet gatavi tam, ka jūs apmeklēs iedvesma, mūza un augsta nozīme. Baudiet katru brīdi, un atcerieties, ka izmaiņas ir tuvu, palieciet nedaudz pacietīgas.

Lasi arī: 4 ieteikumi, lai pārī nebūtu strīdu par naudu

Vēzis

Sievietes-Vēži, jūs dodaties uz problēmu periodu. Venēras aizgādībā jūsu zīmei ir paredzamas krīzes attiecībās ar tuviem cilvēkiem. Greizsirdība un nedrošība, diemžēl, var sabojāt jūs vasaras sākumā. Turklāt ir lieliska iespēja, ka dzīves satricinājuma rezultātā jūs bieži gulēsiet – pat humānu iemeslu dēļ.

Visums brīdina: jūs varat samazināt domstarpību draudus, mainot situāciju un samazinot sarunu skaitu jutīgos jautājumos ar savu mīļoto vīrieti un radiniekiem. Ja jums izdosies tikt galā ar sevi, kontrolējot emocijas, tad visa nedēļa būs diezgan labvēlīga un produktīva, gan darbam, gan jūsu personīgās dzīves attīstībai.

Lauva

Šī nedēļa jums šķiet ideāli piemērota, bet tikai tad, ja jūs mīlēsiet un vēlaties strādāt. Ja dīkstāves garastāvoklis paņem maksu, tad šai nedēļai jums var būt dažas sūdzības. Neatliekamo lietu, steidzamā darba, ģimenes pienākumu pārpilnība šķērsos visas iespējamās robežas. Astrologi saka, ka viss, ko jūs nāksiet klajā no 4. līdz 10. jūnijam, tiks ielādēti tevī gan fiziski, gan garīgi, gan morāli. Vissliktākais, ka no tā nebūs iespējams paslēpties. Visa vaina ir Neptūna negatīvā ietekme.

Alternatīva šai festivāla cītībai var būt apātija, stresa vai vienkārši ilgstoša spēka samazināšanās. Ieteicams iesaistīties, ja nē, tad vismaz, palielinot enerģiju un nostiprinot biofiltru.

Jaunava

Nedēļa no 4. līdz 10. jūnijam sola Jaunavai harmoniju un veiksmi, it īpaši mīlas jomā. Mīlestība sāks ziedēt ar augļiem, un jo ilgāk jūsu attiecības būs laimīgākas un garīgākas. Astrologi iesaka izvairīties no jaunām romantiskām paziņām, atrast vaļaspriekus, mainīt darbavietas vai amatus. Lieta ir tāda, ka nezināmā sfērā jums būs liels risks nonākt maldināšanā vai nejauši maldināt citus.

Zvaigznes ziņo, ka šonedēļ būs iespējas atbrīvoties no daudzām problēmām, pabeigt ilgstošos procesus, sasniegt izvirzītos mērķus. Veiciet dzīves uzlabošanos un mēģiniet aizkavēt jaunās transformācijas vismaz līdz nedēļas vidum. 6. un 7. jūnijā Mēness palīdzēs jums aplūkot dzīves situāciju pavisam savādāk, atalgojot ar kaujas garu.

Lasi arī: Zīmols 4F stājies Audi vietā

Svari

Merkura pozitīvo ietekmi apdraud daudzsološs peļņas guvums. Naudas ieplūde būs vienreizēja, bet ļoti bagāta. Starp citu, monetāro talismanu iegāde, pat kā suvenīrs, palielinās pēkšņas, bet intensīvas veiksmes iespējas. Nākamā nedēļa ir labvēlīga arī mīlestības atzīšanai. Bet kas nav zvaigznēs, tas ir ilgi braucieni un apātijas garastāvoklis. Šajā posmā jums vajadzētu izvairīties no pārmērīga nekā.

Neskatoties uz to, ka vasara ir sākusies, jūs varat turpināt dzīvot ziemas nervozitātes formātā. Astrologi iesaka jums biežāk izkļūt no mājas, it īpaši kopā ar mīļoto. Tagad jūs varēsiet uzlabot savas attiecības, veidojot uzticību pārim.

Skorpions

Visbeidzot, zvaigznes jums ir pieaugušas ideālā konfigurācijā, un šonedēļ jūs varēsiet uzlabot savu dzīvi. Eksperti iesaka nepaļauties uz revolucionārām idejām, bet ikdienā un vienkārši – tas ir jūsu panākumu atslēga.

Labas ziņas ir Marsa pozitīvā līdzdalība jūsu dzīves notikumos. Viņa spēcīgā, bet kaujošā enerģija neitralizē akūtas situācijas, bet viņš atlīdzinās vēlmi konfrontēt un sasniegt savu mērķi par jebkādām izmaksām. Lai pilnībā atbrīvotos no negatīvām emocijām, ir ieteicams paturēt prātā divas svarīgas domas: “Viss, kas nav darīts, viss uz labo” un “Skaiti līdz desmit, un tad saki”.

Strēlnieks

Egoisms un tukšums nav jūsu personības patīkamākās īpašības, bet tagad nav grēks tos izmantot. Augstākā Merkura ietekme apdraud jūs ar neveiksmīgiem pirkumiem un neapdomīgiem lēmumiem. Nākamā nedēļa, kas notiks jūsu antagonista aizgādībā, parasti nav piemērota nekādiem naudas izdevumiem. Astrologi iesaka ietaupīt ne tikai naudu, bet arī spēku, enerģiju un emocijas. Šajā posmā jūs varat uzkrāt milzīgu enerģijas daudzumu, ja jūs to nepārvedat citiem cilvēkiem. Rūpējieties par sevi.

Vienaldzība laikposmā no 4. līdz 10. jūnijam dos milzīgu ieguvumu. Atsevišķi pastaigas, dziļas pārdomas, filmas, iekšējais dialogs – tas viss turpināsies, palielinot dzīves spēkus. Ja jums tik daudz jāmaksā enerģijas, lai strādātu, mēģiniet vismaz vakaros, atbrīvot sev laiku slinkumam.

Lasi arī: Radi savu dvēseles draugu vai uzlabo esošās attiecības – vienkārša metode

Mežāzis

Jūnija sākumā Mežāža sievietes ir ļoti apdraudētas, var kļūt par maldu upuri un nokļūtu bīstamās ilūzijās. Pie visa vainīgs būs Neptūns, ilūziju dievs, strauja negatīva ietekme. Astrologi iesaka jums uzlūkot ar skepticismu un apšaubīt visu, pat to, ko jūs vienkārši nevarat apšaubīt.

No otras puses, ir tādas jomas, kurās fantāzijas nav tik bīstamas, pat ja tās iznīcina. Tas ietver mīlestību un radošumu. Bet neļaujiet savai iztēlei nonākt pie realitātes, atcerieties, ka viss, kas ar tevi notiek šonedēļ, pārsvarā ir mirāža.

Ūdensvīrs

Marss tavā zīmē, un tagad jums ir tas gods uzņemt šo jaudīgo planētu, kurā ir diezgan agresīva enerģija. Paturēt sevi rokās būs ļoti grūti, bet nekas nav neiespējams. Izmēģiniet garīgās prakses, meditācijas, galvenais ir nekoncentrēties uz negatīvo. Laiku pa laikam jums jākļūst par siržu lauzēju, bet astrologi sola, ka jūs ātri pie tā pieradīsiet.

Marsa paspārnē varēs darīt daudzas noderīgas lietas, piemēram, lai aizstāvētu robežu, atrastu un parādīt citiem savas stiprās puses, izteikties, lai padarītu to, kā uz priekšu, un vairāk. Vienkārši iemāciet sev, kā kontrolēt emocijas, pirms tās sāk kontrolēt jūs. Pretējā gadījumā viļņains garastāvoklis, vēlme raudāt, var norīt jūs.

Zivis

Mēneša ietekme šonedēļ jums atalgos ar neparastu talantu par viltu. Tas nav tāds, ka jūs izmantojāt, lai būtu jauna šajā jomā (Zivis pārstāvji ir slaveni ar savu lielisko manipulāciju un darbībām), bet šajā posmā jūs būsiet spožākās krāpnieces, viltvārdes, izgudrotājas un aktrises.

Ja jūs vienmēr par žanru “viena cilvēka šovs” un nevis sapņot domas par savu labumu, septiņas dienas zvaigznes svētīs jūs ar merkantilu un nicināmo maldināšanu, labad sasniegt savus mērķus. Protams, izvēle jums tiks atstāta – iesniegt šo vēlēšanos vai to apspiest. Bet ņemiet vērā, ka pat bez augstprātīgas izlikšanās jūsu vārdiem varat mainīt jebkuras personas pieņemšanu, kaut arī neapzināti, ir jūsu lelles.

Avots

Leave a Comment