Sieviete ar zelta sirdi – uzzini ko viņa dara, lai patversmes dzīvnieki nejustos vientuļi!

Dzīvē ir svarīgas ne tikai lielās lietas, bet ar mazām, jaukā, bet patiesām lietām un rīcībām mēs varam radīt lielu atšķirību. Pēc šāda dzīves uzskata dzīvo arī kāda kundze Pisburgā, kura ir šī uzskata perfektais piemērs.

Nesen interneta vidē nonāca publiskā apskatē bilde, kurā redzama vecāka kundze un patversmes suņuks, vecs pitbuls, vārdā Džeida. Sieviete bija pasēdusies blakus suņuka krātiņam un lasīja tam grāmatu “Kucēns un cepums”. Viņa to dara regulāri, lai patversmes dzīvnieki nejustos tik vientuļi.

dog reading

Protams, ka dzīvnieki neko nesaprot no tā, ko sieviete viņiem izlasa, bet ir pierādīts, ka patversmes dzīvnieki jūtas daudz mierīgāki un mīlētāki, kad tie regulāri dzird mierīgu, nosvērtu un laipnu cilvēka balsi. Tas ir labs atgādinātājs, ka vienīgā palīdzība šādiem dzīvniekiem nav tikai adoptēšana, bet arī kāds apciemojums un priekšā palasīšana. Viņi vairs nejūtas tik aizmirsti.

Ir izveidota arī grāmatu biedrība “Book Buddies” jeb Grāmatu draugi. Programma, kura palīdz bērniem uzlabot viņu lasīšanas spējas, bet tajā pašā laikā arī sastādot kompāniju dzīvniekiem, kas ir patīkami gan lasītājam, gan klausītājam.

cat reading

Avots: boredpanda.com

Leave a Comment