Šīs rotaslietas nes tikai nelaimi! Steidzami atbrīvojieties no tām.

Nelabvēļu dāvinātas rotas

Ļoti bieži mēs sazināmies ar kādu, kurš mums nepatīk un kurš mūs nemīl. Divi cilvēki, kuri patiesībā ienīst viens otru, var mierīgi sasveicināties, ik pa laikam satikties un pat uzdāvināt viens otram dāvanas. Ja šāds cilvēks jums dāvina rotaslietas, tad jums tās nevajadzētu valkāt.

Visticamāk, viņš to tev uzdāvināja ar negatīvām emocijām, tāpēc lieta ir negatīvi uzlādēta. Tas nesīs neveiksmi, un, to uzvelkot, jūs jutīsities ne tajā labākajā veidā, it kā kaut kas jūs nospiestu un neļautu baudīt dzīvi.

Lasi arī: Kā atpazīt lāstus un atbrīvoties no negatīvās enerģijas ietekmes

Lasi arī: Kādas rotaslietas tev piestāv saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un nesīs lielu veiksmi

Šādas dekorācijas nav jāatdod – tās var novietot mājās vietā, kas ir aizvērta no acīm, prom no guļamistabas un virtuves. Tur šīs lietas var gulēt ilgu laiku, pamazām tiek attīrītas, vai arī varat tās izkausēt kaut ko jaunu. Šajā gadījumā ir vērts sajaukt zeltu vai citu metālu ar metālu no saviem personīgajiem krājumiem. Ja izstrādājumā bija akmeņi, tos var pārdot vai pārsūtīt citam piederumam.

Jebkuras zemas kvalitātes nezināmas izcelsmes rotaslietas

Ja jums ir šaubas par to, no kurienes šīs rotaslietas radušās, labāk tās neiegādāties. Protams, briesmas var nest arī dārgākie gredzeni un kuloni, auskari un rokassprādzes, taču parasti kaut kas lēts ir daudz bīstamāks.

Nepērciet rotaslietas apšaubāmās vietās un no apšaubāmiem cilvēkiem. Turklāt jūs vienmēr varat mēģināt uzvilkt gredzenu vai vienkārši turēt rokās to, ko vēlaties iegādāties. Mēģiniet sajust, kāda enerģija nāk no produkta. Ja jums ir neērti, tad labāk to nepirkt. Ieklausies savā iekšējā balsī – tā noteikti tevi nepievils šādos brīžos.

Visizplatītākās rotaslietas ir gredzeni. Ir vērts būt uzmanīgiem pat ar tām lietām, kas noteikti nav nolādētas un nes tikai labu.

Leave a Comment