Atbrīvojieties no šī, lai mājās iegūtu komfortu

Ja cilvēkam ir neērti savā mājā, tas ir ļoti slikti. Bioenerģijas speciālisti pastāstīja, kas var radīt diskomfortu dzimtajās sienās, kā arī kā šo situāciju var labot.

Ja jums nepatīk būt mājās, tā nav nejaušība. Acīmredzot enerģijas plūsmas, kas piepilda jūsu māju, ir kļuvušas mazāk labvēlīgas. Sakarā ar to cieš jūsu pašu enerģija un pasliktinās čakru darbs. Lūk kāpēc ik pa laikam tā notiek.

Atkritumi un netīrumi

Ja netīrīsi māju, tad agri vai vēlu komforta sajūta noteikti pazudīs. Centieties vienmēr uzturēt kārtību mājā. Pat ja jums nerūp putekļi un nesakoptas lietas, tas nenozīmē, ka mājas enerģētika būs ideālā kārtībā. Čī enerģijas plūsmas, kas ienāk mūsu mājā no ārpuses, nevar normāli pārvietoties pa to, kad tajā valda haoss. Centieties vismaz nedaudz laika veltīt tīrīšanai, lai saglabātu minimālu komfortu.

Lai to izdarītu, piemēram, varat atlicināt nevis veselu dienu, kā to dara daudzi cilvēki, bet gan nedaudz atlicināt laiku pēc darba. Piemēram, jūs varat veltīt divdesmit minūtes dienā pēc darba, lai uzkoptu vienu istabu vai paveiktu daļu no nedēļai ieplānotā.

Vecas lietas

Vecu, nevajadzīgu, saplīsušu lietu pārpilnība ir viens no iemesliem, kāpēc mājā atrasties nav īpaši patīkami. Nevajadzīgi atkritumi vai vecu, bet nevajadzīgu lietu pārpilnība var izraisīt mājsaimniecības noskaņojuma pasliktināšanos. Vecas lietas var izstarot negatīvu enerģiju vai bloķēt pozitīvo viļņu plūsmu.

Lasi arī: Šīs 4 zodiaka zīmes sagaida veiksme līdz 2022. gada beigām

Ja jums ir kaut kas, kas var izjaukt pozitīvas plūsmas, labāk šīs lietas ievietot pieliekamajā. Ja nav pieliekamā, tad var mēģināt nolikt lietas kādā tumšā vietā, kur reti skatieties. Tas jādara uzmanīgi, nesaliekot visu kaudzē. Tātad jūs varat samazināt negatīvo ietekmi un atgriezt mājā komfortu.

Slikta gaisma

Slikts apgaismojums ļoti pasliktina mūsu garastāvokli un neļauj mums pilnībā izbaudīt uzturēšanos mājā. Arī blāva apgaismojuma dēļ mūsu organismā var palielināties melatonīna ražošana – viela, kas izraisa miegainību un parasti norāda, ka ir pienācis laiks gulēt. Rezultātā izrādās, ka mājās cilvēks zaudē spēku, ir dīvaina sajūta, ka kaut kas nav kārtībā.

Vienkāršākais veids, kā atrisināt šo problēmu – jums vienkārši jāievieto jaudīgākas spuldzes vai jāpievieno gaismas avoti mājā. Tad miegainība pazudīs, un tā vietā nāks jautrība un pozitīvais.

Nevietā novietotas mēbeles

Saskaņā ar Fen Shui noteikumiem telpas centram vienmēr jābūt brīvam. Čī enerģija plūst caur centru – no loga līdz durvīm. Centieties nelikt šo straumju ceļā mēbeles. Ja jūs pārkāpjat šo vienkāršo noteikumu, tad vispirms šajā telpā un pēc tam visā dzīvoklī vai mājā nebūs ļoti patīkami atrasties.

Nepareizi sakārtotas mēbeles var radīt problēmas mīlestībā, saskarsmē ar tuviniekiem, kas savukārt rada spriedzes sajūtu dzimtajās sienās.

COMMENTS

Leave a Comment