Skice no dzīves, kurā vīrs atdod visu naudu mātei, pats sēž savai sievai uz kakla

Manai mammai patīk teikt, ka pat visspēcīgāko mīlestību var sagraut, ielaužoties rutīnai. Naudas lietas, saimniecības lietas un attiecības ar tuviniekiem var sagraut pat vissirsnīgākās jūtas. Ar to saskarās mūsu stāsta varone, kuras vīrs nepelna naudu un pat neliek ģimeni pirmajā vietā.

Vīrs nepelna

Es apprecējos lielas mīlestības dēļ. Tad man likās, ka būšu tik laimīga visu atlikušo mūžu. Tomēr viss nenotika pēc plāna. Mēs ar vīru esam precējušies 5 gadus. Pirmais gads bija labs. Bet tad viņš gandrīz bez iemesla pameta darbu. Un kopš tā laika meklē pats sevi.

Pirms gada man nācās priekšlaicīgi atteikties no dekrēta, jo tas nonāca līdz tam, ka nebija naudas pārtikas preču iegādei. Tagad strādāju vairāk par normu, lai ģimenei atnestu vairāk naudas. Bērns aug, viņam vajag daudz lietu. Tāpēc es sāku vilkt ģimeni, kamēr mans vīrs meklē sevi. Centos neuzspiest neko, gribēju dot viņam laiku padomāt un izlemt. Bet tas kaut kā ievilkās.

Lasi arī:Biju dziļos parādos, jau biju pilnīgi izmisusi, bet pazīstama zīlniece man ieteica, ko varētu darīt

Manam vīram ir īslaicīgs nepilnas slodzes darbs, taču šeit ir viens “Bet”. Gandrīz visu nopelnīto naudu viņš nenes mājās, bet atdod savai dārgajai mātei. Vīra mātei ir tikai 67 gadu, viņa jau ir pensijā. Patiesībā viņa neizskatās pēc sievietes, kura nevar par sevi parūpēties. Vīramāte ir neapmierināta, ka bērnu pieskatīšanu atstāju vīram. Viņa saka, ka tā nav vīriešu darīšana.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment