Skice no dzīves, kurā vīrs atdod visu naudu mātei, pats sēž savai sievai uz kakla

Lūzuma punkts

Es to pacietu diezgan ilgu laiku. Viņa ir viņa māte, ko es varu darīt. Bet pirms pāris dienām es palūdzu savam vīram doties iepirkties. Viņš tikai nesen saņēma naudu par nepilnas slodzes darbu. Atbildi no viņa saņēmu, lai dodu viņam naudu, jo viņam tās nav. Izrādījās, ka viņš atdeva mātei visu, ko bija nopelnījis. Galu galā viņai vajag samaksāt par komunālo dzīvokli un kaut ko ēst. Viņai, redz, ir grūti ar vienu pensiju.

Es to vairs nevarēju izturēt, izsakot viņam visu, ko par to domāju. Galu galā arī mūsu bērniem vajag ēst, un komunālie maksājumi par dzīvoklis paši no sevis nemaksājas. Tas viss uz mana rēķina! Vīrs apvainojās un aizgāja. Vakarā man piezvanīja vīramāte un sāka kliegt: “Kā tu vari aizliegt savam vīram palīdzēt mātei, kura viņu ir dzemdējusi? Vai tev vispār ir sirdsapziņa?” Es nolēmu neuzklausīt šos apvainojumus un pastāstīju viņai visu.

Bet viņa teica, ka mums viss ir kopīgs. Ir ļoti ērti šādi runāt, kad dzīvoklis ir mans, es pelnu naudu, un viņas dēlam ir tikai viņa neticamie potenciāli. Joprojām neteiktu, ka viss ir kopīgs. Vispār vīramāte ar mani tagad nerunā. Bet es par to nebiju pārāk sarūgtināta.

Visu nakti pēc tam negulēju un ilgi domāju. Man ir apnicis visu nest uz sava kakla. Tā vairs nevar turpināties. Es domāju par visu ģimeni, par bērniem, un mans vīrs domā tikai par savu mammu. Visiem ir grūti laiki, es to saprotu. Bet viņa grūtie laiki turpinās jau 4 gadus. Man šķiet, ka mana sapratnes un pacietības robeža ir izsmelta.

Lasi arī: Man ir apnikuši mana dēla zvani, es viņu izaudzināju, apgādāju, tagad es gribu dzīvot sev

Tāpēc es devu savam vīram mēnesi, lai viņš atrastu normālu darbu. Ja neko neatrod, tad lai pārvācas pie mammas. Man jāredz, ka viņš vismaz nedaudz interesējas par mūsu ģimeni. Vai jūs domājat, ka es visu izdarīju pareizi?

Redakcijas atzinums

Mēs domājam, ka sieviete rīkojās pareizi. Protams, ģimenē ir ļoti svarīgi vienam otru atbalstīt. Nevar sēdēt uz galvas citam. Skaidrs, ka vecākiem ir vajadzīga palīdzība, bet vīrs gandrīz neko nenopelna. Jā, un šī stāsta varoņa māte joprojām var tikt galā pati. Pirmā lieta, kas jādara, ir jāparūpējas par saviem bērniem. Ceram, ka vīrietis to apzinās un spēs atrast darbu un izglābt ģimeni.

Ko jūs domājat par to?

COMMENTS

Leave a Comment