Kā pagatavot Toskānas vistas gaļu
Seklā bļodā viegli sakuļ olu. Atsevišķā seklā bļodā sajauciet miltus, sāli, piparus, oregano, timiānu, papriku un ķiploku sāli.
Iegremdējiet vistas krūtiņas olā un pēc tam miltu maisījumā.
Cepiet uz pannas ar eļļu no abām pusēm līdz zeltainam, pēc tam lieciet cepeškrāsnī, lai pabeigtu gatavošanu 10 minūtes, kamēr gatavojat mērci.
Lasi arī: Mans dēls apprecēja sievieti ar diviem bērniem un gribēja viņus atvest uz manu dzīvokli, bet es atteicos
Pannā ar mazliet eļļu mīkstina sasmalcinātu sīpolu, tad pievieno ķiplokus, oregano, papriku, saulē kaltētus tomātus, sarkanos papriku un tomātu biezeni. Gatavo 2 minūtes, tad iemaisa baltvīnu.
Pievienojiet vistas buljonu, sāli un piparus. Uzkarsē, vāra uz lēnas uguns 5 minūtes, pēc tam iemaisa krējumu un parmezānu.
Pievieno spinātus un ļauj nožūt.
Pievienojiet vārītu vistu un pasniedziet, pārkaisot ar svaigiem pētersīļiem.
Lūk video visam procesam soli ap solim:
[…] […]