Slepenas frāzes, ko cilvēki lieto, kad vēlas atņemt mūsu spēkus

Frāzes, ar kurām tiek nosūtīti bojājumi

Iznīcinošo programmu spēks ir atkarīgs no tā, kas tās sūta un uz ko tās atsaucas. Korupcija ir spēcīgs enerģijas streiks, un ar personīgo aizsardzību var vienkārši nepietikt, lai to cīnītos. Visbiežāk ar vārdu palīdzību viņi lamājas ikdienas līmenī.

  • Lai jums tas būtu tukšs  – cilvēku sāk uzbrukt nepatikšanas, posts, strīdi ar mīļajiem, nopietnas slimības, problēmas ar bērnu piedzimšanu.
  • Lai jūs padarītu aklu (kurlu, nevarētu staigāt)  – bojājums iedarbojas uzreiz, un cilvēkam sāk rasties nopietnas veselības problēmas. Nereti cietušais kļūst invalīds.
  • Lai rokas izžūtu  – šāda vēlme tiek izteikta, lai paustu tiešu ļaunumu, kas izpaužas kā dusmas un aptraipīšana.
  • Lai jūs mirtu  – nāves bojājumi ietekmē prātu un veselību. Sekas var būt letālas.
  • Tā, ka velni jūs saplosīja  – novēlējums dažādu nepatikšanu cilvēkam.
  • Sasodīts  – izraisa depresīvu stāvokli un apātiju visai apkārtējai pasaulei.
  • Tevī sit pērkons  – noved pie sabrukuma, enerģija noplicina cilvēku. Melnā iedarbība ir vērsta uz veselības problēmām un pat nāvi.

Frāzes, kas slēpj skaudību

Skaudība ir vēl viens destruktīvas programmēšanas veids. Kad ir daudz skaudīgu cilvēku, veselība sāk pasliktināties, dzīvē parādās problēmas. To redzot, skaudīgi cilvēki priecājas par prieku, ko saņem no apstrādātās negatīvās enerģijas. Un jo vairāk nelaimju jums ir, jo labāk un laimīgāk viņi jūtas. Ļoti bieži ļaundari slēpjas labu draugu aizsegā. Viņi mierina, bet paši zagšus iznīcina citu cilvēku dzīves.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

Bieži viņi izmanto banālas frāzes: “Laime nav naudā”, “Jums vienkārši paveicās.” Taču aiz ārišķīgas labvēlības bieži slēpjas instalācija: “Lai tu pazūdi (a)” . Jebkurš skaudības piesātināts vārds var nopietni kaitēt cilvēka enerģijai un dzīvībai. Tam nav viegli pretoties. Bet jums jāatceras: Visuma likumi darbojas tā, ka nodarītais ļaunums vienmēr atgriežas. Un jebkura skaudība lielākā mērā nodara ļaunumu skaudīgajam cilvēkam un viņa ģimenei.

Ir iespējams pasargāt sevi no destruktīvām programmām, piemēram, ļaunas acs, bojājumiem, lāstiem, skaudības. Visbiežāk cilvēki pasūta lūgšanas , uzvelk spēcīgu enerģijas aizsardzību , iegādājas dažādus aizsargierīčus vai vēršas pēc palīdzības pie praktizējošiem burvjiem. Bet drošākais veids, kā atvairīt lāstu, pēc ekspertu domām, ir mest atbildi: “No tavas mutes tavā galvā.”

Leave a Comment