Šo zodiaka zīmju pārstāves nav radītas parastam darbam. Viņām ir priekšā cits ceļš

Izrādās, ka ir cilvēki, kuriem labāk ir palikt mājās vai strādāt radošu darbu.

Ir noteiktu zodiaka zīmju pārstāves, kurām labāk nestrādāt parastā darbā un meklēt iedvesmojošu lietu.

Dvīņi

Šī zodiaka zīme nav radīta monotonai biroja rutīnai. Dvīņi dzīvo ar naivumu, tāpēc pie ierastā darba viņi ātri nogurs. Viņiem būs garlaicīgi ar uzdevumu sarakstu, grafiku no deviņiem līdz pieciem. Dvīņiem ir svarīgi gūt gandarījumu un iedvesmu no tā, ko viņi dara. Viņiem pilnīgi nepieņemama ir rutīna, dažādas pulcēšanās un jebkādi termiņi.

Īpaši šīs zodiaka zīmes sievietes var viegli aizmirst par tām uzticēto projektu. Tāpēc bieži vien vienkārši neuzņemas nekādu atbildību, tādējādi kaitinot kolēģus un priekšniecību.

Ko darīt Dvīņu zīmes sievietēm? Šīs sievietes ir interesantas un viegli uztver citus cilvēkus, tāpēc viņas ļoti labi jūtas, komunicējot ar citiem cilvēkiem. Dvīņu sievietēm ideāli derētu nodarbošanās ar brīvu darba grafiku. Viņas var būt lieliskas pārdošanas menedžeres, gides un tulkotājas. Viņas arī lieliski darbosies blogā, kur atspoguļos notikumus no savas dzīves. Galvenais ir tas, lai neviens viņus neierobežo ar laika ierobežojumiem un nekontrolē. Tad viņi varēs pilnībā realizēt savu potenciālu, kas viņām nesīs daudz naudas un atzinību.

Zivis

Zivju sieviete ir pilnībā atkarīga no sava iekšējā stāvokļa, kas ietekmē viņas garastāvokli. Tāpēc, ja šai dāmai ir labs garastāvoklis, viņa var paveikt virkni lietu darbā un sakārtot visus gružus. Savukārt tad, kad viņai nav resursu, viņa var pat neierasties birojā. Zivis ir ļoti emocionālas, tās viegli pakļaujas vispārējam noskaņojumam. Var ņemt pie sirds jebkuras neveiksmes, un pēc tam ilgi vēlas izkļūt no neapmierinātības stāvokļa par savām kļūdām.

Zivis ir ārkārtīgi gudras, tām derēs radošas nodarbes, no kurām gūs iedvesmu, kur nebūs prasīgu priekšnieku un standarta biroja grafiku. Šīs sievietes spēj radīt skaistas lietas, tāpēc viņām labāk nodarboties ar mūziku, dejām, literatūru vai zīmēšanu. Viņas ir arī lieliskas skolotājas, psiholoģes, garīgās padomdevējas un ezotēriķes. Šīs nodarbes sniegs viņām neticamu laimi un prieku, kā arī daudz naudas.

 

 

Leave a Comment