Soli pa solim – kā mēs iemīlamies

1. Kaisle no pirmā acu skatiena

Tu ieraugi viņu, jūsu skatieni sastopas – tu uzreiz zini, ka vēlies viņu šeit un tagad! Par ātru? Nedomāju viss.

2. Viņa dzīves izspiegošana

Tevī ir nevaldāma vēlme uzzināt visu par viņa dzīvi. Tu kļūsti par facebook, twitter, instagram detektīvu. Bet nu vispirms jau kaut kas tāds ir jādara, lai uzzinātu vai viņš gadījumā nav sērijveida Slep**va, kādā universitātē viņš ir mācījies un ar kādām meitenēm viņš uzņem bildes..

3. Tu ļoti gaidi, kad viņš tevi uzaicinās uz satikšanos

Tevi pārņem pārāk daudz domu par to, kāpēc viņš tev nezvana un neraksta – kas viņam var šobrīd būt svarīgāks par šo? Tevi šīs domas pārņem, atrodoties praktiski jebkur – darbā, mājās, satiekoties ar draudzenēm utt. Pati jau pirmo soli nespersi..

4. Tu sāc izdomāt veidus, kā viņam uzskriet “pavisam nejauši”

Tas jau noteikti nebūtu aizdomīgi,ja tagad katru nedēļas nogali ar draudzenēm ietu uz viņa mīļāko bāru. Tu it kā ar viņām sēdi, runājies, bet ar acīm meklē, kur ir tavs sirdsāķītis. Šeit mazliet tomēr derētu piebremzēt, lai nesāc izskatīties galīgi apsēsta.

5. Tu kļūsti neveikla, atrodoties viņam blakus

Kad stāvi blakus viņam, pēkšņi sāc domāt, kas parasti ir tas, ko tu dari ar savām rokām, kad tajās neko neturi. Tu vairs nezini, kā stāvēt, kā smaidīt – viss šķiet tik neveikli.

6. Tu domā par nākotni

Tu sāc domāt par to, kādi būs jūsu bērni, kā izskatīsies jūsu dzīvesvieta, ko tu darīsi, kad viņš pārnāks mājās. Viss jau ir izplānots – viņš varētu būt īstais!

7. Tu viņu piemini visu laiku

Pat satiekoties ar draudzenēm tu vienkārši nespēj viņu nepieminēt ik pēc 10 minūtēm. Viss tev atgādina par viņu, visur gribi viņu iesaistīt un parādīt draudzenēm, cik ļoti tev ir paveicies.

8. Tev sāp seja

No smaidīšanas, protams. Tu pat nepiefiksē, cik bieži esi sākusi smaidīt, saņemot no viņa īsziņu vai jauku zvanu. Lai arī ko viņš teiktu, viss tev liek pasmaidīt.

9. Tu sāc domāt par to, vai tev viņš patīk vairāk, nekā tu viņam

Vai tu esi aizgājusi par tālu? Tu nevari vairs saprast, vai viņš tikai cenšas saglabāt vēsu prātu, vai arī viņš slēpj to, cik ļoti ir tevī ieskatījies. Un kā lai tu tagad zini to – pajautāt? Noteikti nē!

Leave a Comment