Spēcīgi Fen Šui naudas talismani no Natālijas Pravdinas

Zelta zivs

Zelta zivtiņas figūriņa ir spēcīgs naudas talismans un spēj īstenot materiālos sapņus. Natālija Pravdina šādu simbolu iesaka novietot virtuvē, kur bieži viesojas mājas saimniece. Zem figūriņas jāpaliek sarkana salvete, kas uzlabos burvju priekšmeta efektu.

 

Naudas strūklaka

Ūdens var simbolizēt ne tikai samazināšanos, bet arī, gluži pretēji, likt naudai “ieplūst” jūsu rokās. Izmantojot tik spēcīgu talismanu kā strūklaku, jums jābūt uzmanīgiem: tā nepareizs novietojums var kaitēt jūsu finansēm un atņemt naudu. Dzīvoklī esošā bagātības zona atrodas dzīvokļa dienvidaustrumos. Šeit jūs varat ievietot nelielu dekoratīvu strūklaku.

Lasi arī: Kāpēc dažas sievietes viegli apprecas un veido personīgo dzīvi, bet citas cieš no vientulības?

Lasi arī: Kas ir svarīgi attiecībās? 5 pīlāri, uz kuriem stāv mīlestība

Pēc Natālijas Pravdinas ieteikuma, strūklakas apakšā jāievieto oļi. Tas palīdzēs saglabāt kapitālu un pasargās jūs no nevajadzīgiem izdevumiem.

 

Apelsīni

Apelsīni simbolizē zeltu. Šis sulīgais auglis ir īsts naudas magnēts. Centieties, lai jūsu mājā vienmēr būtu vāze, kas piepildīta ar apelsīniem. Un viņu attēlu vislabāk pakārt dzīvokļa dienvidos. Tas būs labs talismans, kas palīdzēs sasniegt finansiālu labklājību.

Pazīstamā fen šui eksperte Natālija Pravdina iesaka iegādāties šos naudas talismanus. Bet atcerieties, ka bagātības simboli neatrisinās visas jūsu problēmas, ja vien jūs pats nesāksit rīkoties pareizajā virzienā.

Leave a Comment