Starojošā Andžela Pērla veica Taro lasījumu 2024. gadam un pastāstīja, kas mūs sagaida nākotnē

Lauva

Sāciet 2024. gadu spoži! Ģērbies, izrotājies, saņem dāvanas un palutini ar tām savus mīļos. Dārgi pirkumi un naudas atdeve no darba. Februārī ģimene un bizness sagādās zināmas raizes, bet tu vari tikt galā! Notiks kaut kas, kas sagādās jums prieku.

Marts mudinās pielikt punktu mīlestībai vai biznesam. Konflikti, maldi, aizvainojumi vai neatbilstības plānos. Meklējiet citas iespējas, ja līgumi karājas. Aprīlis ir laiks mācībām un ciešai sadarbībai ar komandu. Plānojiet savu vēlmju piepildījumu izdevīgam maijam!

Jūnijs jūs apbalvos par aktuālas problēmas atrisināšanu martā. Neesiet izkaisīti, klausieties savai sirdij, izvēloties fanus un biznesa lietās. Jūlijā būs daudz jāstrādā ar grāmatvežiem, mākleriem, juristiem vai finansistiem. Augustā jūsu dzīvi radikāli mainīs jauns ietekmīgs cilvēks. Izmaiņas sola pārcelšanos vai personīgo triumfu.

Septembrī tu esi gandrīz klāt! Projekta, renovācijas vai apmācības beigas. Oktobrī ir vērts piebremzēt: marta neskaidrā situācija atkal atbalsosies. Rudenim jābeidzas ar atvaļinājumu un vientulību. Decembrī būsi apmierināts ar sevi. Gads bija veiksmīgs!

Jaunava

Janvāri pavadīsi mājās vai ciešā kontaktā ar mammu. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas atpūtieties. Darbīgs februāris būs vientuļš. Organizējiet sev rekolekciju, pārskatiet savu uzturu, palieciet kopā ar tuvākajiem. Vari pārvākties uz sev ērtāku dzīvesvietu vai iegūt stabilu darbu, kur tiksi pieņemts kā ģimenes loceklis.

Pavasaris tavā dzīvē ienesīs vairāk harmonijas. Jūs esat stiprs, bezbailīgs un viegli saprotams. Jūtieties brīvi pārvietoties vai uzņemties jaunu projektu. Aprīlī un maijā nostiprināsies naudas pārpilnība, stabilitāte un drošības sajūta.

Jūnijs – virzība uz priekšu visos jautājumos. Jūs varat doties atvaļinājumā, iegādāties automašīnu vai iegūt licenci. Haotiskā darbība jūlijā un augustā izraisīs konfliktus un plānu maiņu. Paļaujieties tikai uz sevi un ātri pieņemiet lēmumus. Jūtieties brīvi apgūt jaunu ienesīgu prasmi. Tas dzīvē ļoti noderēs.

Rudens sākums ir saistīts ar spēka aizplūšanu. Kādam būs nepieciešama jūsu finansiālā palīdzība. Ir pienācis laiks pielikt punktu neveselīgām attiecībām vai mainīt darbu. Jūs daudz domāsit: vai es rīkojos pareizi? Bet viss beigsies labi. Zvaigznes sola veselību, panākumus karjerā un mājas siltumu. Novembrī vari pārcelties uz jaunu darba vietu un ņemt līdzi visus savus klientus! Decembris ir jaunas mīlestības laiks neprecētajām Jaunavām un partnerattiecības precētajām.

Svari

Svinīgs un silts gada sākums draugu un ģimenes ielenkumā, ar labiem vārdiem un jūtām. Kāds no jums tuviem cilvēkiem būs ļoti priecīgs par jūsu atbalstu. Februārī nāks jaunas idejas un cilvēki. Lielisks laiks, lai sāktu.

Marts būs pilns ar kārdinājumiem vai spiedienu no augšas. Kāds mēģinās ar tevi manipulēt, bet tava patmīlība aizslaucīs visus viltīgos cilvēkus. Aprīlī nāks jaunas idejas, kontakti vai negaidīti viesi. Maijā jūs sagaida ceļojumi un pilnīga labklājības sajūta.

Jūnijs dos jums siltumu. Saņemsi jaunumus par bērnu, pats kļūsi par studentu vai izmēģināsi ar bērniem saistītu biznesu. Konfliktā jūlijā plāni tiks izjaukti. Vēlamais piepildīsies, bet viss būs jāmaina lidojumā. Augustā liktenis jūs virzīs uz labāku nākotni, vai tas būtu darbs vai attiecības.

Jūs sāksiet rudeni pārpilnībā. Jums ir drosme, resursi un mērķtiecība, lai spertu pirmo soli. Oktobrī esi godīgs pret sevi un citiem. Tava patiesība ir pāri visam. Labs laiks juridiskajām lietām. Novembrī notikumi uzņems elpu aizraujošus apgriezienus. Ātri, enerģiski, kvalitatīvi! Decembrī tev blakus būs aktīvs, spēcīgs cilvēks no finanšu jomas. Situācija ievilksies, bet viss beigsies triumfā.

Skorpions

Gads pavērs kontaktu ar spēcīgu vīriešu kārtas līderi. Viņam patīk spēlēt pēc viņa noteikumiem. Vai arī pašam ir jāuzņemas varas groži. Februāris nesīs dāsnas dāvanas un naudu apņēmībai. Rūpējieties par savu veselību un skaistumu.

Uzvara martā! Būsi apmierināts ar sevi. Aprīlī kāda gaiša sieviete tevi paņems savā paspārnē, lai mācītu vai palīdzētu. Pavasara beigās būs jārisina papīra jautājumi un jāsazinās ar grāmatvedi, notāru, nekustamo īpašumu vai klientiem.

Vasarā gribēsies pacelties augstāk un virzīt projektu uz priekšu. Komanda ir jūsu stiprā aizmugure jebkuros centienos. Dodieties ceļojumā, ņemiet lietas savās rokās. Skaitiet savas finanses, lai naudas pietiktu visam. Jūlijā tev var paveicies mīlestībā. Brīvdienu romantika nav izslēgta! Augusts ir labs, lai plānotu savu laimīgo dzīvi. Daudz spara un enerģijas. Jūs uzlabosities garā un miesā.

Septembra jaunumi satricinās jūsu prātu. Bet jūs ātri tiksiet cauri grūtajam periodam un spēsiet aizvērt durvis uz pagātni. Attīstība, izaugsme un kustība oktobrī. Pabeidziet rudeni ar labiem ienākumiem, mielastiem un dāvanām. Decembrī iespējama bēgšana vienatnē, vides un emociju maiņa.

Strēlnieks

Neļaujiet domām par pagātni sabojāt gada sākumu. Ja projekts ir iestrēdzis, izdomājiet plānu B. Atvērsies jaunas durvis un jums veiksies. Februāris ir sadarbības mēnesis. Jūs varat pārcelties uz dzīvi kopā ar savu mīļoto, sākt uzņēmējdarbību ar savu partneri vai saņemt labas ziņas par ģimeni.

Martā iespējams konflikts vai citu cilvēku skaudība. Kāds var neturēt savu vārdu vai sākt par jums tenkas. Bet tā būs noderīga un vērtīga pieredze. Aprīlis un maijs ir laimes, ģimenes un sasniegumu laiks. Bērna piedzimšana vai jauna mājokļa iegāde, labas ziņas par vecākiem vai uzturēšanās atļaujas saņemšana. Jūs darāt visu pareizi, un jums blakus būs īstie cilvēki.

Jūnijs ir piemērots laiks, lai rīkotu kāzas un slēgtu līgumus. Jūlijā piepildīsies tavas vēlmes: kāds notikums beigsies tev par labu. Augustā paņemiet pārtraukumu. Ir ļoti labi doties uz klīniku, doties rekolekcijā vai uz jūru.

Rudens sola pāris par brīvu Strēlnieku. 2024. gads būs dāsns laulībām, aizraujošām paziņām un biznesa priekšlikumiem jūsu zīmei. Decembrī būsi apmierināts ar sevi. Atpūtieties brīvdienās. Vecā dzīve tuvojas beigām, un jūs sagaidīsit 2025. gadu jaunā statusā.

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada februārī: nepalaidiet garām šos izdevīgos momentus!

Lasi arī: Parūpējieties par sevi: šajās 8 dienas 2024. gada februārī nekas labs nav gaidāms!

Mežāzis

Janvārī un februārī piedzīvosi virzību uz priekšu: ceļojums, pārcelšanās, jauns darbs. Tumšā sērija ir beigusies. Jums būs no kā izvēlēties. Pavasarī būs daudz darba. Rūpējieties par savu veselību un drošību. Vai nu jāaizstāv sava pozīcija attiecībā uz biznesu, ģimenes budžetu vai bērniem.

Aprīlī par savu viedokli nāksies cīnīties ar kolēģiem un pat tuviniekiem. Jūs varat paļauties tikai uz sevi. Maijā ir pienācis laiks izlemt, ko darīt tālāk. Spontāns ceļojums vai negaidītas ziņas. Jūnijā sāc savu dzīvi no nulles: imigrācija, jauns darba virziens vai attiecības ar partneri ar lielu vecuma starpību. Riskējiet, jūsu pašapziņa ir stiprāka nekā jebkad agrāk!

Liktenis jūlijā dod zaļo gaismu visiem centieniem. Augustā tu būsi uzmanības centrā, stiprināsi savu reputāciju vai piepildīsi loloto sapni. Dāsnais septembris dos tev resursus sevis palutināšanai. Oktobris ir piemērots romantiskām palaidnībām. Tu izstaro laimi un veselību. Gada beigās praktizējiet mērenību. Brīvā laika būs maz. Jūs būsiet pārņemts ar bērna lietām, skolā vai darbā. Dāsna naudas raža gada beigās.

Ūdensvīrs

Janvāris ir jūsu labākā stunda. Izvirziet jebkādus mērķus, sapņojiet daudz. Ir pienācis laiks izrāvienam. Februārī nauda nāks, iespējams ceļot. Tiesas karmiskā karte martā norāda uz krasām statusa izmaiņām. Jūsu iekšējais impulss var jūs virzīt uz laulību, šķiršanos vai pamest darbu, kas jums nepatīk. Bailes pāries, jo nav ko zaudēt.

Aprīlī labi cilvēki dāvās prieku. Romantika vai biznesa partnerība. Maijā lietas nenotiks pēc plāna. Lai virzītos uz priekšu, pārvariet šķēršļus. Uzturiet ciešu kontaktu ar cilvēkiem, plānojiet ceļojumus un biznesa paplašināšanu jūnijā. Dāsnais jūlijs nodrošinās resursus jebkurai vēlmei. Augustā tev blakus būs spēcīgs vīrietis. Viņš sniegs padomu un palīdzēs atrisināt svarīgu jautājumu. Lielas pārmaiņas, pārcelšanās un atteikšanās no vecā.

Septembrī tu pateiksies sev, ka izvēlējies šo ceļu. Pirmais solis jaunā virzienā. Kartes pareģo triumfu un atzinību liela skaita cilvēku vidū. Jums būs ko parādīt pasaulei. Novembris sola neskaidru nākotni un plānu sabrukumu. Taču finanšu pieplūdums kompensēs sagādātās neērtības. Decembrī būs jāaizstāv savas tiesības. Tu atdzimsi no pelniem kā fēnikss un pāries uz jaunu dzīves statusu.

Zivis

Janvāris griežas ap naudu un partnerattiecībām. Februārī atnāks svarīga ziņa vai ieradīsies ciemiņi. Vēlēsies dalīties priekā un panākumos ar saviem mīļajiem. Pavasaris dos jums jaunu iespēju un patīkamas dāvanas. Marts ir dvēseles svētku laiks. Spēcīgiem pāriem ir kāzas.

Aprīlī taviem mīļajiem būs nepieciešams tavs emocionālais atbalsts. Studijās vai biznesā pāriesiet uz jaunu līmeni un sajutīsiet brīvību. Maijā tev palīdzēs vīrietis Auns, Strēlnieks vai Lauva. Daudz komunikācijas par darbu, investīcijām vai nekustamo īpašumu.

2024. gada vasara sākas ar juridiskām lietām, kas nodrošina stabilitāti. Nekustamā īpašuma sadalīšana, darbs pie notāra, uzturēšanās atļaujas vai jauna darba līguma saņemšana. Un jūlijā tieksies pēc līdzsvara. Aizstāvi savas tiesības uz atvaļinājumu – vajag laiku sev. Augusts būs drudžains, taču jūs pārvarēsit visas bailes un šaubas.

Konkurētspējīgā septembrī pielieciet savu spēku. Parādiet savus talantus, un cilvēki par jums uzzinās! Oktobrī kārtis sola veiksmi naudas lietās. Rudens noslēgsies ar priecīgu notikumu, ko atbalsta materiālā vērtība. Stabils decembris dos spēka un kontroles sajūtu par nākamo dienu. Tu atdzimsi jaunā kvalitātē.

Vai jūs gaidāt jaunus piedzīvojumus un dāvanas 2024. gadā ? Dalieties savos iespaidos par prognozi komentāros.

Leave a Comment