Horo***ps 31.decembrim – sākas cīņa par laimi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 31. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus tirdzniecības darījumus, pat riskantus – ieguvumu nodrošina kāds no tiem. Visticamāk, jums ir paveicies, atrisināt savas personīgās dzīves problēmas. Neskatoties uz visu, jūs varēsiet piepildīt tos sapņus, kas nav atstājuši jūs pēdējo reizi.

LASI ARĪ: Ko nedrīkst darīt 2019.gada Jaungada naktī

Vērsis

Labvēlīga diena, kas sola atbalstīt augstākas varas, kolēģus, draugus vai radiniekus. Labs periods ģimenes attiecībām, romantiskai iepazīšanai, dziedināšanai. Būs iespēja izpaust spējas, talantus, realizēt iecerēto. Sapņi var būt pravietiski.

Dvīņi

Iekšējās brīvības iegūšanas diena, būtības prieks. Solījumi būt gaišiem un neaizmirstamiem. Vienkārša, humora un saziņas vienkāršība palīdzēs izveidot mājās uzticamu vidi un pilnīgu sapratni. Diena ir labvēlīga ceļošanai un pārgājieniem.

Vēzis

Diena, kad atdzimst bijušās cerības, pamošanās un mīlestības enerģijas pārveidošana. Vēža potenciāls ir augsts. Entuziasms un optimisms labvēlīgi ietekmēs progresu. Labvēlīga diena fiziskām aktivitātēm, ģimenes attiecībām, koncepcijai, ārstēšanai. Zvaigznes jums ir tik labvēlīgas, ka jebkurš bizness veiksies ar pirmo reizi. Publiskā sektora darbiniekiem būs iespēja kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm.

LASI ARĪ: Kā pavadīt veco gadu, lai 2019. gads būtu veiksmīgs

Lauva

Diena ir labvēlīga. Iespējamas labas ziņas, vērtīgi padomi vai radinieka vai drauga pakalpojumi, kuriem var būt nozīmīga loma jūsu lietās. Varbūt jūsu partneris nolēma pārsteigt jūs ar kaut ko. Tas var nebūt patīkami, jo jums ir grūti saprast, ka jūs neesat ierosinājis inovāciju. Neaizmirstiet rūpēties par citiem.

Jaunava

Labvēlīga diena saziņai ar partneriem, personisku problēmu risināšana, fiziskā slodze. Zvaigznes iesaka atteikties no standarta pieejas jebkuram biznesam un parādīt izdomu un iztēli. Iespējams, ka jūs varēsiet parādīt savus talantus un spējas dažādos līmeņos, demonstrēt sabiedrībā, piesaistīt pretējā dzimuma cilvēku uzmanību. Personiskajā dzīvē var būt nozīmīgi notikumi. Ir labi tikties ar ģimeni un draugiem, izklaidēties, ceļot.

Svari

Diena ir labvēlīga jebkura svarīga biznesa uzsākšanai, informācijas izmantošanai. Racionāli sadalot enerģiju, jūs varat uzlabot savu sociālo stāvokli. Izrādīsiet augstprātību pret cilvēkiem, kas stāvēs zem jums, kāpsiet pa sociālās karjeras kāpnēm, un vēlme būt tuvu augstākiem indivīdiem, pozitīvi ietekmēs jūsu karjeru, tomēr tas var radīt neskaidru reakciju no kolēģiem un paziņām.

LASI ARĪ: Kā izrotāt galdu Jaunajam 2019. Cūkas gadam

Skorpions

Šodien jūs sagaida patīkams pārsteigums un negaidīta paziņa. Iespējami partneru vai draugu uzbrukumi. Ļaujiet tam netraucēt, pat ja pēc pirmā acu uzmetiena tie šķiet aizskaroši un nesaprotami. Ieteicams atsākt pārtrauktā projekta darbu, no tā var gūt labumu.

Strēlnieks

Brīnišķīga diena, lai tērzētu ar draugiem, saņemtu viesus. Dienas pirmajā pusē mēģiniet pavadīt vairāk laika ārā: vienkārši doties pastaigā pa parku. Esiet uzmanīgi, rīkojoties ar finansēm – var rasties pēkšņi un ne pilnībā attaisnojami izdevumi vai zaudējumi.

Mežāzis

Neveiksmīga diena, lai sazinātos ar vadību par karjeras izaugsmi. Labāk sagatavoties Jaunajam gadam. Attiecības ar ģimeni un draugiem attīstīsies veiksmīgi. Jaungada ballītē jūsos mirdzēs kaut kas īpašs. Jūsu aktivitāte un entuziasms var radīt labvēlīgus apstākļus ģimenes komforta vai labklājības stiprināšanai.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Ūdensvīrs

Šodien jums ir nepieciešams apkopot gadu. Ko un kā jūs darījāt nepareizi. Tas ļaus jums nākamajā gadā labot savas kļūdas. Laba diena darbam ar dokumentiem.

Zivis

Izejošā gada pēdējā dienā mēģiniet atpūsties, atcerieties patīkamos mirkļus jūsu dzīvē. Veiciet savus pienākumus un nedomājiet par citiem. Daudzas dzīves jomas jums izdosies uzlabot.

avots: vedmochka

Leave a Comment