Taro prognoze decembrim visiem zvaigžņu zīmju no starojošās Andželas Pērlas, gatavojoties laimīgai ziemai

Mūsu mīļākā meistare Andžela Pērla ir sagatavojusi Taro prognozi 2023. gada decembrim. Ir pienācis laiks noslēgt rudeni un ieiet ziemā atspirdzinoši un koncentrēti. Decembris daudzām zīmēm būs atslodzes, dāvanu un ciešu tikšanos laiks. Bet dažiem vajadzētu turēt ausis vaļā: galvenie likteņa pārbaudījumi vēl priekšā. Uzziniet, ko senās kārtis paredzēja katrai zvaigžņu zīmei.

Auns

Veiksme pavadīs jūsu ugunīgo temperamentu visu mēnesi, tāpēc jūtieties brīvi uzņemties jebkuru darbu. Jūs varat pierādīt sevi un tikt atcerēts, tikai nebaidieties aizstāvēt savu viedokli. Kartīs prognozē progresu biznesā. Būsi pie kāda darba vai ģimenes projekta stūres. Nāks skaidrība un sapratīsi, kā rīkoties.

Tiesa, ne visi piekritīs tavai rīcībai – tā ir varas otra puse. Tuvojas pārmaiņas, kāds var sākt ar jums konkurences cīņu, lai izaicinātu jūsu pozīciju un iegūtu kontroli. Bet tāpēc Auns ir Auns, lai labi cīnītos un triumfējoši izvēlētos uzvaru.

Vērsis

Tavā dzīvē ienāks cilvēks, kurš palīdzēs atrisināt kādu aktuālu jautājumu, sniegs padomu vai sniegs atbalstu. Tā būs gaisa stihijas meitene vai sieviete – Ūdensvīrs, Dvīņi vai Svari. Pēc profesijas – biroja darbinieks, ārsts, grāmatvedis vai sociālais darbinieks. Viņas ieteikumi būs precīzi un bez liekām emocijām. Skaidrs un vienkāršs – tieši tā, kā jums patīk.

Stiprināsies finanses, sāks augt ienākumi. Jūs virzīsities pareizajā virzienā. Ja meklē darbu ar stabilu atalgojumu, to arī dabūsi. Pietiek dāvanām un trokšņainām brīvdienām. Jums būs ko svinēt. Trokšņainas ballītes, koncerti, tikšanās ar draugiem. Taro jums sola gaišas, bezrūpīgas dienas decembrī.

Lasi arī: Retrograda planētas 2024. gadā: dažas no tām spēcīgi izmainīs jūsu dzīvi!

Lasi arī: Jaungada ēdienkarte 2024: 3 ēdieni uz svētku galda veiksmei un labklājībai

Dvīņi

Ziemas sākumā saņemsi svarīgus jaunumus, informāciju vai biznesa piedāvājumu. Tas ir tā, it kā jūs pamostos no ilga miega un saprastu, ko tieši vēlaties darīt. Apskaidrības brīdis, ne mazāk. Ir pienācis laiks pieņemt lēmumus bez bailēm un nožēlas!

Dzīve virmos trakā straumē. Būs aizraušanās mācīties, izmēģināt ko jaunu. Tu darbosies kā students, vilinošu ideju uzmundrināts. Esiet gatavs smagi strādāt, lai iegūtu spēku un pieredzi. Tajā pašā laikā paļaujieties tikai uz sevi un negaidiet ievērojamu aizsardzību. Bezbailīgi dodieties uz savu mērķi, un jūsu pūles atmaksāsies lieliski.

Vēzis

Finanšu jautājumi prasīs jūsu līdzsvarošanas prasmes. Lai saglabātu līdzsvaru, prasmīgi jāžonglē ienākumi un izdevumi. 2023. gada decembris nav labākais laiks dārgu pirkumu veikšanai. Nauda nāks un aizies. Bet atcerieties: ja jūs tērējat ar prieku, jums noteikti būs vairāk naudas.

No mīļajiem jūs gaida labas ziņas, kas ziemas sākumu piepildīs ar siltumu un prieku. Gaidiet jauku dāvanu. Iespējams, jums radīsies veiksmīga finanšu ideja un jūs ieguldīsit naudu izdevīgi. Taro sola spēka un iedvesmas pieplūdumu, lai pamanītu un realizētu jaunas iespējas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment