Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 15. aprīļa līdz 21. aprīlim: pievērsiet uzmanību tam, kas notiek jūsu dzīvē!

Lauva

Arkāns “Tiesa” mudina Lauvu būt neatlaidīgam, lai laikus paveiktu plānotos darbus un pabeigtu nopietnus projektus. Kārts sola lielisku nedēļas sākumu, taču, lai piesaistītu nepieciešamās pārmaiņas, svarīgi būt atbildīgam, aktīvam un objektīvam lēmumu pieņemšanā.

“Ratu” kārts norāda Lauvai, ka ir pienācis laiks veikt izrāvienu, lai saņemtu ilgi gaidīto atlīdzību. Arkāns uzņem mērķtiecīgus indivīdus un sola jaunas perspektīvas zvaigznāja pārstāvjiem.

Saskaņā ar kārti “Laimes rats” šīs zīmes pārstāvjiem būs aktīvs nedēļas noslēgums. Arkāns norāda uz notikumiem, kurus nevar mainīt. Lauvām kādu laiku jāpakļaujas liktenim, bet tajā pašā laikā nedrīkst vājināt uzmanību, lai nepalaistu garām patīkamas izredzes.

Jaunava

“Muļķis” brīdina Jaunavu, ka nolaidīga attieksme pret saviem pienākumiem var izrādīties slikti. Kārts ieteikums ir saglabāt modrību un atbildību, nebaidīties no pārmaiņām, bet tajā pašā laikā aprēķināt riskus, lai nenokļūtu peļķē.

“Mēness” kārts brīdina Jaunavas, ka viņiem nevajadzētu uzticēties baumām un tenkām, kā arī nodoties negatīviem ieradumiem. Saskaņā ar šo Arkānu ir svarīgi palikt neatlaidīgiem un pacietīgiem, kā arī nežēlot.

“Taisnīguma” kārts izkārtojumā nozīmē godīgumu un objektivitāti. Šīs īpašības palīdzēs šī zvaigznāja pārstāvjiem pārvarēt grūtības un turpmāk nepiestrādāt pie kļūdām.

Svari

Nedēļas sākums būs atbildīgs un patīkamiem notikumiem bagāts. Kārts “Tiesa” vēsta Svariem, ka viņi varēs paveikt sarežģītu uzdevumu un saņemt pelnītu atlīdzību. Tāpat saskaņā ar šo karti notiek atbrīvošanās no tā, kas kavēja attīstību un neļāva izbēgt no sarežģītas situācijas.

“Priestera” arkāns mudina Svarus būt aktīviem un atbildīgiem, pārņemt gudrās paaudzes pieredzi un neaizmirst par zināšanu robu aizpildīšanu. Kārts sola progresu un attīstību tiem, kuri nešaubās par sevi un meklē jaunus attīstības ceļus

“Pasaules” kārts vēsta par patīkamu nedēļas noslēgumu. Saskaņā ar šo Arkānu Svari varēs atrast savu vietu, sasniegt savus mērķus un  piepildīt savus lolotos sapņus. Labsajūta būs atkarīga no garastāvokļa, tāpēc brīvdienās svarīgi piestrādāt pie emocijām un izvairīties no blūza.

Skorpions

Spriežot pēc kārts “Vienmērība”, nedēļas sākumu svarīgi pavadīt atpūtas stāvoklī. Arkāns mudina Skorpionus neaizrauties un nepieņemt lēmumus uz emociju viļņa. Garastāvokļa svārstības var ne tikai sarežģīt ceļu uz panākumiem, bet arī radīt sarežģījumus attiecībās ar apkārtējiem.

Kārts “Tiesa” liek domāt, ka Skorpioni spēs pielikt punktu agrāk iesāktajam darbam un atstāt raizes pagātnē. Saskaņā ar šo Arkānu ir vērts atcerēties par atbildību, pateicoties kurai jūs varēsiet saglabāt veiksmi un nezaudēt savu autoritāti.

“Imperatores” arkāns vēsta par cerību piepildīšanos. Kārts norāda uz izaugsmi un attīstību, taču nedēļas beigās nevar sasteigt laiku. Visi notikumi rit savu gaitu, kas nozīmē, ka Skorpioniem nebūs pamata uztraukties.

Strēlnieks

“Miers” lasījumā ir lieliskas ziņas Strēlniekam. Kārts norāda uz ilgi gaidīto grūtā perioda beigas, savas vietas atrašanu saulē un lielisku iespēju atrisināt visas domstarpības. Kārts ieteikums ir būt pārliecinošam, bet rīkoties maigi un atklāti.

Arkāns “Nā*e” simbolizē pabeigšanu un atbrīvošanos. Strēlnieks, tāpat kā Fēniksa putns, varēs atdzimt no pelniem, atstājot raizes un raizes pagātnē. Galvenais atcerēties, ka pagātni nevajag ņemt tagadnē un vilkt nākotnē. Ir pienācis laiks aizvērt vecās durvis, lai iegūtu iespēju attīstīties.

Kārts “Tiesa” norāda uz iespēju pierādīt savu taisnību, atbrīvot sevi no uzmācīgas uzmanības, kā arī saraut toksiskas saites, kas traucē plaukstošai dzīvei. Strēlniekam ir svarīgi ievērot noteikumus un noteikumus, lai izvairītos no kļūdām.

Lasi arī: Kādus produktus ir vērts iepirkt vairumā, lai nākotnē ietaupītu naudu?

Mežāzis

“Nā*e” nedēļas sākuma lasījumā ir kārts, kas aicina Mežāzis nevilcināties un aizvērt pagātnes durvis. Zvaigznes pārstāvji varēs gūt vērtīgas mācības, lai turpmāk neatkārtotu kļūdas, un ar vieglu sirdi sākt jaunu ceļu uz panākumiem.

“Zvaigznes” arkāns simbolizē ceļu uz ilgi gaidīto mērķi. Mežāžiem nevajadzētu novirzīties no izvēlētā ceļa un mēģināt pārspēt likteni. Godīgums, pozitīva attieksme un atbildība palīdzēs viegli pārvarēt īslaicīgus šķēršļus ceļā uz laimi.

Kārts “Imperatore” nozīmē, ka Mežāži var būt pārliecināti par savu saistību labvēlīgo iznākumu. Arkāna padoms ir nesasteigt lietas, lai izvairītos no kaitinošām kļūdām un turpinātu strādāt pie smieklīgām kļūdām.

Ūdensvīrs

“Pakārtais vīrs” atvēr šī aprīļa nedēļā, mudinot Ūdensvīru neklauvēt pie slēgtām durvīm. Zvaigznes pārstāvjiem jāsaprot, ka ne vienmēr viss notiek tā, kā gribētos, taču bažām nevajadzētu būt. Ir pienācis laiks pievērst uzmanību un parūpēties par sekundāriem uzdevumiem.

Arkāns “Zvaigzne” mudina Ūdensvīru uzticēties savai intuīcijai, lai izvēlētos pareizo virzienu un noietu visu ceļu. Laimīgā kārts norāda, ka nebūs šķēršļu, ja nepametīsi iesākto un neizlaidīsi vēlmi pamest lietas bez pienācīgas pabeigšanas.

“Vientuļnieka” kārts mudina Ūdensvīru pavadīt relaksējošu nedēļas nogali. Arkāns ļauj noteikt prioritātes, atteikties no apšaubāmiem piedzīvojumiem un atjaunot enerģiju nākotnes sasniegumiem.

Zivis

“Pasaules” kārts atklāj nedēļu, dodot Zivīm labvēlīgu laiku pabeigšanai un atbrīvošanai. Tas nozīmē, ka varat droši pielikt punktu savām lietām, saņemt pelnītu atlīdzību un arī piepildīt savus lolotos sapņus.

Pozitīva “Saules” kārts liecina, ka Zivis varēs saņemt atlīdzību, baudīt labas ziņas un rast spēkus iekarot jaunas virsotnes.

“Mīļotāji” izkārtojumā ir kārts, kas aicina Zivis izdarīt izvēli par labu attīstībai un pozitīvām pārmaiņām. Iespējams, ka tas prasīs kaut ko upurēt. Varbūt zvaigznāja pārstāvji strādās vairāk, bet īslaicīgas grūtības ir nākotnes atlīdzības vērtas.

Katru dienu mūs sagaida jauni izaicinājumi un iespējas, kas nozīmē, ka ir svarīgi saglabāt pozitīvu attieksmi. Labs garastāvoklis palīdzēs pārvarēt grūtības, un pašpārliecinātība dos enerģiju jaunu virsotņu iekarošanai.

Leave a Comment