Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 22. aprīļa līdz 28. aprīlim: esiet gatavi nopietnām pārmaiņām!

Katra nedēļa ir ne tikai jauns izaicinājums, bet arī iespēja ienest pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. Taro kāršu izkārtojumi pastāstīs, kas zodiaka zvaigznāju pārstāvjus sagaida tuvākajā aprīļa nedēļā.

Ikviens var ieskatīties tuvākajā nākotnē, ja izmanto pārbaudītas metodes. Viens no tiem ir karšu izkārtojumi, kas brīdinās neparedzētu situāciju gadījumā un palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus. Es iesaku rūpīgi izpētīt izkritušo Arkānu vēstījumu, lai labāk izprastu brīdinājumus un laicīgi sagatavotos nopietnām dzīves pārmaiņām.

Auns

Mēness Arkāns liecina, ka Auns var nonākt strupceļā, ja uzticēsies tenkām, spekulācijām un baumām. Saskaņā ar šo karti ir svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī un rūpīgi sekot līdzi notiekošajam. Tādējādi būs vieglāk savlaicīgi izvairīties no nepatikšanām un neradīsies problēmas.

Ratu kārts mudina Aunus nevilcināties un aktīvi strādāt, lai uzlabotu savu nākotni. Saskaņā ar šo Arkānu ir svarīgi pareizi novērtēt savas stiprās puses , lai neuzņemtos neiespējamus projektus.

“Augstākā priesteriene” lasījumā ir gudrības un intuīcijas kārts. Viņa aicina šī zvaigznāja pārstāvjus būt uzmanīgiem un visā kārtībā. Arkans sola pozitīvas pārmaiņas tiem, kuri var ierobežot savas emocijas un netiks vadīti no ārējiem viedokļiem.

Vērsis

Torņa kārts liek domāt, ka Vērsim pienācis laiks atvadīties no tā, kas kavē iekšējā potenciāla attīstību . Arkans sola pozitīvas pārmaiņas tiem, kas saskaras ar patiesību un nemēģina aizbēgt no realitātes, slēpjoties aiz ilūzijām.

Arkāna “Rati” brīdina Vērsi: zvaigznāja pārstāvji var uzņemties nepanesamu nastu, pārvērtējot savus spēkus. Laso simbolizē lēcienu uz priekšu un veiksmi, taču šim nolūkam ir svarīgi palikt savāktiem, modriem un atbildīgiem.

Imperatora kārts sasaucas ar otro izkārtojuma karti, aicinot Vērsi uz gudrību. Saskaņā ar šo karti jums ir jāieklausās pieredzējušos cilvēkos un jāpieņem viņu pieredze. Zvaigznes pārstāvji bez palīdzības un atbalsta nepaliks, taču par impulsivitāti nāksies aizmirst.

Lasi arī: Manikīra un pedikīra mēness kalendārs 2024.gada maijam: neatraidiet savu laimi!

Dvīņi

Ratu kārts vēsta Dvīņiem, ka nedēļas sākumu ir svarīgi pavadīt aktīvi. Arkāns sola izrāvienu un turpmākus panākumus tiem, kas nevilcinās, bet tajā pašā laikā atceras atbildību un nepārvērtēs savas iespējas.

Pēc “Velna” kārts pienāk pārbaudes laiks, kuru svarīgi pagodināt. Arkans saka, ka nevajadzīgi riski un uzticēšanās nepārbaudītai informācijai var būt dārgi. Tas nozīmē, ka Dvīņiem ir svarīgi ticēt tikai faktiem un savai intuīcijai .

Imperatora kārts sola jaunus panākumus un augstumu iekarošanu, taču, lai to panāktu, Dvīņiem ir jāizrāda piesardzība. Arī finansiālā situācija uzlabosies, ja zvaigznāja pārstāvji pārstās šaubīties par savām spējām.

Vēzis

Kārts “Mīļotāji” aicina Vēžus uz atbildību un disciplīnu. Kārts liek domāt, ka dzīve drīz mainīsies, kas nozīmē, ka jums jābūt modram. Tas palīdzēs izvairīties no nonākšanas strupceļā, ļaujoties emocijām vai nelūgtiem padomiem.

Ratu kārts liek domāt, ka Vēži atrodas uz pārmaiņu sliekšņa. Varbūt laime ir tālumā, tāpēc neatsakieties no komandējumiem un ceļojumiem. Iespējams, Vēžus tālu no mājām sagaida jauns amats vai liktenīga tikšanās.

“Mērenība” lasījumā ir atturības un atbildības kārts. Vēžus sagaida jauni panākumi, ja viņi ieklausīsies sevī , pārstās steigties un pārdomāti risinās problēmas, tiklīdz tās rodas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment