Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 25. līdz 31. martam: liktenīgs laiks!

Lauva

Saskaņā ar Imperatora kārti Lauvas var paļauties uz veiksmi biznesa vidē. Tas nozīmē, ka marta beigās ir svarīgi enerģiju novirzīt aktīvam darbam un stabila pamata veidošanai turpmākajām uzvarām. Ja būsi atbildīgs un objektīvs, gūt panākumus nebūs grūti.

Kārts “Burvis” liek domāt, ka zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi paļauties ne tikai uz savām zināšanām, bet arī uz talantiem. Pateicoties radošai pieejai, jūs varēsiet atrisināt sarežģītas problēmas, kā arī atrast savu vietu saulē.

Vientuļnieka kārts iesaka Lauvām marta pēdējo nedēļas nogali pavadīt vientulībā, lai sakārtotu savas domas. Kārts aicina nesteidzīgi noteikt prioritātes, atteikties no visa novecojušā un papildināt enerģijas rezerves.

Jaunava

Kārts pakārtais vīrietis brīdina Jaunavas no nepārdomātiem soļiem. Saskaņā ar šo Arkānu ir viegli nokļūt strupceļā, taču izkļūt no tā būs problemātiski. Tas nozīmē, ka zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi būt modriem un nepiekrist apšaubāmiem piedzīvojumiem.

Arkāns “Mērenība” simbolizē līdzsvaru un zelta vidusceļa meklējumus. Jaunavas spēs gūt ilgi gaidītos panākumus, ja pārtrauks trakot, veidos rīcības plānu un stingri ievēros tā punktus.

“Taisnīgums” izkārtojumā ir taisnības kārts. Tas nozīmē, ka Jaunavām jābūt objektīvām un godīgām, pildot savu darbu un iepriekš dotos solījumus. Maldināšana un tuvredzība tikai pasliktinās situāciju un negatīvi ietekmēs jūsu reputāciju.

Svari

Arkāns “Tiesa” vēsta, ka Svari spēs labvēlīgi atrisināt sarežģītas situācijas, uzvarēt un saņemt cienīgu atlīdzību par savu darbu. Izmantojot šo karti, ir svarīgi atcerēties atbildību, lai nekļūtu par savas tuvredzības ķīlnieku.

Torņa kārts liek domāt, ka Svarus gaida jauns dzīves posms, kas var šķist nesaprotams un bīstams. Patiesībā Arkans saka, ka ir pienācis laiks noņemt rozā brilles, beigt dzīties pēc nereāliem sapņiem un novirzīt savu enerģiju reālu lietu veikšanai.

Imperatora kārts runā par panākumiem, kas tiek sasniegti ar aktīvu darbu. Svariem būs nepieciešama ne tikai spēja pieņemt gudrus lēmumus, bet arī racionāla pieeja problēmu risināšanai.

Skorpions

“Pasaule” lasījumā ir veiksmes, grūtību izbeigšanas un harmonijas atrašanas kārts. Izmantojot šo karti, Skorpioni spēs atrisināt problēmas un nesaskaņas, gūt panākumus izvēlētajā jomā, kā arī piepildīt savus lolotos sapņus.

Vientuļnieka arkāns aicina šī zvaigznāja pārstāvjus atgriezties pie savām saknēm, analizēt savu rīcību un, ja nepieciešams, strādāt pie kļūdām. Arkans arī aicina būt vērīgam un uzmanīgam, pieņemot nopietnus lēmumus.

Imperatora kārts simbolizē spēku un panākumus. Tas nozīmē, ka Skorpioni spēs sasniegt jaunas virsotnes. Ja viņi pieņem lēmumus, pamatojoties uz saprātu. Palīdzība no varas cilvēkiem nebūs lieka.

Strēlnieks

Arkāns “Rati” liecina, ka Strēlnieks nedēļu varēs iesākt aktīvi. Saskaņā ar šo Arkānu nav iemesla uztraukties – ceļš ir skaidrs, un, kad tas beidzas, jūs varat novirzīt visus savus spēkus, lai pabeigtu pašreizējo darbu un projektus.

Imperatora kārts liek domāt, ka šī zvaigznāja pārstāvji var droši izmantot savas zināšanas un virzīt enerģiju uz jauniem sasniegumiem. Laso simbolizē spēku un panākumus, taču Strēlniekiem ir svarīgi atcerēties atbildību, lai nesabojātu savu reputāciju ar nepārdomātiem soļiem.

Arkāns “Zvaigzne” vēsta, ka Strēlnieks ir tuvu uzvarai, kas nozīmē, ka jāiet izvēlētais ceļš un jāieklausās savā sirdī. Saskaņā ar šo karti problēmu nebūs, ja uzticēsities savai intuīcijai, nevis padomiem un tenkām no malas.

Lasi arī: Ja jūs esat starp šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad jums patiesi veiksies 2024. gada aprīlī!

Mežāzis

Arkāna “Spēks” sola lielisku nedēļas sākumu Mežāžiem. Saskaņā ar šo karti problēmas ar sarežģītu jautājumu risināšanu neradīsies, ja pareizi sadalīsit enerģiju un noteiksit prioritātes. Saskaņā ar šo karti aktīvs darbs un optimistiska attieksme palīdzēs sasniegt vēlamos rezultātus visās dzīves jomās.

Kārts “Nā*e” liek domāt, ka ir pienācis laiks ieviest dzīvē pārmaiņas un atbrīvot vietu jauniem aizraujošiem piedzīvojumiem. Mežāži atrodas uz pārsteidzošu atklājumu robežas, kas nozīmē… Droši var atlaist visu, kas traucē vai apgrūtina tālāko attīstību.

Zvaigznes kārts runā par pareizo virzienu. Mežāžiem ir svarīgi iet savu ceļu līdz galam, lai saņemtu ne tikai labu atalgojumu, bet arī piepildītu savus lolotos sapņus. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi pareizi tērēt savu enerģiju, atteikties no spontānām darbībām un garīgi attīstīties.

Ūdensvīrs

Nā*es kārts atklāj nedēļu, aicinot Ūdensvīrus pēc iespējas ātrāk atvadīties no pagātnes. Tas palīdzēs atbrīvot vietu jauniem notikumiem, kas novedīs zvaigznāja pārstāvjus uz panākumiem.

Kārts “Mīļotāji” simbolizē izvēli, kuras dēļ var nākties kaut ko upurēt. Īslaicīgas grūtības būs sava veida pārbaudījums. Tas ir jāiziet ar godu, lai saņemtu kaut ko tādu, kas piepildīs dzīvi ar jēgu.

“Muļķis” izkārtojumā ir notikuma kārts, kas var novest pie uzvaras. Tas noved pie nepatikšanām. Ūdensvīriem ir svarīgi saglabāt modrību, lai nenonāktu nepareizā ceļā un nenonāktu strupceļā savas tuvredzības dēļ.

Zivis

Nedēļas sākums paies kopā ar Zivīm ar personīgo dzīvi saistītu jautājumu risināšanā. Kārts “Mīļotāji” šī zvaigznāja pārstāvjiem priekšā grūta izvēle, kas ļaus tikt galā ar problēmām un šķēršļiem. Tas var attiekties uz attiecību attīstību un to izbeigšanu.

“Taisnīgums” izkārtojumā ir jēgpilnības, racionalitātes un gudrības kārts. Saskaņā ar to Zivīm ir svarīgi atcerēties atbildību, lai nezaudētu savu reputāciju un nenoietu nepareizo ceļu. Arkans norāda arī uz taisnīguma triumfu, kad ienaidnieki un ļaundari saņem to, ko ir pelnījuši.

Torņa kārts simbolizē pārejas posmu. Zivīm nevajadzētu pretoties pārmaiņām: pārmaiņas var būt sāpīgas, taču, pievēršot pienācīgu uzmanību, Zivis visu nevajadzīgo spēs atstāt aiz muguras.

Martu būs vieglāk noslēgt uz pozitīvas nots, ja katru dienu ieprogrammēsit savu zemapziņu, lai piesaistītu panākumus. Ticība sev, labs garastāvoklis un aktīvs darbs palīdzēs radīt spēcīgu pamatu turpmākajām uzvarām.

Leave a Comment