Tautas zīmes iesaka to nedarīt šajās dienās, lai nepaliktu pie tukšas siles

Pazīmes ceturtdienai

Jupiters, ceturtdienas patrons, dod cilvēkiem gudrību. Šajā nedēļas dienā veiksme sagaida ikvienu, kurš pieņem lēmumus, balstoties uz saprāta argumentiem un atsakās no piedzīvojumiem un steigas. Tomēr ir zīmes, kas brīdina par briesmām.

  • Ceturtdien priekšnojautas nevar ignorēt. Šajā dienā vienkāršākais veids, kā izvairīties no nepatikšanām, ir uzticēties savai sakāpinātajai intuīcijai un pievērst īpašu uzmanību  likteņa pazīmēm.
  • Šajā dienā dārznieki un dārznieki cenšas neko nestādīt, jo saskaņā ar tautas uzskatiem raža būs niecīga vai pilnībā zaudēta. Īpaši šī zīme attiecas uz kartupeļu un citu augu stādīšanu ar bumbuļu veidošanos.
  • Tiek uzskatīts, ka ceturtdien labāk klusēt, lai neteiktu pārāk daudz. Tukši solījumi pārvērtīsies problēmās, un plāni var nepiepildīties ļaundaru ietekmē.
  • Tiem, kuri ceturtdien neatdod aizņemto, draud nepatikšanas. Zīme piepildās tikai tad, ja atgriešanas līgums ir paredzēts tieši tajā dienā.

Piektdienas zīmes

Piektdiena, kurā valda Venera, tiek uzskatīta par labvēlīgu dienu. Šajā laikā ir iespēja satikt savu dvēseles radinieku, kā arī atrisināt finansiālās grūtības. Tomēr arī šajā dienā ir virkne brīdinājumu, kas palīdzēs izvairīties no nevēlamiem notikumiem.

Lasi arī: Kopš sāku labi pelnīt, attiecībās ar vīriešiem nav klājies labi, nevaru ciest kungus, kuri neko nav sasnieguši

Lasi arī: Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

  • Svarīgi pasākumi, īpaši tie, kas saistīti ar mīlestības sfēru, var pārvērsties neveiksmē. Piesardzība attiecas arī uz ceļošanu, izglītības uzsākšanu un dzīvesvietas maiņu. Nopietni soļi šajā nedēļas dienā var būt sākums virknei problēmu.
  • Piektdienās jūs nevarat traucēt zemi: stādīt, rakt un veikt citas darbības. Šādas darbības radīs problēmas ar ražu un augu slimībām.
  • Piektdienas sapņi parasti piepildās, tāpēc nevienam par tiem nevar stāstīt. Laimīgi sapņi nesīs veiksmi, un, ja sapņojat par kaut ko sliktu, tad jums tas ātri jāaizmirst, lai nesagādātu nepatikšanas.
  • Tiek uzskatīts, ka piektdien nevajadzētu mainīt gultas veļu. Šī darbība var izraisīt murgus. Tiem, kam jāveic šī manipulācija, jāizlasa īpaša lūgšana par sliktiem sapņiem .
  • Saskaņā ar leģendu, grīdas mazgāšana piektdienās var izraisīt skandālus. Mūsu senči uzskatīja, ka sieviete, kas šajā dienā mazgāja grīdu, riskēja “izmazgāt” visus ģimenes locekļus no mājas.
  • Piektdiena 13. tiek uzskatīta par bīstamu dienu . Saskaņā ar leģendām, šajā dienā ļaunie gari brīvi klīst pa pasauli, liekot cilvēkiem darīt sliktas lietas. Šādā dienā nevajadzētu strīdēties ar mīļajiem, uzticēties svešiniekiem un ceļot, īpaši ar savu transportu. Pārmērīga jautrība 13. datumā var izraisīt biežas asaras, un stādīšanas rezultātā raža pietrūks. Arī piektdien, 13. datumā, svarīgi nekārdināt likteni, nepiekrist piedzīvojumiem un apšaubāmiem finanšu darījumiem.

Pazīmes sestdienai

Sestdiena Saturna iespaidā daudziem kļūst patiesi liktenīga. Planētas enerģija ļauj jums pieņemt atbildīgus lēmumus un  mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Pozitīvu dienu var aizēnot tikai pārsteidzīga rīcība, par ko brīdina zīmes.

  • Sabatā jūs nevarat būt nolaidīgs, veicot savus pienākumus. Saskaņā ar zīmi liktenis var bargi sodīt tos, kuri pārāk vieglprātīgi pieiet uzdevumiem vai strādā pavirši.
  • Saskaņā ar leģendu, sabatā nevajadzētu ēst pārmērīgi. Rijības grēks pats par sevi ir nopietns pārkāpums, un saskaņā ar zīmi tas var radīt nopietnas veselības problēmas.
  • Sestdien nevar aizdot naudu, bet vari ņemt kredītus pats.
  • Saskaņā ar leģendu, sestdien jūs nevarat burvest vai veikt rituālus, kuru mērķis ir atrast mīlestību.

Pazīmes svētdienai

Svētdiena ir Saules aizsardzībā. Šajā dienā cilvēku pārņem prieka enerģija, ļaujot baudīt dzīvi un darīt labus darbus. Zīmes un brīdinājumi palīdzēs padarīt šo dienu pēc iespējas labvēlīgāku.

  • Saskaņā ar tautas uzskatiem, svētdiena ir paredzēta atpūtai, tāpēc šajā laikā nevajadzētu strādāt bez vajadzības.
  • Zīme vēsta, ka svētdiena nav piemērota peldēšanās procedūrām, kā arī attēla maiņai.
  • Jauni sākumi, nopietni pasākumi un fiziskais darbs svētdien nenesīs veiksmi, jo šī diena parasti tiek veltīta lūgšanām.

Zīmes un brīdinājumi nezaudē savu aktualitāti mūsdienu pasaulē, jo, pateicoties tautas gudrībām, ikviens var mainīt savu dzīvi uz labo pusi un nepieļaut kļūdas, kas noved pie nepatikšanām.

Leave a Comment