Ko tu dari nepareizi, kad mēģini nomest svaru

Šie treniņi efektīvi pārtrauc procesus, kas kontrolē tauku dedzināšanu. Un tos kontrolē beta adrenoreceptori.

Darbojoties tavi beta adrenoreceptori sūta signālus tavam ķermeni, ka ir pienācis laiks dedzināt taukus. Savukārt intensīvi treniņi un ierobežojošas diētas liek notikt kam citam – šādi tiek iedarbināti alfa adrenoreceptori. Šo receptoru pārziņā ir noteikt, kad ir pienācis laiks uzkrāt taukus. Tāpēc nekad pēc intensīva treniņa neliekas, ka svarā kaut kas ir mainījies. Tas ir kā skriet uz pretējo pusi un brīnīties – kāpēc nekad nenonāk galamērķī. Tas izskaidro arī to, kāpēc vīriešiem šādu problēmu nav – sievietes ķermenī ir daudz vairāk tauku uzglabājošo alfa receptoru nekā vīriešiem. Patiesībā sieviešu alfas receptoru attiecība pret beta receptoriem ir 9 pret 1.

Sjū Heince (Sue Heintze) ir sarakstījusi grāmatas par svara zaudēšanu sievietēm, kā arī ir ķermeņa pārveidošanas eksperte, kura vēlas to visu mainīt. Pateicoties viņas sākotnējai karjerai kā profesionālai sieviešu kultūristei, viņa zina visu par svara zaudēšanu un muskuļu iegūšanu, un to, kā šie abi divi faktori ietekmē vielmaiņu. Ar Sjū izstrādāto programmu „The Beta Switch” („Beta slēdzis”) sievietes visapkārt pasaulei var uzzināt, kā beidzot iegūt kāroto svara zudumu.

Lasi arī: 30 padomi tauku sadedzināšanai – kā ātri notievēt (1. daļa)

Programma „The Beta Switch” tika radīta, lai tiktu izstrādāti tikai tie hormoni, kas iedarbina beta receptorus. Ar šo programmu tu iemācīsies, kā apspiest to hormonu izdalīšanos, kas stimulē tavus alfa receptorus. Tas nozīmē, ka tavs ķermenis beigs uzkrāt taukus, pat ja izdomāsi ieēst dažādus garšīgus ēdienus, kuri (kā apgalvo visi) liks pieaugt svaram. Un „The Beta Switch” programmā ir iekļauts kāds triks, kas garantēs to tauku nodedzināšanu, kurus kļūmīgā kārtā tavi alfa receptori lika noglabāt tavā ķermenī.

Ja tev ir apnicis vērot, kā tauki uzkrājas problēmzonās, iemācies, kā likt tavam ķermenim dedzināt taukus ar „The Beta Switch” programmu.

Leave a Comment