Tests, kas palīdzēs noskaidrot, kāda veida vīrietis tev ir piemērots

2.Ja tev patika otrā bilde, vīrieša-bērna tips tev ir piemērots. Tu pati piederi pie sievietes-mātes tipa, kuras galvenā vēlme ir vienmēr un visur būt vajadzīgai. Tu mēģini visu savu brīvo laiku veltīt ģimenei un draugiem.

Tev šķiet, ka bez tavas palīdzības un atbalsta viņi nevarēs dzīvot. Tas pats attiecas uz tavu vīrieti. Interesanti, ka zem tā visa slēpjas vēlme kļūt par autoritāti ikvienam un pakļaut viņu savai gribai. Tas nav ne slikti, ne labi. Vienkārši tev būs piemērots tikai vīrietis, kurš pieņem sievietes dominējošo stāvokli ģimenē.

3.Ja tev patīk 3. attēls, mēs varam tevi apsveikt. Tu esi pašpietiekama un precīzi zini, ko vēlies no dzīves. Neatkarīgi no dzīves situācijas tev ir savs viedoklis par šo jautājumu. Tāpēc neatkarīga vīrieša tips tev ir vispiemērotākais. Viņa acīs tu vienmēr būsi pievilcīga un ambicioza.

Lasi arī: Pielieku pie apaviem mitru salveti tieši veikalā, pārliecinos, ka pārdevēji klaji maldina

Bet tavs spiediens ir tik spēcīgs, ka dažreiz tas biedē drosmīgos biedrus. Viņi vienkārši nav gatavi dot tev tik daudz brīvības, cik vēlies. Uz tava fona agri vai vēlu sāks izcelties visas šāda vīrieša negatīvās iezīmes.

Tev derēs cilvēks, kurš pilnībā dalīsies tavos uzskatos un cienīs tavu personīgo telpu. Tas ir gadījums, kad cilvēkiem nav nepieciešams būt kopā 24 stundas diennaktī. Šādu attiecību pamatā ir dzīves principu līdzība.

4.Ja tev iepatikās 4. attēls, tu esi sieviete māsas tips, kas atbilst vīrieša bērna tipam. Ir ļoti svarīgi, lai tev būtu kopīgas intereses ar tavu pavadoni un kopīgi dalītos visos priekos un grūtībās.

Zemapziņā tu vēlies kļūt par galveno cilvēku savā dzīvē savam mīļotajam. Tāpēc tu centies būt gan kaislīga mīļākā, gan labākais draugs. Jūs vienmēr esat gatava palīdzēt un sniegt savam partnerim labu padomu. Tāpēc arī no viņa sagaidi to pašu.

Saki, vai piekrīti psiholoģiskā testa rezultātiem? Būs lieliski, ja pastāstīsi, pēc kādiem kritērijiem izvēlies partneri un vai tev tagad ir kompanjons. Vai tu domā, ka ir noteikts algoritms, pēc kura var noteikt, kāda veida vīrieši ir piemēroti dažādām sievietēm? Gaidām tavus komentārus!

Leave a Comment