Tests, kas palīdzēs noskaidrot, kāda veida vīrietis tev ir piemērots

Sievietei vīrieša izvēle dažkārt spēlē galveno lomu dzīvē. Daudzas sapņo par laulībām un sapņo par princi baltā mersedesā. Taču patiesībā izrādās, ka vajag vairākas reizes apdedzināties, pirms uzsākt attiecības ar patiešām cienīgu cilvēku. Kāpēc tas tā notiek?

Psihologi saka, ka sievietes bieži izvēlas nepareizos vīriešus, jo vienkārši nezina, kā to izdarīt pareizi. Šodien mēs aicinām jūs veikt psiholoģisko testu, kas parādīs, cik labi jūs saprotat, kāds vīrietis jums ir nepieciešams.

Gadās, ka jūs satiekat vīrieti, un jums šķiet, ka šeit viņš ir, ideālais laulību kandidāts. Laipni, pieklājīgi, gudri un arī pelna labu naudu! Bet tad tu sāc ar viņu satikties, un viss nenotiek pēc plāna. Kāpēc tas tā notiek?

Neatkarīgi no tā, cik ideāls ir vīrietis, ar kuru jums ir attiecības, viņš var nebūt pret jums tīkams. Psihologi nosacīti iedala vīriešus un sievietes noteiktos veidos. Tie visi sader kopā dažādos veidos. Mūsu šodienas tests palīdzēs noteikt, kurš vīriešu tips jums ir piemērots.

Uzmanīgi izpētiet attēlus, ko redzat sev priekšā. Izvēlieties, kurš vīrietis jums patīk visvairāk. Un pēc tam izlasiet, ko tas varētu nozīmēt jūsu gadījumā. Veiksmi!

Psiholoģiskā testa atšifrējums no attēla

1.Ja izvēlējies attēlu numur 1, tad vīrieša tēva tips jums ir vispiemērotākais. Tevi pašu var droši attiecināt uz sievietes-meitas tipu. Tevi ir nepieciešama aprūpe un uzmanība. Dažreiz tev ir ļoti grūti izlemt, ko vēlies.

Ja tavs vīrietis tev nepievērš pietiekami daudz uzmanības, tu vari kļūt ļoti nervoza. Šādos brīžos tu esi pietiekami kaprīza, un partnerim būs jāmēģina atgrieztu tavu labvēlību. Biežas ķildas uz šī pamata var izraisīt šķiršanos.

Lai tas nenotiktu, jāizvēlas atbildīgi vīrieši, kuri var kļūt par uzticamu atbalstu tev. Viņi piepildīs jebkuru tavu vēlmi, jo viņiem būs ļoti svarīgi, lai tu būtu laimīga jebkuros apstākļos.

Lasi arī: Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

Ar vīrieša tēva tipu, tu jutīsies kā aiz akmens sienas. Viņa uzticamība un pašapziņa palīdzēs izveidot patiesi spēcīgas attiecības, kas noteikti beigsies laulībā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment