Tibetas hormonālā vingrošana Vese***ai un ilgmūžībai

1.vingrinājums Nogulieties uz muguras, izstiept rokas un salieciet kopā ar plaukstām. Sāciet enerģisku berzēšanu. Turpiniet šo vingrinājumu, līdz jūtat dedzinošu sajūtu. Izmantojot šo uzdevumu, jūs varat saprast ķermeņa rezervi – ja jūs nevarat sasildīt plaukstas, tad jūsu biolauks ir novājināts un pieprasa uzmanību. Mitras palmas ir As**svadu slimību parādīšanās pazīme. Šī ir iespēja konsultēties ar ārstu, lai diagnosticētu un savlaicīgi ārstētu.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes vājās vietas

2.vingrinājums Turpiniet gulēt uz muguras un novietojiet karstās plaukstas pie aizvērtām acīm. Viegli piespiediet tās ar rokām, skaļi skaitot piegājienus. Tiem vajadzētu būt vismaz 30. Gadījumā, ja jums rodas redzes traucējumi, turiet rokas uz acīm un vienkārši palieciet tā apmēram minūti, tad atsāciet vingrinājumu. Tas aizņem vidēji 40 sekundes. Šī vingrošana stiprina redzi un samazina acs spiedienu.

3.vingrinājums Necelieties, turpiniet būt relaksētā stāvoklī. Novietojiet savas rokas uz ausīm. Viegli spiediet uz ausīm. Šo uzdevumu arī atkārto 30 reizes, skaitot katru pieeju. Tādējādi jūs atjaunojat auss un stienīšu membrānas elastību, kā arī atbrīvojaties no iekšējām un ārējām auss slimībām.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

4.vingrinājums Paliekot guļus stāvoklī savelciet rokas dūrē, atstājot nesavilktu īkšķi. Novietojiet īkšķus uz vietas zem auss ļipiņas. Neatraujot tos nost, velciet pirkstus uz leju pa seju no augšas uz leju, it kā seju atbrīvojot no netīrumiem. Tad pārvietojiet rokas no apakšas uz augšu, velkot ādu. Šāda “mazgāšana” jāveic 25-30 reizes. Pēc katras kustības atgrieziet īkšķus viņu oriģinālajā pozīcijā zem ausu ļipiņām. Šis komplekss atjauno ādu, palīdz uzlabot atjaunošanos un elastību, kā arī noņem grumbas.

5.vingrinājums Aizveriet acis un lieciet plaukstu uz pieres. Augšdaļā novietojiet labo plaukstu un sāciet gludināt savu pieri, viegli nospiežot deniņu zonā. Roka nedrīkst atrauties. Velciet to vispirms pa kreisi uz deniņu, tad pa labi. Šo vingrinājumu arī veic 25-30 reizes, lai atbrīvotos no galvassāpēm, kā arī aktivizētu smadzeņu procesus.

6.vingrojums Ieņemiet sēdošu pozīciju. Novietojiet labo roku virs vainaga, 5-7 centimetrus virs galvas. Ar kreiso roku nosedziet labo plaukstu. Jums izveidosies arka no jūsu rokām. Veiciet kustību no priekšas uz atpakaļu no pieres līdz skaustam, skaitot 30 reizes. Šis uzdevums arī stimulē smadzenes aktīvam darbam, izkliedē As**is un piepilda ķermeni ar spēku.

Lasi arī: Kas neļauj jums gūt panākumus ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

7.vingrinājums Izpildiet to pašu, kā 6. nodarbībā, tikai tagad veiciet kustību no vienas puses uz otru, no auss uz ausi. Veicot šo uzdevumu, jūs varat sajust siltumu virsotnē – šīs ir kosmiskās enerģijas plūsmas, kas ieplūst jūsos, atveseļojot un atjaunojot ķermeni.

8.vingrojums Labā plauksta aizklāj vietu virs vairogdziedzera. Augšdaļā novietojiet kreiso roku un pārvietojiet rokas uz nabu un atpakaļ uz sākuma stāvokli virs kakla. Pēc 30 piegājieniem nolieciet rokas uz ķermeņa, velciet uz nabu un nokratiet rokas. Šis vingrošanas vingrinājums ļaus jums uzlabot ķermeni un pielāgot orgānus pareizajam darbam. Tibetas mūki to veica, lai saglabātu vairogdziedzeri, kam ir svarīga loma Vese***as uzturēšanā.

9.vingrinājums Piespiediet rokas pie vēdera, apklājot vienu ar otru. Veiciet 30 apļveida kustības pulksteņa rādītāja virzienā. Nesasprindziniet presi, mēģiniet pilnīgi atpūsties un izmantot tikai rokas. Tā jūs sakārtosiet iekšējo orgānu darbību normālā stāvoklī, palīdzot viņiem tikt galā ar ikdienas slodzi.

Lasi arī: 7 pazīmes, ka jums ir augsti attīstīta abstraktā domāšana

10.vingrojums Paceliet rokas uz augšu. Salieciet tās elkoņos, atverot plaukstas pret sevi. Veiciet apļveida kustības ar abām rokām vienlaikus. Ir pietiekami 6 rotācijas pulksteņrādītāja virzienā un tik daudz pret. Ar šo uzdevumu jūs palīdzat normalizēt As**svadu darbību un kapilārus.

11.vingrinājums Saberzējiet kājas. Masējiet pārmaiņus vispirms vienu kāju ar abām rokām, tad otru. Rūpīga masāža pozitīvi ietekmē garastāvokli un mazina nogurumu. Jūs arī izkliedējat As**is, kas piegādā skābekli uz katru ķermeņa daļu.

12.vingrinājums Sēdiet komfortablā stāvoklī, paceliet roku uz ieelpu, turiet to mazliet, un pēc tam izelpojiet lēnām, maigi noliecot rokas uz ķermeņa. Veiciet šo vingrinājumu 5-7 reizes. Tā jūs piesātināt ķermeni ar skābekli un pabeidat Tibetas hormonālo vingrošanu.

Leave a Comment