TIKAI JUMS TĀ VEIKSIES: 3 zodiaka zīmēm iestāsies zvaigžņu stunda! Visi viņus apskaudīs…

Trīs zodiaka zīmes apskaudīs teju visi apkārtējiem. Un tas viss tikai tāpēc, ka viņu zvaigžņu stunda, kas paredzēta 2022. gadā, vairs nav aiz kalniem. Saskaņā ar horoskopu, Tīģera gads būs veiksmīgs priekš daudziem. Bet noskaidrosim, kāpēc Fortūna tik plaši uzsmaidīs tieši šo zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Dvīņi

Gada saimnieks Tīģeris izdarīs visu iespējamo, lai apkārtējie apskaustu Dvīņus. Horoskops skaidri norāda uz to, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem paveiksies praktiski visās dzīves sfērās. Tas viņiem ļaus visa gada garumā iepazīties ar ļoti pārsteidzošām personībā, un komunikācija ar šiem cilvēkiem aizvedīs pie diezgan izdevīgām sekām. Zvaigznes tikai pastiprinās zinātkāri un prasmi ne tikai komunicēt ar cilvēkiem, bet arī veikli ar viņiem manipulēt.

Nav brīnums, ka teju visi cilvēki, kas ir apkārt Dvīņiem, uzskatīs, ka viņi ir īsti likteņa lutekļi. Dvīņu zīmē dzimušajām sievietēm nereti tiks dāvināti ziedi, un viņas tiks aicinātas uz randiņiem. Turklāt nav izslēgts, ka tam var sekot patiesa atzīšanās mīlestībā. Ja pagaidām kāds ir vientuļš, tad tieši Tīģera gadā parādīsies konkrēta iespēja satikt savu īsto otro pusīti.

Lasi vēl: Nosaukts populāra mūziķa Nā*es iemesls: ”Viņš pārāk vēlu vērsās pēc palīdzības pie mediķiem”

Ļoti veiksmīgi uzdosies uzsākt jaunu biznesu, ja vien tas atbildīs prasībām un būs mūsu laikam aktuāls. Nodarbošanās ar radošām aktivitātēm impozantajiem un mākslinieciskajiem zīmes pārstāvjiem noteikti atnesīs nesliktus ienākumus.

Galvenā gada tēma priekš Dvīņiem ir pašapliecināšanās, pašrealizācija un tiekšanās kļūt bagātiem un laimīgiem.

Jaunava

Arī Jaunavas 2022. gadā apskaudīs daudzi. Kāpēc fortūna uzsmaidīs tieši šīs zīmes pārstāvjiem?  Līdzīgi kā Dvīņiem, arī Jaunavas gaida visnotaļ patīkamas pazīšanās un komunikācijas ar interesantiem, bet, galvenais, noderīgiem cilvēkiem. Daudziem izdosies “atrast sevi” sociālajos tīklos. Kāda impozanta publikācija atnesīs milzīgu naudu.

Tīģera gads ir labvēlīgs laiks, lai izrādītu visas savas dabas dotās dāvanas. Jaunavas lieliski pielāgosies mūsdienu situācijām un ikvieniem apstākļiem. Bet Jaunavu neierobežotā pacietība un vienkārši pārsteidzošās darbaspējas šajā ziņā viņām palīdzēs. Tāpēc arī nav pārsteigums, ka izdosies iegūt to, par ko jau sen ir sapņots. Jaunavu intelekts un komunikabilitāte nešaubīgi apkārtējos izraisīs skaudību.

Tīģera gada otra puse būs ideāli piemērota, lai sāktu sakārtot attiecības ar tiem, ar kuriem kaut kādu iemeslu pēc neizdevās atrast neko kopīgu. Tajā pašā laikā atrisināsies lielākā daļa no visiem izvirzītajiem uzdevumiem, parādīsies jauni plāni un nākotnes cerības. Viskvēlākās vēlēšanās jau sāks piepildīties tuvāk rudens vidum. Šajā laikā galvenā tēma priekš Jaunavām būs nauda un tās daudzums. Ļoti labi, ka nauda neatnāks pie Jaunavām caur kādām nezināmām finanšu shēmām. Viss būs godīgi un atklāti.

Turpini lasīt nākošajā lapā

 

Zivis

Zivis sāks apskaust jau sākot ar pavasara beigām. Bet vasaras sākumā Zivis izjutīs skaudību no teju visiem cilvēkiem, kas ir viņiem apkārt. Gada otrā pusē, sākot ar vasaras beigām, Zivīm izveidosies ļoti labvēlīga finanšu situācija, kas atkal izraisīs skaudību.

Šajā laikā Zivīm gaidāmi lieli panākumi viņu profesijā, darbā un jebkāda veida komercdarbībā. Pastāv ļoti liela iespējamība, ka būs kāpiens pa karjeras kāpnēm vai ātrs biznesa uzplaukums. Zivīm būs vienkārši lemts ieraudzīt lielas prēmijas, dividendes, procentus un visa veida bonusus.

Lasi vēl: Saules dūriens un karstuma dūriens – kā atpazīt, kā rīkoties, no kā jāuzmanās

Zivīm izdosies iegūt pilnīgu cieņu un atzinību pat no tiem, kuri pirms tam nevēlējās rēķināties ar tālredzīgo Zivju viedokli.

Nav pārsteidzoši, ka vēlme un vajadzība ātri kļūt bagātiem kļūs par visīstāko realitāti. Pastāv ļoti liela iespēja kļūt ja ne bagātiem, tad vismaz par pietiekami turīgiem cilvēkiem.

Gada beigās, tuvāk ziemas vidum, izdosies atrisināt gandrīz visas – gan finanšu, gan sadzīves problēmas. Un vēl, Zivis beidzot pārtrauks visas savas attiecības ar tiem, kas jau sen to ir pelnījuši. Jau sen to vajadzēja izdarīt!

Leave a Comment