Tirgū ieraudzīju greznu ķirbi un nolēmu šo produktu pievienot savai diētai, lūk, kas notika pēc 20 dienām

Gatavošanas laikā ogas, augļi un dārzeņi var zaudēt savas derīgās īpašības. Tāpēc nav ieteicams tos pakļaut ilgstošai termiskai apstrādei.

Labāk ir ēst dažādus augļus svaigus: tādējādi ir vieglāk atjaunot vitamīnu un minerālvielu deficītu organismā. Atmetiet šaubas par to, vai varat ēst neapstrādātu ķirbi. Ne tikai iespējams, bet arī nepieciešams to lietot pārtikā neapstrādātā veidā!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: Vērsi sagaida veiksme, Skorpionu – pārmaiņas!

Lasi arī: Eņģeļu laiks 2023. gada novembrim: kādu palīdzību un kad vislabāk lūgt, lai iegūtu vislielāko laimi!

Un šodien es pastāstīšu par to visu.

Vai ir iespējams ēst neapstrādātu ķirbi?

Ķirbis ir būtisks diētisks produkts: tas ir bagāts ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām, ar zemu kaloriju saturu un spēj izvadīt no organisma toksīnus. Sezonas dārzeņa ēšana mēneša garumā ne tikai palīdz dabiski zaudēt svaru un uzlabot ādas stāvokli, bet arī aktivizē vielmaiņu un labvēlīgi ietekmē gremošanu. Jums nav jāievēro stingra diēta: ēdiet ķirbi un saglabājiet formu. Tajā pašā laikā jūs varat ēst garšīgi un nejust izsalkumu. Regulāras rudens dārzeņu ēšanas priekšrocības būs redzamas pēc 3 nedēļām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment