Top 5 populārākās platformas kriptovalūtas tirdzniecībai

Ir pieredzējuši tirgotāji, kas vairāk un vairāk interesējas par kriptovalūtas biznesu. Bet tagad jau visam attīstoties, to arī dara cilvēki, kas nemaz nepārzina kriptovalūtu un to biznesu. Ir cilvēki, kas ir salīdzinājuši kazinoapskati.com ar kriptovalūtas tirdzniecību.

Cilvēki, kas ir ieinteresēti kriptotirdzniecībā, viņi pēta jau dažādas platformas, kas varētu būt vispiemērotākais, lai varētu palielināt savu peļņu. Ir tiešām svarīgi aplūkot visus piedāvājumus un kriptovalūtas tirgus, lai var beigās pievienoties kāda no kriptovalūtas tirdzniecības platformām.

WunderTrading

Šī ir automatizēta kriptovalūtas tirdzniecības platforma. Tā atļauj katram lietotājam ērti savienot savus kontus no vairākām kriptovalūtu biržām un tos pārvaldīt vienā vietā. Līdz ko lietotājs ir pievienojis dažādus kontus, tad var iestatīt tirdzniecības robotus, ko piedāvā WunderTrading. Tie automātiski veiks tirdzniecības stratēģijas atbilstoši katra lietotāja vēlmēm. Ja tas neapmierina, tad var arī izvēlēties sekot pieredzējušiem tirgotājiem un var automātiski kopēt viņu kustības kriptovalūtas tirgū.

Plusi:

  • Piedāvā 7 dienu bezmaksas izmēģinājumu versiju Pro līmenim un cenām;
  • Pieejama video pamācība, kas izskaidro platformas funkcijas;
  • TradingView stratēģijas var automatizēt;
  • Atbalsta vairāk nekā 10 galvenās kriptovalūtas biržas;
  • Bezmaksas dalības līmenis.

Mīnuss:

  • Nav ieviesta vēl kopiju tirdzniecības monetizācija.

3commas

Šī ir kā robotprogrammatūra. Tā spēj ietaupīt katram ļoti daudz laika, veicot simts darījumus un pat vairāk, kas manuāli ir pat neiespējami. Tā kā darījumi tiek izdarīti pēc iepriekš noteiktas stratēģijas, 3commas bots ir daudzas reizes labāks nekā manuālā tirdzniecība. 3commas automatizētais tirdzniecības robots no vienādojuma izņem FUD un FOMO, tie ir divi galvenie tirgotāju krituma faktori.

Ko sniedz 3commas:

  • Pieejami mācību rīki;
  • Informācijas panelis ir saprotams pat iesācējiem;
  • Vienmēr atsaucīgs klientu atbalsts.

Cryptohopper

Šis ir lielisks tirdzniecības termināls, kura mērķis ir padarīt ieguldījumus kriptovalūtu tirgū vienkāršāku. Jebkurš investors var automatizēt savus ieguldījumu procesus, kopēt profesionālus tirgotājus, iestatīt signālus un arī brīdinājumus, izmantojot savu viedierīci, kur ir Cryptohopper lietotne. Tā atļauj katram investoram palikt tirgus augšdaļā jebkurā situācijā. Lai izmantotu šīs platformas modernākās funkcijas, ir jāiegulda nauda, bet tas nav slikti, jo platforma neiekasē komisijas maksu par darījumiem.

Šī platforma der:

  • Investoriem, kuriem interesē kopiju tirdzniecība;
  • Investoriem, kuriem jau ir izveidoti konti kriptovalūtai;
  • Investoriem, kuriem interesē progresīvi analīzes rīki, kuru izmantošanai nav vajadzīga profesionāla kodēšanas pieredze.

Zignaly

Šī ir sociālo investīciju platforma, kas var atvieglot peļņas sadali starp mazumtirgotājiem un arī starp profesionāliem. Katrs var izvēlēties aktīvi pārvaldītus pakalpojumus, ko sniedz pieredzējuši investori, kas darbojas šajā platformā. Zignaly ir piemērots visu veidu tirgotājiem. Bet funkcijas iesācējiem var likties nedaudz sarežģīta. Bet, jebkurā gadījumā, tos var pielāgot, ja tas ir nepieciešams.

Vienmēr ir pieejams pastāvīgs atbalsts, lai katrs būtu informēts par notiekošajiem darījumiem. Ja kāds ir pieredzējis investors, tad šī platforma sniedz iespēju iesaistīties kā ienesīgam vadītājam. Tādā veidā palīdzot citiem gūt peļņu.

Stackedinvest

Šī platforma ļauj investoriem automatizēt savas stratēģijas. Tā izmanto iepriekš izveidotos indeksus un tirdzniecība nebūs sarežģīta. Indeksi šajā platformā lieliski pārstrukturē katra profilu. Stackedinvest ir jauna, bet tā dod lieliskas funkcijas. Piedāvā ērti lietojamu saskarsmi ar citu kontu, ko katrs var izvēlēties, skatoties uz pieredzes līmeni.

Ko var iegūt:

  • Bezmaksas inkdeksu
  • Līdzsvara atjaunošanas rīkus;
  • Lieliska tirdzniecības pieredze.

Leave a Comment