TOP5 produkti, kas palīdz zaudēt svaru. Kuri tie ir?

kokosriekstu eļļa

1. Kokosriekstu eļļa

Kokosriekstu eļļa ir patiešām neticami labs produkts, kas lieliski iederas jebkurā diētā. Pirmkārt, kokosriekstu eļļa palielina enerģijas līmeni. Tā satur laurīnskābi, kas ļoti ātri metabolizējas un neuzkrājas kā tauki. Tā vietā eļļa nonāk tieši aknās, kur pārvēršas enerģijā. Pāris tējkarotes kokosriekstu eļļas brokastīs var palielināt tavu enerģiju pat par 5%, paaugstinot tavu motivāciju strādāt un būt aktīvam. Kokosriekstu eļļa arī samazina izsalkuma sajūtu un ēšanas kāri. Turklāt šis produkts vairo organisma spēju sagremot un absorbēt uzturvielas. Tas ļauj tev ēst mazāk, nejūtot bada sajūtu. Tā kā kokosriekstu eļļa apgādā organismu ar daudzām nepieciešamajām uzturvielām, nerodas situācija, ka tu apspied apetīti uz Vese***as rēķina.

aveņu ketoni

2. Aveņu ketoni

Līdztekus kokosriekstu eļļai uzturā jāiekļauj aveņu ketoni – fermenti, kas paātrina vielmaiņu un tauku dedzināšanas procesu. Pētījumi liecina, ka ketoni liek organismam ražot papildu adiponektīnu – metabolismu regulējošu proteīnu, kas veicina uzkrāto tauku šķelšanu. Lai iekļautu aveņu ketonus savā ēdienkartē, tev jāatrod veikalu plauktos veselīgs uztura bagātinātājs, kas satur aveņu ketonus bez papildu piedevām un pildvielām.

zaļā tēja

3. Zaļā tēja

Zaļā tēja ir vēl viens produkts, kas sniedz daudzus labumus. Jaunākie pētījumi rāda, ka viens no šiem labumiem ir svara zaudēšana. Kad zaļās tējas lapas izšķīst ūdenī, izdalās epigallokatehīns – metabolismu veicinoša viela. Zaļajā tējā ir arī enzīmi, kas izdala norepinefrīnu – vielu, kas liek organismam atbrīvoties no taukiem.

auzas

4. Auzas

Ja tev garšo auzu pārslas, turpini tās regulāri lietot uzturā! Auzu pārslas padara svara zaudēšanu vieglāku, jo pēc to apēšanas tu ilgāk jūties paēdis. Dabīgajās auzu pārslās ir arī liels šķiedrvielu īpatsvars, kas uzlabo gremošanas sistēmas darbību un ļauj saglabāt veselīgas ķermeņa aprises. Kad iegādājies auzu pārslas, izvēlies lielākas dabiskās pārslas, nevis tās, kas ir paciņās un satur daudz kaloriju un cukura. Ja tu kāro dubultveselīgas brokastis, iemaisi savā tikko pagatavotajā auzu pārslu biezputrā nedaudz kokosriekstu eļļas.

johimbe

 

Lasi arī: Diētas nemaz nav vajadzīgas – uztura speciāliste iesaka, ko ēst, lai izskatītos labāk!

 

5. Johimbe

Johimbe – ķīmiska viela, ko iegūst no mūžzaļajiem kokiem Āfrikā, ir dabīgs uztura bagātinātājs, kas palīdz zaudēt svaru. Vairāki pētījumi rāda, ka šī viela veicina tauku slāņa noārdīšanos. Turklāt johimbe palīdz erektīlās disfunkcijas un citu seksuālo problēmu gadījumos.

Avots:

aLA

Leave a Comment