Tu piekrīti? Šai sievietei, iespējams, ir labākais darbs pasaulē!

Nesenā aptaujā, kas notika Lielbritānijā, tika atklāts, ka sabiedrībā tīkamākās profesijas cilvēkiem ir advokāti, inženieri, produktu menedžeri un mārketinga speciālisti.

Tomēr, domas sāk mainīties, kad tiek uzzināts, par ko strādā Karlēna Hovdena. Sievietei ir 30 gadi, viņa ir no Bekslijas, Kentas, un viņa apgalvo, ka viņai ir labākais darbs pasaulē. Atliek tikai piekrist, ka tas izklausās ļoti labi.

Viņa ir profesionālā seksa rotaļlietu testētāja. Karlēna neskopojas un dalās ar testa rotaļlietām arī ar savām māsām, draudzenēm un pat māti. “Kad mani draugi dzird, cik ļoti atvērti un brīvi runāju par seksu, tad viņi arī sāk daudz vairāk atvērties un nekautrēties apspriest savu seksuālo pieredzi,” Karlēna stāsta.

“Es tiku audzināta tādā vidē, kurā seksa tēma nebija tabu tēma. Mēs brīvi runājām par to, kā un kas notiek. Man ir piecas māsas, kuras arī ļoti labprāt izmēģina seksa rotaļlietas, kad tās man tiek piedāvātas vairākos eksemplāros.”

“Savai mammai es nosūtīju vaginālās bumbiņas, kuras palīdz stiprināt maksts sieniņu muskuļus. Tas nemaz nebija dīvaini, jo mēs runājam par pilnīgi visu!” testētāja priecīgi stāsta par savu pieredzi.

Avots: i100.independent.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment