Tu šo brīnumaino šķīdumu vieglprātīgi lej izlietnē, bet es daru savādāk, tagad parādīšu

Rīsu ūdens recepte

Pārklāj ar vāku un noliek siltā vietā uz 6 stundām. Neaizmirsti ik pa laikam apmaisīt. Pēc tam rūpīgi izfiltrējiet, ielejiet pudelē un neaizmirstiet noslaucīt seju ar šo toniku divas reizes dienā – no rīta un vakarā. Uzglabājiet toniku ledusskapī, bet ne ilgāk par 5-7 dienām. Starp citu, ja baidies, ka šajā periodā nepaspēsi izlietot visu toniku uz sejas, tad ar šo rīsu ūdeni var laistīt arī orhidejas.

Rīsu ūdens orhidejām

Jā, jo orhidejai ir arī ļoti smalkas ziedlapiņas, kurām nepieciešama īpaša kopšana. Orhideju saknes ir ļoti delikātas. Ja vēlaties, lai jūsu orhideja labi augtu un bagātīgi ziedētu, tad laistiet to arī ar rīsu ūdeni. Orhideja ir brīnišķīgs zieds, kas piesaista acis. Ja tu par viņu pareizi rūpēsies, viņa tev ilgi dāvinās milzīgus ziedu pušķus. Tāpat kā jebkurš dzīvs organisms, arī orhideja ir jābaro ar vitamīniem un barības vielām. Rīsu ūdens ir tik barojošs orhideju eliksīrs. Tas satur visus nepieciešamos vitamīnus stabilai augšanai un ziedēšanai.

Sagatavošanas metode ir tāda pati kā sejai. Gatavojot rīsu ūdeni, to var sadalīt uz pusēm. Izmantojiet vienu daļu sejai. Otrā daļa ir noderīga orhidejas mēslošanai. Pirms nākamās orhidejas laistīšanas iemērciet tās saknes rīsu ūdenī.

Lasi arī: Kā ieprogrammēt cilvēka enerģiju panākumiem

Lasi arī: Manai sievai tika nozīmēta ultraskaņa, un es devos viņai līdzi, tad es uzzināju patiesību, ko viņa no manis slēpās

Ļaujiet tai dažas minūtes izbaudīt šo ūdeni un pēc tam izvelciet to un ļaujiet liekajam ūdenim notecēt. Atkārtojiet šo procedūru ik pēc divām nedēļām pirms ziedēšanas. Jaunie pumpuri būs blīvāki, stiprāki un sulīgāki. Orhideja ar savu ziedēšanu priecēs daudz ilgāk.

Leave a Comment