Manai sievai tika nozīmēta ultraskaņa, un es devos viņai līdzi, tad es uzzināju patiesību, ko viņa no manis slēpās

Bieži gadās, ka topošās sievas vecāki nav apmierināti ar līgavaini. Tomēr mūsu varonim ir jauna dzīve. Viņš gatavojās kļūt par tēvu. Un tad viss mainījās vienā mirklī.

Topošie sievas vecāki

Mēs ar Karīnu mīlam viens otru un vēlos viņu apprecēt. Topošās sievas vecāki sākumā bija pret mūsu kāzām, jo ​​”negribēja tādu vīru savai meitiņai”. Kad atnācu lūgt viņu meitas roku, viņi mēģināja mani izbāzt pa durvīm. Tad sarunā iejaucās līgava: “Es gaidu bērniņu!” Visi sastinga pārsteigumā. Šķiet, ka šī ziņa mani pārsteidza visvairāk .

Pēc brīža apjukuma līgavas vecāki atdzīvojās: tēvs nolika uz galda dārga konjaka pudeli, bet māte skrēja uz virtuvi pēc uzkodas. “Es ceru, ka tu gatavo tikpat garšīgi kā tava mamma?” Es iečukstēju Karīnai ausī. “Nē, es dzeru tāpat kā mans tētis!” – atbildē pasmaidīja meitene. Mums nebija laika pabeigt, jo saimniece visus aicināja pie galda.

Lasi arī: Talantu skaitlis pēc dzimšanas datuma: izvēlieties dāvanu pēc numeroloģijas

Lasi arī: Maksims Galkins sūdzējās, ka Pugačovai ir nesamērīgi maza pensija, mākslinieks ir sašutis

Otrās alkohola glāzes reibumā topošajam sievastēvam “atsaistījās” mēle, un sākām vest sarunas. Kāzu diena tika noteikta nākamajā sestdienā. Viņi iebilda, ka laulību atlikt nav iespējams: Karīna bija stāvoklī, un visi gribēja, lai augošais vēders būtu mazāk pamanāms zem baltas kleitas. Pēc tam teicu, ka parūpēšos par visiem svētku organizēšanas izdevumiem. Bet topošais vīratēvs un vīramāte piedāvāja dalīt izmaksas 50/50, un strīdēties ar viņiem bija bezjēdzīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment