Urrā! Pašmāju seriāls “Saldais pārītis” atgriežas TV ekrānos; Noskaties pirmo video rullīti

Jau pavisam drīz pie skatītājiem nonāks tik ļoti iemīļotais un labi pazīstamais pašmāju komēdijseriāls “Saldais pārītis” jaunā sezona – “Saldais pārītis. Ir bērni” – 360TV un lietotnē Shortcut .

Ar jauniem Simonas un Filipa piedzīvojumiem, dzirkstošu humoru un asprātīgām situācijām, kas “līdz kaulam” atklāj patiesību sievietes un vīrieša attiecībās jeb to, ka patiešām dzīvojam uz “atšķirīgām planētām”. Galvenajās “Saldā pārīša” lomās tāpat atgriezīsies jau iemīļotie aktieri Artūrs Skrastiņš un Sandra Kļaviņa, kuru atveidotie varoņi šo gadu laikā ir pieauguši un tikuši pie bērniem, taču joprojām risina sadzīviskas un amizantas problēmas, kuras labi pazīstamas ikvienam.

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Un pagājuši ir desmit gadi… 
Kopš pēdējo reizi Latvijas skatītāji satika Filipu un Simonu, pagājuši desmit gadi, kas nesuši ievērojamas pārmaiņas arī seriāla varoņu dzīvē. Galvenā no tām – pāris kļuvis par vecākiem diviem bērniem. Filipam junioram, kas tikko sasniedzis tīņa vecumu un mazajai bērnudārzniecei Hannai, kuru Simona lutina kā vien var. Simona pēdējos gadus veltījusi bērnu audzināšanai, tāpēc tagad nolēmusi atgriezties profesionālajā dzīvē. Tiesa, ar darba atrašanu gan neveicas tik labi, kā bija cerēts un nu viņa apsver iespēju pievērsties studijām. Savukārt Filips savā profesijā ir audzis un vada multimediju reklāmas kompāniju.

Seriāls sāksies ar to, ka “Saldais pārītis” ir ievācies jaunā mājā, taču pamazām atklājas, ka viss nemaz nav tik “rožaini” kā šķitis – viņus gaida tikšanās ar jauniem draugiem un arī jau labi zināmiem, būs arī skatītāju iemīļotās situācijas guļamistabā un pie psihoterapeita. Filipu un Simonu kopīgie piedzīvojumi aizvedīs arī līdz šim neredzētās vietās – vīna baudītāju kursos, peintbola laukumā un pat televīzijas sarunu šovā. Jaunu pārpratumu un notikumu būs daudz, bet viena lieta paliks nemainīga – viņš ir no Marsa, viņa no Venēras un saprasties abiem nav viegli.

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kur slēpjas “Saldā pārīša” panākumu atslēga?
Seriāla “Saldais pārītis. Ir bērni” veidošana nodota Video studijas “Tantuki Production” un pieredzējušā režisora Jurģa Tūbeļa rokās, kurš līdzdarbojies vairāku pašmāju seriālu un raidījumu tapšanā.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos video rullīti

Leave a Comment