Uzzini, ar ko īpaša ir katras Zodiaka zīmes sieviete – īpāši pārsteidzoša ir ZIVS un STRĒLNIEKS

SIEVIETE – SKORPIONS

Viņa vienmēr ir uzvarētāja

Ja tu domā, ka, izbeidzot attiecības ar Skorpionu sievieti, esi pataisījis viņu par zaudētāju, tad tu kļūdies! Šī sieviete arī bez vīrieša spēj parādīt sevi kā stipru un neatkarīgu sievieti! Zaudētājs ir tas, kurš viņu pats ir pametis.

Viņa ir noslēpumaina

Skorpions nudien nav kā atvērta grāmata, kuru var izlasīt katrs garāmgājējs. Atvērties spēj tikai retajam, turklāt, ar noslēpumiem nemēdz tāpat vien dalīties. Tāpat arī par saviem panākumiem apkārt neplātās, un, pat ja tā citiem liekas, tad, ziniet, ka to ir stipri vairāk.

Viņa nemēdz afišēt savas attiecības

Skorpionam šķiet muļķīgi likt attiecību statusu Facebook vai regulāri publicēt bildes ar savu otro pusīti. Viņa ir reāliste un saprot, ka ne visas attiecības var izdoties. Turklāt, laimīga spēj būt arī tad, ja visi par viņas attiecībām nezina. Patiesību sakot, tādā brīdī jūtās vēl labāk. Nav visiem tas jāzina.

Viņa ir ziņkārīga

Diemžēl, taču tā ir. Jo īpaši attiecībās, viņai IR jāzina, kur un ar ko dodas viņas mīļotais. Vienmēr taču pastāv iespēja, ka otrs var kaut ko noslēpt.

Skorpions – sieviete veiks labāku izmeklēšanu nekā FIB

Īsta profilu “stalkotāja”, kas visai precīzi par cilvēku daudz ko var pateikt, vien aplūkojot viņa sociālos profilus. Ja viņai kāds ir iepaticies, tad variet būt droši – jūsu profils Facebook ir izpētīts līdz pēdējam sīkumam. Turklāt, viņas prot rakties arī dziļāk. Ja rodas aizdomas par partnera neuzticību, tad drīz vien var pienākt pie viņa ar pierādījumiem.

Neapšaubi viņas spēju pateikt taisnību!

Ja tev liekas, ka viņa pārāk daudz runā aiz muguras, tad, pirmkārt, tā noteikti ir taisnība un, otrkārt, viņa to iespējams to jau ir pateikusi konkrētajam cilvēkam acīs.

Laba humora izjūta

Joki mēdz būt rupji, perversi un sarkastiski, ne visiem saprotami vai iecienīti.

Viņa ir godīga un tieša

Bez aplinkiem spēj pateikt to, ka esi pēdējais idiots, vai arī to, ka esi par sevi mazliet augstās domās. Necieš netaisību un negodīgi sadalītu darbu.

Viņa ir kaislīga

Šī noteikti ir neapšaubāma īpašība, taču par niansēm uzzina tikai tie, kuri viņu seksuāli un garīgi piesaista.

 

SIEVIETE – STRĒLNIEKS

Viņa ir noslēpumaina

Viņā ir kas tāds, kas daudziem svešiniekiem liek vaicāt – kas viņa ir?

Kad istabā ienāk sieviete – Strēlnieks, tad visi pretējā dzimuma skatieni ir vērsti viņas virzienā. Viņas šarms un noslēpumainība bieži vien vīriešus apmāna.

Viņa ir aktīva

Sēdēšana uz vietas miera stāvoklī viņai noteikti nav raksturīga. Vienmēr meklē piedzīvojumus un kaut ko jaunu – necieš vienveidīgu dzīvesveidu vai ilgu kurnēšanu mājās.

Viņa ir sabiedriska

Lieliski komunicē arī ar svešiniekiem, spējot atrast kopīgu valodu teju ar katru, kurš uzsāk ar viņu sarunu.

Viņai ir laba humora izjūta

Tik tiešām – sasmīdināt viņa prot! Un katru notikumu pasniedz tā, it kā būtu komiķis uz skatuves. Pat ja šis notikums ir bijis visai apkaunojošs un briesmīgs.

Viņa lieliski flirtē

Jāatzīst, ka parasti tas notiek pat neapzināti – viņai tas ir kā dabas dots talants.

Viņa ir pozitīva

Visā cenšas saskatīt labo, pat ja tas nav nekas labs, tad zina, ka no tā gūs pieredzi. Viņas dzīvē negatīvismam nav vietas.

Viņai nav problēmu pateikt, ko patiesībā domā

Jā, ja nu gadījumā jūs vēlaties dzirdēt patiesību, tad prasiet Strēlniekam – pateiks, ko domā, un ne vienmēr tas izklausīsies tik rožaini, cik sākumā varētu likties.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmju pārstāvji/pārstāves ar visriebīgāko raksturu; #1 nav nekāds pārsteigums!

 

SIEVIETE – MEŽĀZIS

Viņa ir stipra

Vairums sieviešu – Mežāžu tik tiešām ir stipras – gan emocionāli, gan fiziski. Sportiskas, skaistas un neatkarīgas ir šīs zīmes sievietes. Pašas par sevi lieliski var pastāvēt.

Viņa nebaidās izmantot izdevības

Gatava darīt ļoti daudz, lai sasniegtu savu mērķi. Neatlaidīga un darboties motivēta. To, kas viņai patīk, var darīt daudz un dikti.

Viņas uzticību ir grūti iegūt

Līdz ko viņa kādu ir ielaidusi savā dzīvē, tā viņai ir ļoti grūti no viņa atvadīties vai viņu palaist vaļā pavisam.

Viņa ir strādīga

Viņai nav laika muļķīgām izklaidēm vai nodarbēm, kā citu cilvēku aprunāšanai. Tāpat viņa arī īpaši neuztraucas par to, ko citi par viņu varētu domāt vai runāt.

Viņa nečīkst

Nesēdēs stūrī un nepārdzīvo par katru sīkumu, kas ar viņu atgadījies. Norīs visas sāpes un aizvainojumu, un turpinās iesākto. Šīs sievietes stājas pretī grūtībām un atrod risinājumu jebkurai problēmai.

Viņa ir inteliģenta

Viena no inteliģentākajam Zodiaka zīmēm ir tieši Mežāzis – strādīgums, spēja ātri atrisināt problēmas, interese par pasaulē notiekošo un neatlaidība būt vienai no labākajiem, bieži vien liecina arī par labām prāta spējām.

Attiecībās uzticīga

Esot attiecībās Mežāži ir pilnībā nodevušies tikai un vienīgi mīļotajam cilvēkam. Viņi augstu vērtē mīlestību un ir pašaizliedzīgi mīlnieki.

 

SIEVIETE – ŪDENSVĪRS

Viņa ir neparasta

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ar vārdiem ir grūti aprakstīt. Šī zīme pieder pie gaisa stihijas, bet salīdzinājumā ar citām zīmēm, tā ir nevis mierīga vēsma, bet gan spēcīga vētra. Vismaz tāds ir pirmais iespaids, kas dažus var pat nobiedēt. Tomēr dziļi sirdī šīs sievietes ir ļoti labestīgas. Viņām ir lieli sapņi, konkrētas idejas, kā arī loģiskā un praktiskā domāšana, kas ļauj tās realizēt.

Viņa ir gudra

Jau pirmajās sarunas minūtes var pamanīt, ka viņas ir inteliģentas, jo, piemēram, uzdod tādus jautājumus, par kuriem citi nemaz nebūtu iedomājušies. Turklāt viņas rekordlielā ātrumā nonāk pie secinājumiem un atrisina problēmas.

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ir labi zināmas sava intelekta dēļ. Īpaši izteikts ir šī prāta neaptveramais dziļums. Viņa ne tikai domā par lietām, viņa arī tās padziļināti izpēta.

Viņa izvairās no konfliktiem

Ūdensvīriem piemīt lieliska gādīguma un cieņas izjūta pret citu tiesībām uz izpausmi. Viņa reti kad nostādīs savu viedokli kā īsto un vienīgo, viņa būs tā, kas ļaus arī tev paust savus uzskatus. Tomēr, sievietei Ūdensvīram nav pacietības attiecībā uz nepatīkamām lietām un viņai nepatīk tieša konfrontācija.

Viņa ir ārkārtīgi neatkarīga

Urāns ir viens no zodiaka valdošajām planētām (otrs ir Saturns),tas Ūdensvīru sievietēs rada neatkarīgu dabu. Viņai nepieciešama neatkarība tādā mērā, kā mums vajadzīgs skābekli.

Viņa pastāvīgi mainās

“Attīsties vai mirsti” ir frāze, kura lieliski raksturo progresīvo Ūdensvīru. Viņa paplašina savu prātu, uzlabo pasauli un pilnveido sevi, tas viņai ir nebeidzams process. Visticamāk, ka arī no sav vīrieša viņa sagaida tieši to pašu.

 

SIEVIETE – ZIVIS

Sievietes Zivis ir ļoti intuitīvas

Viņas vairāk paļaujas uz sajūtām nevis domām. Zivis ir sapņotājas un bieži ieslīgst savā pasaulē. Stipro sajūtu dēļ viņas bieži ir emocionālas un ir viegli saraudināmas. Ja satiecies ar sievieti, kura ir Zivs, tad respektē to, ka viņu var viegli novest līdz asarām.

Sievietes Zivis lieliski prot novērtēt cilvēka raksturu

Viņas zina, kad tu kaut ko slēp, kā arī sajūt cilvēku patiesos nodomus. Ja vēlies uzzināt, kurš būtu piemērotāks kandidāts darba vakancei, tad palūdz kādai Zivij novadīt darba interviju, un viņa visu parūpēsies.

Ja apslāpē un neizrādi savas emocijas, nemaz neiesaisties attiecībās ar Zivīm

Viņām nav laika tādām muļķībām. Esi tāds, kāds esi, apzinies savu pagātni un atklāj emocionālās rētas. Viņa respektēs tevi, ja parādīsi, ka agrāk esi sāpināts un vēlies dalīties ar šo pieredzes stāstu.

Tev jānopelna viņas uzticība

Viņas tevi ielaidīs savā sirdī tikai tad, ja nopelnīsi viņu uzticību. Ja to izdarīsi, viņas tevi mīlēs un atklās savus noslēpumus.

Atceries: Zivis piedod, bet nekad neaizmirst

Atšķirībā no citām zodiaka zīmēm Zivis ļoti daudz ko piedod. Viņas ļoti pārdzīvo, ja tiek sāpinātas, un noteikti to darīs zināmu arī tev. Taču pēc kāda laika, kad rētas būs sadzijušas, viņas tev piedos, ja vien nesalaidīsi visu vēl lielākā grīstē un piedot vairs nebūs iespējams.

Zivis spēj saskatīt labo citos cilvēkos

Viņas tev palīdzēs grūtā brīdī un neuzdos liekus jautājumus, bet neizmanto šo labsirdību savās interesēs. Novērtē to, ko viņas tavā labā ir darījušas. Zivis varbūt to neteiks skaļi, bet tava pateicība liks viņām justies novērtētām un mīlētām.

COMMENTS

Leave a Comment