Uzzini, kādēļ tavam draugam, iespējams, patīk, ka tu flirtē ar citiem vīriešiem

Lai vīrietis spētu ar smaidu noskatīties tajā, kā viņa draudzene flirtē ar citu vīrieti, noteikums ir viens – viņam attiecībās ir jājūtas ļoti droši, jābūt pārliecinātam, ka flirtēšana arī paliks tikai flirtēšana. 

“Nav tā, ka es ļoti izbaudītu tieši to faktu, ka mana draudzene flirtē ar citu vīrieti, citādāk tas jau izklausītos dīvaini – pēc kaut kāda fetiša. Tas, kas man patīk, ir redzēt to, kā mana draudzene ar pavisam mazu piepūli ir spējīga savaldzināt vīrieti. Es zinu, ka viņa nekad neko nedarītu – tas arī ir tas, kas visu padara vēl smieklīgāku, jo es vienmēr esmu blakus vai arī tuvumā. Ir smieklīgi redzēt, kā vīrieši uzķeras uz šo flirtu, tādēļ man tas šķiet vienkārši interesanti.” /Čārlijs B.

“Tas varbūt ir pavisam dīvaini, bet vairākas reizes, kad esmu gājis izklaidēties ar savu draudzeni, viņa ir flirtējusi ar biznesmeņa tipa piedzērušiem vīriešiem. Viņi parasti viņai izmaksā dzērienu, un tad draudzene nāk atpakaļ pie manis. Es gaidu to brīdi, kad kāds no šiem vīriešiem patiešām apvainosies, bet tas vēl nav noticis.” /Brents W.

“Kad mēs dodamies apciemot manu ģimeni, mana draudzene parasti flirtē ar manu tēvu, un tas ir tik ļoti smieklīgi. Tas pārsvarā ir vienkārši mūsu noslēpumainais joks – manas draudzenes, manas mammas un mans. Tajā ir kaut kas – tas vienkārši sniedz gandarījumu – redzēt, ka tavs tēvs domā, ka mana draudzene ir seksīga un pievilcīga.” /Džozefs P.

“Tas ir pilnīgi skaidrs, ka mana draudzene ar savu flirtēšanu var paveikt praktiski jebko. Tajā pašā brīdī, kad tas ir skumīgi un uzdzen depresiju, ka viņa ar savu izskatu un prātu var uzkāpt augstāk pa sociālajām kāpnēm, tas tomēr kaut kur dziļi sirdī man sagādā patīkamus brīžus, ka viņa kaut ko tādu var panākt.” /Sems F.

Avots: www.womanshealthmag.com

Leave a Comment