Uzzini, kas uzbudina vīriešus!

3. Tuvība

Vislabāk tas strādā uz vīriešiem, ar kuriem tu vēl neesi attiecībās. Atrasties tuvu sievietei ir neticami patīkami – tas var pat notikt autobusā, liftā, bārā un praktiski visur, kur vien jūs abi varat sastapties.

 

4. Flirts

Atkal – vairāk periodā, kad esat nesen satikušies, bet tas var nostrādāt arī vēlākā attiecību posmā. Flirtēšana ir labākais veids, kā uzbudināt vīrieti un likt viņam justies neērti. Kaut vai vienkāršs smaids, intereses izrādīšana, smiešanās par viņa jokiem, “nejauši” pieskārieni – tas ir patiešām lieliski.

 

5. Kautrīgums

Protams, ja vien tavs kautrīgums nav pārāk liels. Kautrīgums ir labs attiecīgās devās – to pat ir veselīgi pietēlot. Ja uzreiz būsi bravūrīga, tas vīrieti drīzāk atbaidīs nevis piesaistīs. Tas vīriešiem šķiet ļoti pievilcīgi, un tev būs lielākas iespējas, ka šis vīrietis tevī ieskatīsies.

 

6. Apakšveļa un augstpapēžu kurpes

Lai arī tas var šķist diezgan jau novalkāti – tomēr vīriešiem tas vēl aizvien patīk. Redzēt, kā tavas kājas ir sasprindzinātas uz augstpapēžu kurpēm – pie tam tās arī izskatās garākas. Pārsteidz savu draugu ar šādu izskatu – viņš pavisam noteikti būs priecīgs.

Lasi arī: Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

 

7. Caurspīdīgas drēbes

Protams, ne tādas, kur ir redzams no tevis pilnīgi viss. Mazliet caurspīdīguma jau panāks visu vēlamo efektu – bet atceries, ka atsegt vajag tikai pašas skaistākās ķermaņa vietas.

 

Avots: www.thesinglewomanguide.com

Leave a Comment